k1nomoto/Charlie 14 oktober 2019 15:49

Hey, Wouter!

Weet u toevallig dat Nederland de derde opening heeft uitgezonden (gebaseerd op de Japanse "Purachina/Platinum")?

(Sorry, ik gebruik Google Translator, I'm English)

Karin Van Kan 01 oktober 2019 21:07

Lord Bubuza verenigde mijn man en ik na 8 jaar scheiden .. Het begon allemaal toen mijn man vreemd ging en elke keer dat ik klaagde dat hij niet zou luisteren in plaats daarvan zal hij wakker worden zonder een woord te zeggen, kwam hij op een dag thuis van het kantoor en vertelde mij dat hij een scheiding nodig heeft .. Ik weiger en hij nam zijn spullen en verliet het huis. Enkele maanden later stuurde hij me later een scheiding en toen tekende ik het. We hebben elkaar jaren niet gezien, maar ik hield nog steeds van en heb mijn man nodig na 8 jaar scheiding, dus ik zocht online naar een oplossing toen ik getuigenissen zag van hoe Lord Bubuza mensen hielp met zijn spreuk, dus ik nam contact met hem op en vertelde hem mijn probleem .. Hij reageerde en ik stuurde hem geld om de items te kopen en tot mijn grootste verrassing binnen 12 tot 16 uur nadat Lord Bubuza me belde om te zeggen dat hij mijn werk heeft beëindigd, belde mijn man me huilend aan de telefoon en vroeg me om te vergeven en dat heb ik gedaan en we leven nu gelukkig .. Heer Bubuza is een God op aarde. Neem contact met hem op voor hulp via e-mail :: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via WhatsApp :: +1 505 569 0396

Mira 08 augustus 2019 21:48

Voor fans van de serie het staat nu op netflix Smile of zo zag ik laatst. Dus als je een legale manier zoekt om de serie te kijken is dit een goede optie.
Crunchyroll heeft ook een heerlijk anime aanbod met ook het vervolg op de basis CCS serie.

~~~~~~
Overigens ander ding. Ik vroeg mij af of je ook nog wat andere Nederlandse CCS fans kent?
Vroeger had ik eens gesprekken met iemand in Nederland die ook zelf CardCaptor Sakura Doujinshi tekende en schreef. Nu moet ik er wel bij toevoegen dat zijn thema wat meer NSFW manga (hentai) was. Al wist hij dat ik geen interesse in hentai had dus deelde hij de veilige plaatjes + plot in een notendop met mij.
Ik was toen 16 en dat is alweer zowat een half leven geleden. Maar denk soms wel eens terug vooral nu ook met de tweede serie. Ook omdat hij zijn eigen vervolg destijds had geschreven en getekend. Dacht joh wat zou hij daar van nu vinden?
Ik heb nog steeds geen interesse in hentai, het is gewoon niet zo mijn ding. Maar ik vind het wel nog steeds net zo tof als toen als mensen artestiek bezig zijn. Vroeg mij soms nog wel eens af of meneer nog tekent.
---- maar genoeg over oude herinneringen ----

Wat vind jij van de nieuwe serie? Smile Ik moet hem (eerlijk bekennen) nog afkijken. Ik kijk niet meer zo veel anime als in mijn tienerjaren al vind ik het wel fijn er af en toe nog voor te zitten. Tegenwoordig vaak op mijn tablet als ik er een momentje voor heb. Volg ook de nieuwe Fruits Basket. Dat is een andere geliefde serie van mij.

Wouter van Gestel 20 juli 2018 12:19

Als je episodes online kunt vinden dan staan ze daar zeer waarschijnlijk illegaal. Dus als ik ze deel dan ben ik strafbaar. Het delen van afbeeldingen door fans wordt vaak nog wel door de vingers gezien door de makers, maar als ik hier hele episodes ga delen dan reken er maar op dat ik boetes ga krijgen en dat riskeer ik liever niet. Daarom deel ik die episodes niet, hoe graag ik het ook zou willen dat er meer mensen zijn die de episodes in het Nederlands kunnen zien.

Stella 18 juli 2018 16:22

Jammer dat je de opgenomen afleveringen niet wil delen! Wat bedoel je met 'Als ik ze deel kan ik de website wel opdoeken'? Als je ze op je website zet en zo upload dat je ze alleen met de directe youtube link kan bekijken (zodat ze niet in de youtube zoekresultaten verschijnen) krijg je toch juist extra verkeer op je website?

Kelly 14 maart 2018 22:26

Hello! This is my first time seeing your website, and I love it! Smile If you have time and would like to, please take a look at mine. Smile Long live Cardcaptor Sakura!

Wouter van Gestel 26 april 2015 19:11

Extra nadeel is dat ik zelf de site nu ook minder vaak check op reacties, dus had je reactie nog niet eerder gelezen. Fijn om te lezen dat er weer meer merchandise op de markt is.

Macron One 26 januari 2015 08:47

[quote="Wouter van Gestel"]Dat is een beetje het nadeel nu aan de serie. Hoe superleuk Cardcaptor Sakura ook is, de serie heeft oorspronkelijk van mei 1996 tot juni 2000 gelopen en is dus best oud. En hoe ouder een serie is, hoe moeilijker het wordt om nog goede merchandise te vinden. Het is zeker niet onmogelijk, maar moeilijk of duur.[/quote]

Het is opmerkelijk hoezeer deze situatie in slechts een jaar tijd veranderd is. Er is momenteel een ware lawine aan nieuwe Cardcaptor Sakura merchandise, en met de 20th anniversary van de manga in het vooruitzicht voor volgend jaar kan dit nog wel even doorgaan.

Wat betreft de oudere merchandise: je kunt altijd nog via een proxy site (Rinkya, Shopping Malll Japan, Celga etc..) bieden op Yahoo Japan auctions. Daar is de grootste selectie aan originele merchandise te vinden en dankzij de huidige gunstige wisselkoers is dit een goed moment om op deze wijze uit Japan te importeren. Ik heb recent zelf ook eens wat Cardcaptor Sakura stuff aangeschaft.

dagmar 08 januari 2014 20:14

hoi Wouter .

Ik ben echt gek op de serie ik kijk het al sins 2011 en ik kijk het nu nog, Cardcaptor Sakura is echt cool ik vind het wel jamer dat het niet meer word uitgezonden word :-(

Ik heb wel een vraag wat vind jij er van dat het niet meer word gemaakt en word uitgezonden en kun je een hele boe linfo geven over Cardcaptor Sakura dat zauw echt heel vein zein

Wouter van Gestel 06 januari 2014 20:00

Hoi Karine,

Leuk om te lezen dat je nog steeds naar de serie kijkt. Om eerlijk te zijn is het voor mij weer even geleden dat ik de serie voor het laatst heb gezien. Maar hoeveel anime series ik ook kijk, Cardcaptor Sakura blijft een van m'n favorieten ^.^

Er zijn 2 boeken met kaarten beschikbaar: de Clow Cards en de Sakura Cards. Want zoals je in de serie wel hebt kunnen zien veranderd Sakura vanaf episode 46 de Clow Cards in Sakura Cards. Op dit moment kun je de boeken naar mijn weten alleen nog via eBay vinden. De Clow Cards is als boek nog wel redelijk betaalbaar te vinden, maar de Sakura Cards wordt lastiger. De kaarten zijn daar wel te vinden, maar als je ze in een boek wilt hebben...dat is duur. Ik heb er zelf dan ook voor gekozen om voor de sakura cards enkel voor de kaarten zelf te gaan.

Dat is een beetje het nadeel nu aan de serie. Hoe superleuk Cardcaptor Sakura ook is, de serie heeft oorspronkelijk van mei 1996 tot juni 2000 gelopen en is dus best oud. En hoe ouder een serie is, hoe moeilijker het wordt om nog goede merchandise te vinden. Het is zeker niet onmogelijk, maar moeilijk of duur.

Dus, succes met het vangen van jouw kaarten Stick out Tongue.

Karine 27 december 2013 17:29

Ik kijk elke dag wel Cardcaptor Sakura.
Ik ben echt heel groot fan van !
Ik kijk het in het Japans en het is Chinees ondertitelt.
Dus lees ik Chinees.
Ik kan geen Japans verstaan.
En ik zag op internet dat er een Cardcaptor Sakura Set is.
Van een boek met kaarten.
Die wil ik zo graag hebben.
Maar waar koop je die eigelijk ?

Wouter van Gestel 27 januari 2013 21:59

Ik heb de episodes toen ze werden uitgezonden opgenomen op VHS, maarja als ik die hier ga delen dan kan ik m'n site wel opdoeken. Online ben ik ze nog niet tegengekomen verder.
De verrassing moet ik helaas van afzien. Ik had een heel uitgebreid idee voor de website, om er een soort van spel element erin te verweken. Iets te hoog gegrepen achteraf gezien en zeker nu ik gewoon ondertussen een bedrijf te runnen heb, zou dat nog veel te lang duren voor dat klaar zou zijn, dus ik ben daar niet meer mee doorgegaan. Misschien dat ik t nog ooit eens bouw, maar op dit moment ligt dat gewoon stil omdat ik er geen tijd meer voor heb.

Brownie 07 januari 2013 14:48

Wel grappig dat de berichten hieronder voornamelijk van jongens zijn Big Grin. Maar even tussendoor, ik heb de Clowcards en de Box sets en de Manga"s, dus ik zit gebakken en werd net op tijd fan. Smile

Alwin 05 januari 2013 01:36

Wow mooie site is dit geworden zeg. Weet je mis of er nog ergens nederlandse afleveringen te vinden zijn van Cardcaptor Sakura? En je was bezig met een verassing is die ook klaar binnekort?

AnimeFan 17 december 2012 12:38

Heeft er iemand geen Nederlandse afleveringen ik zou ze zo graag opnieuw willen zien? Groetjes

Wouter van Gestel 14 september 2012 01:41

@Mike, sorry geen idee. Ik ben later nog eens terug gegaan en heb het winkeltje niet meer kunnen vinden. Het was ergens een zijstraat net wat ten noorden van het Louvre. Maar al zou je het vinden, ik verwacht niet dat je daar de Clowcards nog kunt vinden omdat de serie ondertussen al zo oud is. Denk dat t sowieso vrij lastig is om ze te vinden nu (misschien eBay, maar daar zijn veel fakes)

Mike 01 september 2012 08:38

@webmaster WAAR IS DAT MANGA WINKELTJE!?! ik moet clowcards hebben

Yoruichi 07 maart 2012 10:01

Ik vroeg me af of jullie wouden linken met ons animeforum en eventueel er ook op praten? Smile Jouw linkje komt in een link topic vanaf je toestemt Smile

De url naar de site is: http://animeisland.be

Groetjes Yoruichi

HelezZ 24 februari 2012 23:03

Ik heb op e-bay wat voor 37 euro gevonden Big Grin (inclusief verzendkosten) dat valt dus best wel mee. Of ze Engels of Japans zijn weet ik nog niet.
Ik weet alleen niet of ik het hier in Nederland kan afspelen. Bijv. dvd's die je in de v.s. koopt kun je hier niet afspelen. Deze komen uit Maleisië...
Wat bedoel je eigenlijk met regio 1?

Bedankt trouwens voor het beantwoorden van al m'n vragenWink
en sorry voor de late reactie...

Ralf 11 januari 2012 21:05

Konnichi wa
Sakura rullez!!!!!! Heb zelf de hele serie + 2 films 10jr geleden al gekocht. Door de jaren 100en animé gezien en toch staat Sakura-chan nog steeds heel hoog op mijn lijst.
....wel in het Japans, hoe mensen animé in het Engels of NL's kunnen kijken is mij nog steeds een raadsel haha!!! Het Japans maakt het juist af.
Ben je al 's in Japan geweest op een con?? daar vind je nog steeds Sakura/Clamp merchandise. Heb zelf meerdere erg mooie PVC figurines & ook boeken, kan wel s een fotootje sturen ...if U like?!? Dan moet je wel ff je @adres sturen want via deze site gaat het nog niet geloof ik he.
Veel plezier met je site
Smile

Wouter van Gestel 10 januari 2012 21:05

Bij de DVD's die ik heb is bij de serie Japans gesproken, Engels ondertiteld. De films zijn Japans of Engels gesproken en Engels ondertiteld. Pfoe en of ze nog te koop zijn, goede vraag. Amazon lijkt ze nu ook alleen nog maar tweedehands te hebben. En op eBay zijn de meeste afgrijselijk duur Toen ik ze kocht waren ze nog vol op verkrijgbaar. Let daarbij ook nog op dat deze DVD's regio 1 zijn.

HelezZ 10 januari 2012 17:12

Oh, oké dan! ik ben inmiddels bij aflevering 68! Maar eigenlijk wil ik niet dat 't zo snel is afgelopen maar ja de films zijn er tenminste nog! Weet je misschien waar ik die op dvd kan kopen want die zou ik graag op dvd willen hebben.
Ik ben alleen bang dat alles engels met nederlandse ondertiteling zal zijn maar eigenlijk wil ik de orginele japanse versie met het liefst de nederlandse ondertiteling. En jij hebt geloof ik alles op dvd dus ik dacht misschien weet je waar ik dat kan krijgen Smile

Wouter van Gestel 27 december 2011 12:38

Leuk dat je de serie aan het kijken bent. Er zijn overigens ook nog twee films van Cardcaptor Sakura. De eerste speelt zich af nog tijdens het vangen van de Clowcards. De tweede is het slot van de hele serie.

Wat Willeke bedoelt met het vervolg is een andere serie van de makers van Cardcaptor Sakura. Deze serie heet Tsubasa Chronicle en daar komen verschillende CLAMP personages in terug en dus ook uit Cardcaptor Sakura. Maar voor de rest is het een compleet andere serie, dus om het een vervolg te noemen, ben ik het zelf niet helemaal mee eens.

Maar goed, veel plezier met het zoeken naar episodes. Het is net kaarten vangen Wink.

HelezZ 26 december 2011 19:03

Mooie site! Ik ben hier voor 't eerst maar het ziet er goed uit!
Maareh wat bedoelt Willeke met dat vervolg? Ik ben nu sowieso pas bij aflevering 48 en het lukt me niet om verder te kijken omdat er op youtube een leeftijdsgrens op alle afleveringen vanaf 46 zit. Ik heb geprobeerd verder te kijken opandere sites maar via m'n zus d'r ipad doen zo'n beetje ale ander sites/videos raar. ik wacht dus maar tot de laptop het weer doet. Tja wat doe ik eraan. Maar wel een hele leuke site Big Grin

さくら 16 oktober 2011 04:25

Waarom heeft de Nederlandse versie van de opening, niks te maken met de originele opening kwa tekst?

Willeke 04 juni 2011 14:52

Ik ben net klaar met het kijken van de serie & manga.
Er is wel vervolg op maar dat is meer voor de 13+
Trouwens mooie website ;0)

Ragorlang 07 november 2010 12:51

In april komt kindernet weer terug op de kabel. Het word wel 'n tien uur programma, maar wie weet zou het kunnen dat CCS weer terug zien? Ik blijf hopen. Nog iets uit medialand; Nickelodeon gaat in 2011 24uur uitzenden met een nieuw tema, NickTeens, 'n programma voor tieners die in de avond word uitgezonden.

Op Kindernet terug te komen, misschien komen er meer oude series terug zoals; Tom sawyer, Jody en het Hertejong, Wickie de Viking, Ceddie en Heidi. Kan er meer opnoemen maar dan ben ik tot volgende week nog bezig.

Groet van Ragorlang.

Wouter van Gestel 15 augustus 2010 05:06

@Macron One
(Late reactie want ik was tot gisteren op vakantie Wink) Mooi joh, ziet er echt vet uit. Thanks for sharing Bunny Smile.

Macron One 10 augustus 2010 22:16

Ik heb laatst een aantal mooie CCS cels aan mijn collectie toegevoegd, dus post ik voor de aardigheid een paar pictures:Angel 25 juli 2010 22:10

Heey! The Island of Anime is inderdaad tijdelijk offline, ben nog even bezig met mijn layout Smile

Wouter van Gestel 20 juli 2010 15:19

Klinkt goed, maar om even een idee te geven waar we tegenop moeten boksen:

Je zegt 'wel gewoon kabel en niet betaald', maar de reden dat iets 'betaald' moet worden is niet om ons te pesten, maar omdat onze groep animefans nou eenmaal veel kleiner is dan de gemiddelde Pokemon kijker. Dat is denk ik ook de reden dat RTL met Yorin Cardcaptor Sakura en Sailormoon op zo'n vroege tijd heeft uitgezonden en uiteindelijk de stekker eruit heeft getrokken.

Bij RTL zal een TV kanaal maar om 1 ding gaan en dat is geld. Is het kosteneffectief? Een nieuw TV kanaal kost miljoenen om op te zetten en tonnen per dag om in de lucht te houden. Daarnaast zit je met de rechten van de series die afgedragen moeten worden.

De kosten van dit alles moeten uit reclame inkomsten en/of televisie abonnementen worden betaald. Kosten die ze dus bij de concurrentie weg moeten weten te pikken. Je hebt voor dezelfde doelgroep namelijk ook op de normale kabel DisneyXD en Nickelodeon die uitzenden. En TMF en MTV zijn voor vele animekijkers ook al interessant om naar te kijken. Dat zijn wel 4 concurrenten waar ze het tegenop moeten nemen op het zelfde kijk tijdstip.

Ik denk dat we een grotere kans maken om DisneyXD of Nickelodeon aan te schrijven. Maar ook die twee zenders zal het gaan om geld. Gaan we dan ook daadwerkelijk met z'n allen kijken of blijven we weg en kunnen ze beter de zoveelste Totally Spies marathon uitzenden (o.a. ook omdat ze die volgens mij zelf bezitten en dus goedkoper is).

Kortom: het klinkt simpel, even RTL schrijven met de vraag, maar er zijn zoveel redenen voor hun om nee te zeggen, dat het uberhaupt een wonder is dat we anime op de Nederlandse tv hebben (gehad).


Amber 20 juli 2010 13:52

ey iedereen!

zouden we niet met z'n alleen naar rtl moeten schrijven of ze bijvoorbeeld een manga net willen aanleggen?!
wieweet hoe hoog de kijk cijfers dan wel niet wordenWink
wel gewoon voor kabel en niet betaalt!
misschien dat we dan al die series wel terug krijgen.Big Grin
-Cardcaptor Sakura.
-sailor moon.
en al die andere leuke series

groetjes amber

Haruhi248 26 juni 2010 18:21

Hi webmaster!

Egt leuk dat de site vernieuwd is!
misschien kan je ook die video van die opening themesong
erop zetten.

groetjes van haruhi248

Wouter van Gestel 19 juni 2010 13:49

Technisch kan het natuurlijk wel, of het auteursrechtelijk mag is meer de grote vraag. Maar ik zal er eens over nadenken.

Kristel 18 juni 2010 14:30

denk je dat het kan?

Kristel 18 juni 2010 14:30

heey,
ik heb een idee voor de webmaster,
het zou me leuker lijken als je bij de songteksten ook de liedje d'r bijzette
kan je lekker meezingen

Wouter van Gestel 08 juni 2010 00:59

@Sakurachan
Ehm bedoel je Sweet Moon want zo verwijderd ziet de site er niet uit in mijn ogen Stick out Tongue.
Ik heb je site toegevoegd, link je mij even terug?

Ik loop eens in de zoveel tijd de affy's even na om te kijken of ze nog bestaan en of mijn link ergens op de site te vinden is. Laatste keer was met de lancering van de nieuwe site een paar maanden geleden.

Sakurachan 07 juni 2010 19:47

Heey, ik zie dat je site eindelijk vernieuwd is. Maar moet je je affies ook niet effe controleren of de site's nog bestaan.
Ik heb bijv. mijn site "sweety-moon" verwijderd.

Ik heb een nieuwe site en zou graag affies willen worden.

Wouter van Gestel 06 juni 2010 14:15

Thanks voor alle reactie.

-grote zucht- Helaas hebben spammers mijn site ook weer gevonden en kan mijn eerder geschreven spamfilter er bijna niet meer tegenop. Iets waar ik op dit moment mee bezig ben is om het inloggen (wat sommigen al op m'n site hebben gevonden) te laten werken met OpenID.

Wat dat in de praktijk zal betekenen is dat je dan je Hyves, Facebook, Myspace of Google logingegevens kunt gebruiken om hier te registreren.

Tot die tijd probeer ik nog even de strijd aan te gaan met alle spammers, maar daarna zal het helaas niet meer mogelijk zijn om anoniem te reageren op dit gastenboek, hoe graag ik het ook zou willen.

jojO 26 mei 2010 14:49

Eindelijk!!! weer een beetje vernieuwing op deze site!
Nu nog een paar onderdelen, wat meer mensjes en klaar is Kees.. haha!

Yumi 07 mei 2010 13:11

hey maker,

Ik ben Yumi,
Ik zou graag willen dat mijn site bij de andere linken staat.
Zou dat misschien kunnen dit is mijn site:
Http://cardcaptorsakurawikia.webs.com
Hij is nog lang niet af maar ik zou het wel graag willen.

Groeten van Yumi!!!

(Ik ben Tomoyo alleen met groen haar en een geel pakje aan )

Macron one 29 april 2010 23:23

Zo ingewikkeld is het niet. Ik gebruik een deputy service (in mijn geval shopping mall japan, maar er zijn ook andere, zoals Rinkya of Celga) om van Yahoo Japan te kunnen bestellen. Yahoo Japan is zo'n beetje het Japanse equivalent van E-bay. Je kunt er een goede variatie van production art en merchandise vinden.

Mijn cel collectie is trouwens nog erg klein. Als je een echt goeie CCS cel gallery wilt zien moet je die van sensei en Rallihir eens bekijken:

http://sensei.rubberslug.com/gallery/home.asp
http://rallihir.rubberslug.com/gallery/home.asp

Wouter van Gestel 29 april 2010 21:01

@Macron one
Wauw, thanks dat je wat van je collectie hebt laten zien. Echt vet! Hoe kom je daar aan joh, want dat zal niet makkelijk zijn geweest. Het is al best moeilijk om nog aan merchandise te komen tegenwoordig.

Macron one 29 april 2010 19:29

Leuke fansite! Ik ben een fan van de Card Captor Sakura anime en wist niet eens dat er een Nederlandstalige fansite voor bestond. Het is echt jammer dat deze serie in het westen nooit echt beroemd is geworden, vanwege Nelvana's verminkte engelstalige versie. Ik hoop dat de licentie uiteindelijk nog eens opgepikt word en de serie een nieuwe kans krijgt. Als dit niet gebeurt zal ik hoogstwaarschijnlijk de nogal dure Japanse Blu-Ray boxsets kopen (heb de Geneon DVD release al), gezien de serie samen met Ranma mijn absolute favoriete anime is.

Ik heb een kleine animation cel collectie die een aantal Cardcaptor Sakura originele production cels en sketches bevat: http://macroncels.rubberslug.com/gallery/home.asp


Ragorlang 03 april 2010 10:21

Gefeliciteerd met jou vernieuwde site. Ga af en toe hier op bezoek om te kijken of je wat nieuws te zeggen hebt.

Heeft hier iemand van jullie Nick Toons of Disney XD 24
(Disney XD Digitaal). Want dan kan je nog langer naar kijken tot wel diep in de nacht.

Elwing 26 maart 2010 17:14

Ziet er goed uit Wouter. Leuke layout, mooie kleuren, al had ik wat meer roze verwacht (sakura Stick out Tongue) Maar dit is erg leuk. Success nog met de rest.

Anique 25 maart 2010 20:30

Hey de site ziet er geweldig uit! Jammer dat het niet meer word uitgezonden... heb nog ergens een paar video's waar afleveringen opstaan. Maar dat zijn helaas niet veel. groetjes

Mellie 25 maart 2010 08:52

Wel, je weet in principe al wat ik van de lay-out vind. Maar ik zal het nog maar eens herhalen: nice nice... Vooral de 'sakura leaves' bovenaan. (Sorry, kersenbloesem blaadjes klinkt niet zo mooi). Nu nog aan de scripting werken hè, na je huidige project dan.

Wouter van Gestel 25 maart 2010 01:58

@Iedereen

Jullie hebben helemaal gelijk. Het heeft ook veel te lang geduurd. Maar goed. Hier is ie dan Bunny Smile. Ik hoop dat jullie hem mooi vinden.
Technisch gezien is ie nog niet af, maar na 3 jaar mag er wel eens wat veranderen Stick out Tongue.

Ragorlang 12 maart 2010 19:04

Dat vraag ik mij ook af??
Ik hoop maar dat het ooit gebeurd.
Er is wel wat hoop op 'n terug keer van deze serie. Voor al omdat DisneyXD namelijk Pokémon Dianosaur King en Sjaman King uitzend.

Adriana 07 maart 2010 12:44

Het is alweer 2010 :O
Zal deze site nog upgedate worden :O ?

Yume 07 augustus 2009 20:21

Hoihoi ! Ik heb jou alvast gelinkt, link jij mij ook aub ? button vind je op mijn site. thnx ;-)

sara 12 juli 2009 21:45

ik ben ie ts te weten gekomen en ik vind het maar in de Tsubasa Chronicals lijken de hoofdpersonages op li & sakura erg he of he t zijn de zelfde zou het kunnen dat de Tsubasa Chronicals het vervolg op carcaptor sakura is.

BananaSmoothie 12 juli 2009 20:41

Hey, wil je linken ?
Ik link jou alvast !!

Hikari 12 juli 2009 15:11

Thnx voor het linken,
Ik heb je er ook bij gezet
xxx Hikari

Hikari 12 juli 2009 09:57

Wil je linken?
http://www.DifferentTheStory.startje.be
Laat het me maar weten in me Gastenboek
xxx Hikari

sara 12 juli 2009 00:24

ik ben een fan van cardcaptor sakura!

--Anoniem-- 27 april 2009 17:11

ik ben zelf ook groot fan van cardcaptor sakura.
alleen jammer dat er geen nieuwe afleveringen komen =[

site is oke Big Grin

Linzy 22 april 2009 21:13

heeyy!
echt een super site!!!
ben owk fan van sakura ^.^

Pudding 19 april 2009 14:31

Hee !
Je site is ook egt super !
Super mooi alles !

Ragor San 08 april 2009 22:11

Volgen mij kan je geen Disney ontvangen, niet als je bijvoorbeeld in Frankrijk woont en abonnee bent van de Franse Canal Digitaal.

Dus het zou kunnen dat het een Digitale zender word.

Ragor San 08 april 2009 22:00

Dat is wat ik gelezen heb op 'n Nederlands Disney Site.

Het is nog niet bekend wanneer JETIX Disney XD word?
Ze hadden het over: Half van dit Jaar.

Ik zelf vind het vreemd dat na twintigjaar op moeten wachten tot het zover is dat we Een Disney kanaal krijgen?

En dat het misschien Een Digitaal kanaal word?

Wouter van Gestel 27 maart 2009 15:32

@Ragor San: serieus joh? Dat is nieuws. Of heb je het over een kanaal wat alleen digitaal te ontvangen is of via satelliet?

Ragor San 27 maart 2009 15:10

Ja het is te zien op JETIX.
JETIX zal dit jaar 'n andere naam krijgen.
Er word gezegt; dat het Disney XD gaat heten. Maar dat is nog niet zeker?

Konijn 15 maart 2009 11:07

Waar kun je dat programma dan zien??
op jetix???

Lord Ragor 31 januari 2009 23:00

Cardcaptor Sakura word nog steeds niet opnieuw uitgezonden op de tv?

Maar goed, er is op dit moment toch een serie waar ik al heel lang opgewacht heb...

Die serie heet Jackie Chan! Wat je 'n leuke serie noemt... Pokémon Dimond and pearl! is nu ook weer op tv, hopelijk gaan ze verder met seizoen....12???

Vraagje: wie van jullie heeft Nick-Toons of Nick-JR.
CARTOON NETWORK. is ook een zender waar ik meer van wil weten?
Sorrie voor zulke vragen, ben nieuwsgierig.

PS: Wouter hoe staat het er voor met jou site?

Rolender 14 januari 2009 17:46

Hee Wout,

wanneer is die site nou eens online.. i cannot wait!! Stick out Tongue

-xx- Joe!

Erol 12 december 2008 16:22

Hee !
Je site is ook egt super !
Super mooi alles !

www.WitchCraft.6x.to

pink-sheep 15 november 2008 14:25

Wat is de code die je gebruikt om je plaatjes steeds te laten wisslen?

sylvana 26 oktober 2008 20:19

ik vind cardcartor sakura leuk om te kijken XD nu kijk ik het op youtube Big Grin

Shen 11 oktober 2008 15:39

Leuke site, als ik eens tijd heb zal ik m helemaal op mn gemakkie bekijken,
maar dalijk heb ik visite, snappie?
Oja vraagje, ik ben een zelfverzonnen anime begonnen, alsje tijd over hebt zou je m dan misschien willen lezen?
Je kunt hem vinden op:
http://www.goldpage.6x.to
onder Mahouh Healer Mizumi
X.Shen

Salma 05 september 2008 16:41

Tjaah mensen ik moet trots zijn op deze vriend heh!!!
WOUTER I LOVE YOurE SITE Big GrinBig Grin

Maaike 26 augustus 2008 14:16

Konnichi-wa!
Je site is echt heeeeeeel mooi!
Misschien nog 'n leuk idee voor je: 'N fotogallerij ofzoo.
Met allemaal plaatjes van de Anime.
xx Maaike / awayoflife.startje.be
p.s. wil je linken?

Adriana 16 augustus 2008 11:25

Aah oke, zeer bedankt.
Veel suc-6 en ik hoop dat je hem afkrijgt, hoelang ik dan ook moet wachten.

Wouter van Gestel 13 augustus 2008 15:46

Hoi Adriana,
Dank je wel voor je reactie. Ik was ook absoluut niet van plan om de handdoek in de ring te gooien met de site. Het probleem dat het zo lang duurt heeft niet zo zeer met design of de html te maken. Want dat is al af. Het probleem zit hem er in dat ik voor de nieuwe opzet van de site nog behoorlijk wat PHP moet schrijven en dat ik daar op dit moment niet aan toe kom. Het is lastig om precies uit te leggen hoe t zit. Maar ik doe m'n best iig, om het af te krijgen.

Adriana 12 augustus 2008 20:07

Ik heb eindelijk CCS afgekeken en ik vind het een geweldige film !
Wouter als je dit leest wil je alstublief wat terug zegge. Ik kan best helpen met u site, hoewel ik niet veel van html weet kan ik goed bewerken. Ik vind dat u een geweldige site heeft en als het kan meer tijd te besteden om te updaten. Al is CCS oud het is toch nog fijn om even terug te denken ! En sins kort kon ik door u weer aan de fijne tijden denken toen ik Cardcaptor sakura voor het eerst bekeek. Aangezien het 2008 is hoop ik dat je snel weer zult updaten. Want jou site kan wel wat gebruiken. Wilt u met me spreken u kunt me mailen ik beantwoord graag mails. Ik vind al bijna een jaar dat u met u site door moet gaan. Al is CardCaptor Sakura voorbij het blijft iets leuks en spannend ! Dank u ...
Groeten van Adriana

Keshia 28 juli 2008 12:13

http://sweetkatara.websitemaker.nl/vampire nieuwe site leave a messageSmile

Sakura-Chan 15 juni 2008 19:08

hey
k dat kan he hoop dat die snel af is en veel geluk ermee,succes
doei,hoop dat die nog mooier word dan hoe die nu is.

Wouter van Gestel 07 juni 2008 20:45

Klopt ik zeg niet heel veel omdat t enige wat ik kan antwoorden is dat ik zo hard werk als ik kan. Maar ik heb het ook druk met m'n bedrijf om geld te verdienen om oa de kosten van de site te kunnen betalen. Ik hoop volgende maand weer een beetje tijd te kunnen vinden om aan de site te werken. Maar ik check meerdere malen per dag de site voor eventueel andere vragen.

Sakura-Chan 07 juni 2008 11:21

heey je zegt nije echt meer veel hier ben je zo druk met de site bezig??

Kaan 03 juni 2008 20:09

Heey wouterSmile
Je hebt me link niet veranderd,
ik heb je de kans gegeven om het te veranderen, maar je doet er zo moeilijk over
Daarom haal ik je er nu uit, sorry

sakura-Chan 22 mei 2008 17:50

heey
eehm de site gaat neij snel nouw je nieuwe site dan-_- maar kan niemand dan ccs op tv krijgen??? als imeand het wel deed zal ikke die altijd dankbaar zouw zijnStick out Tongue

Kaan 21 mei 2008 17:54

Hey wouter
Je hebt me link nog steeds niet verandere -.-
Ik geef je nog een paar dagen anders haal ik je eruit, sorry hoor.

Kaan/Horo Horo 05 mei 2008 19:59

Hey WouterSmile
Ik ben het van Sk-anime.nl
Ik heb een domein, had ik al eigenlijk, maar op je site staat nog de link naar me oude site...
Kun je hem aub veranderen? :$

I love Sakura! 22 april 2008 16:34

P. S. Dat was ik helemaal vergeten te zeggen!! Deze site is echt toppie Smile Je kan hier veel informatie krijgen over Sakura en de anderen... Xxx

I love Sakura! 22 april 2008 16:10


Hallo allemaal, ik ben bijna verslaafd aan Sakura. Mijn vader heeft Sakura op een cd- tje gezet en we (Mijn zusje en ik) kijken elke avond één of twee afleveringen op de laptop. Dat is ook makkelijk want dan kan je hem op pauzen zetten of terugspoelen. Helaas kijken we vanavond de laatste aflevering. frown Aflevering 70 dus. Ik heb nu al zin om hem te kijken, maar t is veel leuker en spannender als je de aflevering kijkt als t wat donkerder is buiten. Alleen wat iets minder is, is dat er alleen engelse ondertieteling kan worden ingesteld, dus pap vertaald t soms voor ons, want ik kan natuurlijk ook wel goed engels. Smile Maar ik moet weer gaan... Xxx

Sakura-Chan 19 april 2008 11:56

uuhhmm...ikke ben in 1996 geboren dat is vet als dat zo is is het uit gebracht ongevree misschien op mijn vierjaardagStick out Tongue ikke weet het niej zkr maarja jmmr echt heel jmmr dat het niej meer in nederland word uitgezonden ikke baal echt heel ergfrownsnik snik snik snik ik moet zo nog janken Stick out Tongue grappje maar ikke vind het wel heel erg dat ccs nije meer komt frown kan iemand iets doen om ccs weer trug te krijgen plzfrowndan zal ikke die gene heel heel heel erg dankbaar zijn

'Lord Ragor' 17 april 2008 15:51

Dank je wel Wouter voor de informatie (geschiedenis) van (C.C.S.) deze serie. Weet jij ook hoeveel mensen naar deze serie hbben gekeken (In Japan hoor; Nederland zal zeker niet zo veel kijkers gehad hebben als Japan).
En hoe ging die 'Cardcaptors' in (USA) Noord-Amerika, wat voor een serie was dat? Iets van gehoord-gelezen dat ze maar 37 afleveringen hadden gemaakt. Of kwam dat omdat ze de serie verknip hebben.

Wouter van Gestel 17 april 2008 10:20

Voor dit soort details vind ik MyAnimelist dan weer erg handig Smile. De manga van Cardcaptor Sakura is uitgebracht tussen 1996 en 2000. De anime is voor het eerst uitgezonden van 7 april 1998 tot 21 maart 2000.

Sakura-Chan 16 april 2008 20:27

ok nou tsubasa gaat over sakura en sakura raakt al haar geheugen kwijt en die zitten in veren en die veren is syaoron en kurogane en fay san op zoek en vooral syaoron en miss maken ze nog nieuwe maar miss ook niej maar ik baal wel als ze geen nieuwe gaan maken want dan heeft het niej echt een eindefrown maar wanner is cardcaptor sakura gemaakt eigelijk??? maar ikke ben echt een grote fan van sakura Smile maar ik ga weer deoi

'Lord Ragor' 15 april 2008 22:02

Ik heb ook 'UPC' en ik baal als een stekker dat ze Nicktoons nog steeds niet in hun paket hebben.

Maar 'Tokyo Mew Mew' is niet zo oud, volgens mij dateerd die serie uit 2002? Nou ja! Dat is ook lang geleden maar niet zo lang geleden als 'CardCaptor Sakura'.

'Tsubasa' kan kort zijn, Ik vond er niks aan! Snapte er helemaal niets van. Waar gaat die serie over dacht ik. Sorrie, maar dit is mijn mening van die serie.

Sakura-chan 14 april 2008 18:32

ok maar nog steeds snap ikke het niej maar ikke ben een grote fan van sakura dus natuurlijk ook tsubasaStick out Tongue en met de site vernieuwen gaat neij echt snel maar je site is echt supper vet nu nog maar hopen dan je nieuwer nog vetter is Stick out Tongue en ook nog hopen dat cardcaptor sakura op tv komt

Wouter van Gestel 12 april 2008 19:07

Veel vragen en bijna alle antwoorden waren al terug te lezen in de eerdere 2 posts Smile, maar leuk dat je enthousiast bent.

Tokyo Mew Mew wordt onder de engelse titel 'Mew Mew Power' uitgezonden op Nick Toons, wat een extra zender is die Nickelodeon heel beperkt uitzend op Sateliet geloof ik en een heel select aantal digitale tv aanbieders. Ik heb net nog even op de Website gekeken en daar kun je een postcode check doen. UPC biedt t in ieder geval niet aan bij mij in de buurt.

Maar als je toevallig Nick Toons ontvangt, ga kijken ga kijken, want het is een heel leuke serie. Op youtube heb ik al wat fragmentjes voorbij zien komen van de Nederlandse vertaling. En tja, het blijft natuurlijk een vertaling. Maar ik heb vertalingen een stuk erger gezien.

Sakura-Chan 12 april 2008 08:28

VET!!!!!!! mew mew tokyo power op tv waneer en waar en XD ik stel veel vragen maar echt baale dat ccs niej op tv isfrown maar wel vet van mew mew tokyo power want het is best wel oud O.o maar plz zeg hoelaat en ik weet niej waar nick toons komtfrown

Wouter van Gestel 07 april 2008 11:43

Ik wist dat Mew Mew Power (aka: Tokyo Mew Mew) werd uitgezonden. Helaas heb ik geen schotel.

'Lord Ragor' 06 april 2008 23:50

Wist iedereen dit Al!
Mew Mew Power is op Nick Toons te zien.
Nu maar hopen dat CCS weer op de TV terug komt.

Naru-Chan 03 april 2008 20:26

Heey,
Ik hou ook echt veel van Cardcaptor Sakura!!Dit site is echt te gek.!!

Wouter van Gestel 26 maart 2008 21:42

Dankje voor het compliment Smile.
Ik ga in mei naar de Animecon toe. Dat wordt voor mij nog maar de tweede keer. Helaas kon ik vorig jaar niet gaan door de drukte rondom m'n afstuderen. Maar dit jaar wil ik absoluut niet missen.

Mana-chan 26 maart 2008 19:45

Je hebt echt een gave site! *thumbs up*

Oh, BTW, random strange person here Bunny Smile

Ga je ook naar anime-cons? XDD Random question, sorry


Mana-chaaaan~*

Horo Horo 20 maart 2008 22:38

HeySmile
Ik heb nou een .Nl site.
Dus de link is nou sk-anime.nl
Kan je het even veraderen
dankje wel alvast
en de site gaat morgen (21 maart) open!

Wouter van Gestel 04 maart 2008 17:29

Het probleem is een beetje dat de serie ondertussen alweer een flink aantal jaren oud is. Daardoor is het steeds lastiger om aan Sakura-stuff te komen. Dus al helemaal als je op zoek bent naar een Nederlandse site, dan zal het hard zoeken zijn. Archonia had ze, die doet aan bankoverschrijvingen. Maar ik zie de DVD's er helaas niet meer tussen staan.

samantha 04 maart 2008 16:58

hey Ik ben op zoek naar de dvd's van sakura voor een redelijke prijs. Maar de sites die ze hebben zijn allemaal buitenlands, ik heb geen idee hoe ik er moet betalen en ik wil ze echt heel graag, de fils en de hele serie enzo. Als iemand ene winkel weet of een nederlandse site die ze heeft ,die gebruik maakt van de ouderwetste acceptgiro, zou ik het graag willen wetehn dan kan ik ze kopen. Ik wil graag nieuwe of in goede staat dvd's.

dankje

Horo Horo 01 maart 2008 17:29

Hey wouterSmile
Ik heb een nieuwe forum!
Maar weinig leden:|
Kom je aub mee posten?
dankje wel alvast
Link staat op site...grote blauwe banner

Wouter van Gestel 26 februari 2008 15:19

Dat hoop ik ook Wink
Hou de meter op de voorpagina in de gaten. De reden dat het zo lang duurt is dat het wat meer is dan enkel een redesign. Veel code die ik voor deze site heb geschreven is 5 jaar oud en ondertussen echt wel aan vervanging toe. Daarnaast heb ik natuurlijk ook mijn eigen bedrijfje waar ik gewoon voor moet werken.

loemenios 26 februari 2008 13:21

ik hoop zo dat de site binnenkort heel leuk word!
en dat je wel iets meer kan doen ;P
en dat het snel klaar is!!

Erol 17 februari 2008 14:32

Heey,,
Leuke website het blyft leuk
Byéé ×. (laat dan ook ff een berichtje achter Smile)

~XXX~ Erol www.SakuraLollypop.net.tc

PinkAnjirusu 08 januari 2008 20:10

Hi Smile
Leuke website succes met het verbouwen van je nieuwe website! Big Grin
Neem je ook een kijkje op mijn site? laat dan ff een berichtje achter Smile?

XXX www.PinkAnjirusu.co.nr

Sakura 25 december 2007 10:17

Heey!
Iedereen geef aan elkaar een kerstgift!
En ik hier is mijn kerstgift voor jou SmileIk hoop dat je het leuk vind Smile

x Sakura

'Lord Ragor' 17 december 2007 21:19

Ik wil dat CCS op nieuw word uitgezonden, ze hadden in het begin tot afl 45 uitgezonden maar maanden later toch nog weer uitgezonden tot afl 57 dacht ik en opnieuw gestopt *Zucht* Nu maar hopen dat Mew Mew Power wel een succes word maar die is alleen te ontvangen op de Digitale zender. (Decoder/Ontvanger)

Mayura 16 december 2007 19:02

Heeyz,Leuke site zullen we linkpartners worden? Mijn button is: http://i11.tinypic.com/86tpzc2.png en mijn site is: www.MagicWitch.tk laat me weten of we kunnen linken

Mayura 15 december 2007 14:18

Heeyz! Leuke website ga zo door Big Grin

× www.magicwitch.tk

Milotic 30 november 2007 00:37

Heeyz! Leuke site ga zo door Big Grin
Neem ook een kijkje op mijn site? Smile

xxx www.Pocketfics.tk

Wouter van Gestel 07 november 2007 17:02

Hey, ik liep wat achter met m'n links omdat ik bezig was m'n link-aanpas-script te veranderen. Keshia, Sakurachan en Tomoyo: ik heb jullie toegevoegd. Sugar Mayu, is jouw site nog actief? Ik krijg alleen maar een witte pagina te zien.

De nieuwe site, het gaat langzaam, maar ik ben er nog steeds mee bezig. Thanks voor alle support van iedereen.

CSSfan, spijt me, maar als ik directe download links geef naar dat filmmateriaal, dan breng ik mijn site in gevaar. Ik kan je daar niet bij helpen.

Keshia 07 november 2007 14:18

ik heb je al gelinkt is dat goedd ? mail terug Big Grin

Keshia 07 november 2007 14:17

Leuke site btw Big Grin goedd gedaan ;p heel veel info en plaatjes over Cardcaptor Sakura i love it Big Grin

Keshia 07 november 2007 14:16

Oja wil je Linken? mail trug je vindt men Button op de enterpagina van SakuraLoveSasuke site

CCSfan!! 25 oktober 2007 12:59

hallo ik ben een grote CCS fan(tot nu toe dan) en ik wil een nieuwe video beginnen over Sakura maar ik heb er stukjes video bij nodig en dat gaat niet zo een,twee,drie.. dus ik dacht of jij wel een website weet(al ben ik echt niet zo er zeker van)
maar bedankt dan nog voor dit 'onbelangrijke' bericht te lezen =D en je hebt een super gave site

Sugar Mayu 05 oktober 2007 22:30

heey affies worden? kwil graag linken me site is dus: www.animewolken.nl.tp en me button url is: http://i20.tinypic.com/2nt8qi8.png

laat me weten wanneer ik erbij sta dan voegk je ook toe
Byee

Sakurachan 05 oktober 2007 22:05

Heey, wanneer ga je beginnen met het veranderen van je site? En ik heb een nieuwe site, wil je me linken?

Tomoyo 03 oktober 2007 21:55

Heey Wouter..
Lang al niet meer in jou gastenboek geschreven.
Inderstussen nieuwe site daarom,
Wil je mijn site linken??
Groetjes Tomoyo..

Sugar Mayu 29 september 2007 19:31

Heeyz wil jij posten op me forum? http://sugarmayu.hotforum.nl/ Groetjes Smile

Sugar Mayu - www.Eternal-Snow.nl.tt

Charlotte | BTW 29 september 2007 17:29

Huuijj,
Je site is egt cool Stick out Tongue
veel suc6 nog hoor Stick out Tongue
Kom je ook even langs op onze site??
en laat een berichje achter!
Grtzz Lottéé
Http://BeyondTheWorld.6x.to

Wouter van Gestel 01 september 2007 15:44

Ik heb ze inderdaad zelf getypt. (Gewoon de VHS-opname die ik er van heb opzetten en dan goed luisteren en typen) Zoals alles op deze site. Behalve de teksten in het boek van Clow. Die heb ik namelijk van Clow Card Heaven, maar dat heb ik met afgesproken met de webmiss van deze site.

Maar dan nog, als bijna alle teksten op die sites van mijn site afkomen en veel plaatjes worden gedeeplinkt van mijn site, dan zou iedereen de connectie maken dat de songteksten dus ook zijn gekopieerd van mijn site.

En als ik gewoon een simpele email zou hebben gekregen van deze webmiss met het verzoek om dingen te mogen kopiėren, dan had ik gewoon ja gezegd. Maar dat heeft ze niet gedaan en dat maakt haar een copycat. Want als ze er geen bronvermelding bij zet, dan doet ze dus net alsof zij het heeft gemaakt en dat is dus niet zo.
Daarom zeg ik er wat van.

Katie 01 september 2007 12:03

hoi hoi!!
Ik vind dat je een hele mooie site hebt!!
Maar over die songteksten (www.kiwi4live.startje.be)
die songteksten komen er tog gewoon in voor??
dan heeft iedereen dus dezelfde songteksten op zen site
Dus ik vind niet dat je mag zeggen (als je geen copyright hebt) dat niemand die songteksten op zen site mag zetten
ik wil namelijk wel eens weten waar jij ze vandaan hebt,, Als je ze helemaal zelf hebt gemaakt doet mijn vriendin dit ook en dan heeft ze nog dezelfde

Xx Katie -

Wouter van Gestel 31 augustus 2007 20:54

Ehm, hoe de stemmen waren? Nouja, zoals veel nagesynchroniseerde anime in Nederland. OK, maar t origineel is vele malen beter.

Cardcaptors is de Amerikaanse versie van Cardcaptor Sakura, waar schijnbaar Li een belangrijkere rol lijkt te spelen. Dit is wat me is verteld, ik heb het zelf niet gezien. Maar het schijnt iig echt heel erg te zijn, als je Cardcaptor Sakura kent.

Niemand, behalve de eigenaars van de vertalingen, weten wat er met de serie gaat gebeuren. Ik vrees dat het nooit meer wordt uitgezonden op de Nederlandse TV, maar blijf hopen!

maaike 29 augustus 2007 21:19

hallo ik had een paar vraagjes(alweer)
hoe waren de stemmen van de serie in het nederlands ook alweer?
en wat is het verschil tussen de serie: cardcaptors en cardcaptor sakura?
zijn ze van plan om het ooit nog ui te zenden?
dank je wel
maaike

Charlottéé 24 augustus 2007 16:28

Hééij,
Schrijf je nu in voor de Anime Top 100 toplist!!
http://www.topsiteguide.com/top.asp?site=AnimeTop100
Grtzz Lottéé

Wouter van Gestel 23 augustus 2007 18:14

Dankje, goed gezien inderdaad. Ik heb zojuist een mailtje gestuurd en hoop dat ze m snel aanpast. Ik vraag inderdaad altijd of mensen mij willen teruglinken als ze content willen gebruiken. Al helemaal als t gaat over dingen als de dagboekverhalen en 'over sakura', wat echt specifiek bij deze site hoort. (daar wil ik ook nog een linkje bij de tekst hebben staan)

Sakura 23 augustus 2007 15:24

Hoi ik denk dat ik een copycat heb gevonden.
De site is http://www.kiwi4live.startje.be/ als je bij menu link op About cardcaptor sakura drukt komt er de info van jou site.
Ik heb op de site nergens een credit gevonden van jou site en ik weet niet of hij/zij heeft gevraagd aan jou dus kan je eventjes kijken of het een copycat is?
Ik denk van wel
Sakura

maaike 22 augustus 2007 10:38

Gefeliciteerd met de 5 de verjaardag van de sakura siteSmile
ik kom hier nu al een lange tijd met groot plezier en dat zal ook zeker zo blijven.
nog vele jaren maaike

Blu Apple 19 augustus 2007 18:17

Gefeliciteerd! =D
Hiep Hiep Hoeraaaaaaaaa!
*steekt 5 kaarstjes aan en wacht geduldig voor een internetbrowser waarin http://www.cardcaptorsakura.nl geopend is ze uitblaast*
[...]

Wouter van Gestel 19 augustus 2007 00:00

Vandaag, 19 augustus 2007, is een toch wel speciale dag.
Want vandaag bestaat Cardcaptorsakura.nl exact 5 jaar.
En wat voor een 5 jaren zijn dat geweest.

Toen ik vijf jaar geleden hoorde dat cardcaptor sakura naar Nederland zou komen, was mijn eerste gedachte: 'daar moet een site voor komen'. En aangezien ik net was afgestudeerd van het Grafisch Lyceum Eindhoven en in PHP en mySQL wilde duiken was toen snel de beslissing gemaakt om het zelf te gaan doen.

Ik heb het idee dat de site ondertussen is uitgegroeid tot een gezellige hangplek waar fans samen kunnen komen om te lezen over deze geweldige serie. Een site gaat pas werken op het moment dat de bezoekers komen en ze zich thuis gaan voelen op de site. Het enthousiasme waarmee jullie op de site posten en zeker ook het aantal mensen die de enquête hebben ingevuld. Hartelijk dank allemaal.

Daarnaast wil ik mijn affy's bedanken die in sommige gevallen al jaren de site supporten. Met name wil ik Mellie, Natasja en Jennifer bedanken.

Mijn originele idee was om vandaag de site compleet te vernieuwen en de nieuwe site in gebruik te gaan nemen. Helaas heb ik het iets te druk gehad, waardoor ik dit niet heb kunnen halen. Maar wees niet bang: ik blijf er hard aan werken en hopelijk is het eindresultaat binnenkort te zien.

Een site maak je met z'n allen, dus iedereen... gefeliciteerd en op naar de volgende vijf jaar!

Elvida 12 augustus 2007 20:58

Mooie site en
Ga naar http://fairy-winx.websitemaker.nl/fairyschool

Horo Horo 19 juli 2007 13:31

Hey wouter,
Je hebt ergens in de gastenboek staan dat je de site echt voor Augustus af wilt hebben.
Volgens mij haal je dat niet XP
Toch?

Mellie 10 juli 2007 17:49

Haihai~

Ik heb niet echt het idee dat je nog echt verder hebt gewerkt aan de nieuwe site, hm? -poke-

Anyway, je kunt me al van de links verwijderen want ik laat het niet lang meer zo "open" staan zoals nu.

Horo Horo 07 juli 2007 21:00

Wouter,
veel succes nog met de nieuwe site.
Ben al heel lang zoooo benieuwdBig Grin\
Kan echt niet wachten!

Sakura 28 juni 2007 19:24

Hoi ik ben het van forever-sakura.tk je linkpartnerSmile
Ik heb een leuke ''zomer'' affigift voor jou omdat je mijn linkpartner bentSmile

NarutoFreak 26 juni 2007 13:55

Hoi echt een leuke website!
Alles is heel mooi.
Ik hoop dat het ook zo blijft Big Grin
Maar zou je willen linken met mijn site?
Je staat al bij de links van mijn siteSmile

Mellie 25 juni 2007 21:21

Je weet al wat ik van de wallpaper vind, maar nogmaals: coole wallpaper Wouter. Ik gebruik 'm nog steeds op m'n PC.

Lyserg 23 juni 2007 09:16

Heey kunnen we affies worden? Zoja dit is mijn site:
www.Sakura-blossoms.tk en hier de code:Als je me hebt toegevoegt link ik je ook terug oke?

~ Greetz Lyserg
www.Sakura-blossoms.tk
P.S: Nekochii-studio kan weg =3

Angel 18 juni 2007 15:30

Heey Wouter!
Succes nog Smile
Oh enn mijn forum heeft een make over gehadd Stick out Tongue *Hint Hint*
Het adres is http://tioa.proboards59.com
Ik wil niet spammen hoor :blush:

Wouter van Gestel 15 juni 2007 22:00

Nog een week en dan ben ik hopelijk helemaal klaar met school en dan heb ik tijd genoeg voor de website. Tot die tijd: ik heb een leuk wallpapertje gemaakt: iKero

rick 15 juni 2007 21:32

ik kom weer eens kijke jammer dat nog dat site niet is veranderd verheug me er op

Assie HH 15 juni 2007 19:43

Hey een leuke site heb je.
Kom op http://winx-fannetje.tk/

Mellie 12 juni 2007 08:07

Lyserg, is er ooit in jouw egoļstische hoofdje opgekomen dat mensen er misschien geen behoefte aan hebben dat mensen in een gastenboek hun eigen site promoten?
Ooit in je opgekomen? Vast niet.

Kun je proberen om die paar hersencellen misschien te benutten om het de volgende keer wel in je op te laten komen a.u.b.?

Lyserg 10 juni 2007 18:47

Eeyz ben met een nieuwe site begonnen: www.Sakura-blossoms.tk wordt ook lid en post mee Bunny Smile33!!!

Wouter van Gestel 10 juni 2007 16:01

Hai,

Wow wat een boel nieuwe links en enquete formulieren (93) zeg. Allemaal hartelijk dank, maar tegelijkertijd mijn excuses dat ik zo lang niks van me heb laten horen. Ik ben op dit moment de laatste twee weken voor mijn HBO examen in gegaan en heb het dus al wekenlang ontzettend druk. 22 juni is mijn examen, dus kort daarna heb ik weer alle tijd en rust om aan de dingen te werken die ik al een hele tijd wil gaan doen. En guess what: de cardcaptorsakura.nl site staat daar op nummer 1.

Dit jaar augustus bestaat de site 5 jaar en ik wil voor die tijd toch echt wel die nieuwe site online hebben. Ik heb een aantal hele goede vrienden al wat dingen laten zien en verteld wat ik van plan ben voor de site en ik krijg hele goede reacties daarop, dus het is het wachten allemaal waard.

Maar goed, tot de 22e heb ik het nog echt ff heel druk en zal daarom ook niet altijd even snel links hebben toegevoegd. Ik lees wel nog steeds dagelijks het gastenboek en de enquete lijsten door.

Li Shaoran 09 juni 2007 12:20

Hey,
Ik ben het weer!
Je hebt me nog niet gelinkt, maar ik wel!
Anders haal ik je weg!

Tomoyo 08 juni 2007 18:06

Hooi Wouter!
Wil je link partners worden??
Dit is mijn link:

Groetjes Tomoyo

Horo Horo 02 juni 2007 19:16

Hey,
Ik heb een nieuwe button wil je me daar mee linken!
Dank je wel alvast

Sonn 02 juni 2007 13:07

Ja echt jammer dat het niet begint!

Glenny 27 mei 2007 17:29

Deze site is cool!!
Ik zelf vind het jammer dat het niet meer op TV komt.
Het zou leuk zijn als het weer op TV komt.

Li Shaoran 26 mei 2007 18:59

Hey je site is leuk!
Zullen we linkpartners worden?
Geef antwoordt terug op mijn site:
li-shaoran.6x.to
in mijn gastenboek.
Ik heb je al gelinkt

moon princess 17 mei 2007 12:32

hey wouter ik hoop dat je opschiet met alles zelf zijn we vrienden ik wil het graag heel snel zienStick out Tongue

Yoh&Sakura 14 mei 2007 11:16

hey leuke site kom je langs http://yoh-sakura.6x.to

Angel (katja) 11 mei 2007 18:26

Haij, wat een cole site!
Wil je mii site ook linken (hij is binnenkort gesloten, omdat we het helemaal gaan veranderen)

Aang 08 mei 2007 15:21

hey wouter.
Je site is mooi.
zullen we linkpartners worden.
geef antwoordt terug op mijn site:
avatar-legend.6x.to
in het gastenboek
groetjes Aang

Wouter van Gestel 06 mei 2007 22:01

@Maaike:
Zelfde vraag als Tomoyo, dus zelfde antwoord als Tomoyo.
(Mijn reactie van 03 mei 2007 00:45)

Maaike 06 mei 2007 20:59

Hai!
ik had een vraagje..
ik wil al een hele tijd ook zo'n link dingetje maar hoe doe je dat?
groetjes maaike

horokeu usui 06 mei 2007 10:09

hey wouter,
ik vroeg me af of we linkpartners zullen worden.
je staat al bij mijn links.
geef a.u.b. anwoordt terug in mijn gastenboek op:
horokeu-usui.6x.to
horokeu usui

Wouter van Gestel 03 mei 2007 00:45

@Tomoyo:
Een banner maak je met een retoucheerprogramma als Photoshop, Paint Shop Pro of het gratis The Gimp. En daarnaast gewoon een beetje creativiteit en kennis van het programma. Op google zijn genoeg handleidingen te vinden voor verschillende handelingen.
Succes!

Tomoyo 02 mei 2007 14:17

Hooi iedereen ik heb een vraagje..
Hoe kan ik een banner maken voor mijn site??
Kan iemand dat mij uitleggen?
Groetjess Tomoyo

xinh 01 mei 2007 16:46

hoi ik ben fen van cardcaptor sakura vet cool dat leuk vin
ik wil maar zien ik kom ellken dag kijk ik

Wouter van Gestel 30 april 2007 16:30

Thanks weer voor de reacties Smile.

@Lucia:
Deze huidige site is een representatie van wat er in Nederland is uitgezonden. Seizoen 3 begint bij episode 47, dus er is best nog wel het een en ander uitgezonden van dat seizoen, maar het is helaas niet afgemaakt. En dat is dus ook meteen de reden waarom the Hope niet op mijn site staat en sommige kaarten nog niet zijn omgevormd naar Sakuracards. Movie 2 is nooit uitgezonden en speelt zich aan het einde van het verhaal af, dus is volgens de site die kaart nooit gevangen.

@ Lucia & Maaike:
Of dat de serie nog ooit zal worden uitgezonden of in Nederlandse vorm wordt uitgebracht op DVD, dat is de grote vraag waar niemand antwoord op weet en ik dus ook niet.

@Maaike:
Sakura en Li zijn cardcaptors en voelen het als er een clowcard in de buurt is. Zoals je in episode 44-46 hebt kunnen zien heeft Yue zich verstopt in Julian (Yukito). En Yue en Kero zijn behalve Guardians (beschermers) ook eigenlijk een soort van clowcards. Dus wat Li voelt is de aanwezigheid van Yue in Julian en voelt zich daardoor aangetrokken tot hem. Sakura heeft al gevoelens voor Julian nog voor de kaarten ontsnappen, dus dat gevoel is echt. Daarom is het voor Sakura dus ook heel moeilijk als ze dus op een gegeven moment moet gaan kiezen tussen haar gevoelens voor Julian en de gevoelens voor Li.

Maaike 29 april 2007 21:00

hallo!
ik had een vraagje..
ik zat op een engelse site en daar las ik iets wat me een beetje liet nadenken.
er stond dat Li veriefd is op sakura en julian!
sakura kan ik begrijpen maar is hij ook verliefd op julian?
wordt sakura nog uit gezonden in nederland?
of is er iets bezig om het weer op tv te krijgen?
ik vraag het me af..
nou bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag en tot ziens!
maaike

lucia 27 april 2007 09:44

heej leuk hoor die site maar ik vraag me af hadden ze seizoen 2 & 3 eigenlijk wel in het nederlands??
want bij die clow kaarten zag ik The Love en The hope niej.
want the love krijgt ze in eipisode 70!!
en the hope in CCS the movie 2 The sealed card.
ik heb CCS nooit in het nederlands gezien want ik heb 't op dvd in het japans met engels ondertiteling.

nou groetjes...Big Grin

iruka sensei so cool! 26 april 2007 21:39

hey..ik zoek al heel lang spullen van ccs maar ik kan ze niet op internet vinden!(of ze zijn te duur)weet jij een goeie site?..by the way...JE SITE IS VET!!!!!!=^__^=

Tomoyo 25 april 2007 19:14

Hoooi Ik vind dit echt een gave site! ik zat gewoon even op google en te kijken of er leuke cardcaptor sakura site's waren in het nederlands.. en toen was deze site er opeens! echt kei leuke site en je komt kei veel over sakura te weten en de links zijnook heeel gaaf!
Groetjess Tomoyo

Forever Tsubasa 21 april 2007 20:17

Hey ik vroeg me af zullen we linkpartners worden?
Ik link je op elke pagina.
Mijn site is forever-tsubasa.tk

Mellie 19 april 2007 21:42

Wel verder werken aan cardcaptorsakura.nl als ik weg ben hè?

Wouter van Gestel 10 april 2007 13:03

Links zijn toegevoegd.

Ik ben toevallig gisteren nog bezig geweest met het design. Het begint langzaam maar zeker wat te worden. Ik ben zelf ook erg nieuwsgierig naar wat het uiteindelijk gaat worden en hoe jullie het zullen gaan vinden. Maar ik heb op dit moment het ook gewoon druk met m'n afstuderen aan het HBO en natuurlijk m'n eigen bedrijfje en die hebben op dit moment toch echt even voorrang. Ik doe mijn best, maar er komt veel bij kijken.

Het is af, als het af is.

Ik zag net dat er op dit moment al 62 reacties zijn op mijn (grote, lange) enquete. Hartelijk dank voor iedereen die daar aan mee heeft gewerkt. Ik lees ze echt allemaal.

Lyserg 09 april 2007 13:47

Hallo Wouter-kun heb een nieuwe site wil je me daarmee linken?
Wanneer nieuwe site klaar? XD

Sakura 06 april 2007 20:35

hey Wouter ik vroeg me af of we linkparners konden worden?
Je staat al bij mij links.

Sakurachan 06 april 2007 11:12

heey, Wouter wanneer denk je dat je ongeveer klaar bent met je nieuwe site? Ik ben namelijk heel erg nieuwsgierig hoe je nieuwe site eruit gaat zien. In ieder geval veel succes met het maken van je nieuwe siteSmile

Morty ( bijnaam ) 01 april 2007 21:29

hey leuke site heb je gemaakt wouter.
Ik ben dol op anime.
daarom wou ik je graag linken.
als je het doet kan jij mijn button op mijn site vinden :
www.sk-anime.6x.to
ik heb ook een anime site over : Shaman king.
Schrijf een bericht terug in mijn gastenboek op mijn site.

Wouter van Gestel 28 maart 2007 10:06

@Christhie:
Ja, ik wist door de enquete al wel dat ik in de W.I.T.C.H. stond, dus heb m zelf ook maar gekocht. En tja, het is gewoon tijd voor een nieuwe site, dus ze hebben wel gelijk. Maar idd, een site maken en updaten kost ook veel tijd.

Christhie(alweer ja) 22 maart 2007 18:22

Wat ik wel vind is dat de Clow Cards meer details hebben dan de Sakura Cards!

Christhie 22 maart 2007 18:19

Wouter, je staat in het magazine W.I.T.C.H. en ze zeggen dat je site lang niet meer geupdate of hoe je het ook typt is .. ZEIKERDS!. Een site maken kost al veel moeite.Laat staan updaten.

Wouter van Gestel 21 maart 2007 19:44

Beste Anoniem,

De gemiddelde fansite is met een paar uurtjes paintshop pro en wat geripte/gedownloade scripts snel in elkaar gezet en om die reden heel snel te updaten. Ik beschouw deze site niet als een gemiddelde fansite en dat is ook de reden dat ik de enquete op de site heb gezet.

Ik ben ontzettend benieuwd naar de reacties van mijn bezoekers en heb ondertussen al bijna 60 enthousiaste reacties op die enquete gekregen. Ik lees iedere reactie en stel daarbij mijn eigen visie op de site bij.

Ondertussen ben ik ook al begonnen met het technische deel, wat een behoorlijk stuk verder gaat dan wat je op deze site ziet. Bezoek een site als hyves en je kunt een indruk krijgen van wat ik aan het maken ben, dat is complex en heeft z'n tijd nodig. Again: dit is geen simpele redesign, maar een compleet nieuwe aanpak van de site.

Een ander zeer lastig onderdeel is usability. Enig idee wat dat is? Nee, waarschijnlijk niet, omdat zelfs veel professionele sites hier mee worstelen. Het belangrijkste is dat de site straks heel makkelijk is te bezoeken en te navigeren. Daarnaast is een conclusie die ik toch wel kan trekken, dat Google een zeer belangrijke rol heeft gespeeld bij de manier waarop de meeste bezoekers mijn site vinden. Ook dat betekend dat de site op een heel andere manier moet worden opgebouwd.

Een andere belangrijke conclusie is dat er misschien iets te veel over de Anime wordt geschreven, om die reden heb ik een maand terug de gehele mangacollectie van cardcaptor sakura aangeschaft, welke ik ook zeker zal gebruiken voor inspiratie. Helaas is de TNT niet zo snel met het leveren.

Daarnaast, I have a life. Ik studeer over 3 maanden af aan het HBO en ben daarvoor bezig met 2 videoclips en 2 documentaires. Daarnaast heb ik ook nog een eigen bedrijf waar ik mijn aandacht aan moet besteden. Dat is mijn bron van inkomsten, waar ook deze site uit wordt gefinancierd. Of dacht je dat deze site gratis was?

Als het je te lang duurt...spijt me zeer, maar dan heb je pech.
De site is af als ie af is en niet eerder.

Mellie 21 maart 2007 19:21

Misschien moet je de volgende keer met een (bij)naam reageren en zonder de hoeveelheid hoofdletters, spelfouten en meerdere uitroeptekens.. misschien.. heel misschien nemen mensen je dan serieus.

En alvorens je ervaart hoe druk mensen kunnen zijn en hoeveel werk bepaalde dingen kunnen zijn zou ik sowieso niet zo zeuren.

ANONIEM 21 maart 2007 14:53

Beste webmaster je hebt al maanden gezegt dat je deze site gaat verandderen en begrijp dat je het druk hebt met school enzo. maar als je nou niet je site veranderd blijft ht wel saai dus verander meteen je site want het duurt wel heel lang voordat je het doet.
DOE HET IN PLAATS VAN HET TE ZEGGEN MAANDEN LANG!!!

dilainy 17 maart 2007 21:39

ik heb wel een paar manga winkels hier in de buurt in de stad van amsterdam en me broer komt daar regelmatig ik zal hem een keetje vragen of hij voor me wilt gaan kijken

renate 16 maart 2007 18:36

hoi hoi
het is echt een leuke site !!
mijn complimenten daarop en de vernieuwde site zal waarsschijnlijk nog mooier worden denk ik Wink
en de muziek is helemaal geweldig van die serie!! Stick out Tongue
alleen is het echt jammer dat sakura niet meer op tv komt frown
dus als iemand weet op welke zender het komt ik zou het wel graag willen weten
en overal waar magie in voorkomt dat vind ik echt maar dan ook acht mooi
nou ik stop nu
doei doei!!!

Lyserg 15 maart 2007 16:05

Heey leuke website ;D ben erlang niet meer op geweest maar heb een nieuwe domein www.sparkly-angels.com dus kun je dark-anime even veranderen van link in sparkly-angels? Ik heb je allang terug gelinkt ;D

Doei

Mellie 12 maart 2007 21:22

@dilainy: Er zijn diverse manga winkels in Nederland in bekende steden, maar de meeste van ons wonen daar niet dus ja.
Het makkelijkste is nog wel online bestellen: archonia.com
Heb je dus wel medewerking nodig van je ouder/verzorger i.v.m. bankoverschrijving of creditcard.

Overigens zou ik gewoon wat andere series van CLAMP eens proberen als je CCS zo leuk vond.

dilainy 12 maart 2007 19:19

Mellie thanks voor de tip mare waar haal ik trouwens manga boeken vandaan ik heb geen flauw idee waar ik ze kan kopen zou je me een paar adressen geven pleas ooh en ik vind het trouwens heel echt ..... dat er maar 70 series ervan zijn want ik zou graag meer willen zien mensu willen jullie een mening op mijn vorig zin geven pleas van dat er maar 70 afleveringen bestaan geef hierop maar een reactie

Mellie 12 maart 2007 14:59

@Anoniem: Ik zou niks gaan verkondigen als je niks weet van de rating van Google, want hetgeen je zegt klopt dus totaal niet.

@dilainy: De Cardcaptor Sakura serie is allang afgerond en loopt niet meer door, er zijn 70 episodes, 2 movies en 4 specials.
Als je nog iets wilt dan zou ik de manga gaan lezen als ik jou was.

dilainy 11 maart 2007 17:34

ik ben fan van sakura ik kijk op yout tube alle afleveringen van der kapot hard ik heb ook die film van der gezien die 2e film mijn vraag is of er meer films komen van sakura en of je meer films op deze site gaat zetten liefs dilainy

Anoniempje 11 maart 2007 17:03

nou aardig van je anoniem frown

Anoniem 28 februari 2007 17:54

Hey kan je niet opschieten met je site te veranderden il wil graag zien hoe het word want ik ben gek op deze site maar omdat je er niks aan doet gaat je sitenaam bij google naar beneden begrijp je het niet doe eventjes iets beter aan je site

Wouter van Gestel 22 februari 2007 14:05

@sandy:
Let wel op dat je je URL goed intypt (je had freewebs zonder s getypt). Button heb ik nu een gifje van gemaakt en online gezet zoals je ziet.
Haal je nog even m'n emailadres uit je gastenboek?
Niet dat mensen dat adres niet mogen weten, maar voor de spammers hou ik hem liever nog even geheim.

sandy 22 februari 2007 10:53

Ik heb je gelinkt! Ik heb trouwens een button gemaakt, hij staat bij de index!

Celine 20 februari 2007 17:09

De link staat erop! Big Grin
Sorry maar ik gebruik geen buttons,, Je kunt de link in het rechtse menu vinden, bovenaan.
Bedankt oor het linken !!
Greetingz -Celine

Celine 20 februari 2007 13:52

ik bezoek je site weekelijks, zou jij willen linken met mijn site?
www.Asakura-Anime.nl
Bedankt! -Celine

sandy 19 februari 2007 20:52

haai
JE site is F-A-N-T-A-S-T-I-S-C-H(slijm, slijm)
Mijn site is nog niet zo erg groot. Hij gaat over tokyo mew mew en shaman king. Kom je kijken? Misschien wil je afflieren?

Wouter van Gestel 12 februari 2007 21:48

Ligt er aan wat je hebt gelezen. De Manga's zijn in t Japans en Engels verkrijgbaar bij verschillende stripzaken en postorderbedrijven die ook andere Manga's leveren. Maar dat zou voor mij minder goed nieuws zijn, want ik heb een paar dagen geleden de hele serie besteld bij Amazon.
Maar goed, waar heb je het gelezen?

nina 12 februari 2007 19:20

hey ik heb gelezen dat ccs in de winkel komt!is dat waar?als het zo is neem ik snel een baantje*.*

SailorMoon 04 februari 2007 12:15

Ik moet zeggen.De muziek van Card Captor Sakura Is geweldig!!!

Chibiusa 03 februari 2007 19:22

Hoi ik ben van www.shining-animes.nl.tp sorry maar ik vergat dat ik met jouw affies wou worden ik dacht dat jij naar onze site zou komen dus ik heb je al toegevoegd nou

Mellie 30 januari 2007 22:10

Er is ook nog een Tsubasa Reservoir Chronicle movie.

Wouter van Gestel 30 januari 2007 10:29

@daanniejj:

Om heel eerlijk te zijn weet ik (nog) niet zo heel veel over Tsubasa Reservoir Chronicle. Maar als ik op Wikipedia kijk, dan staat er dat er op dit moment 52 episodes zijn. Er staat ook dat de serie nog [i]Ongoing[/i] is, oftewel hij gaat nog door. Of dat waar is...geen idee.

Verder vroeg je me per email waarom Cardcaptor Sakura niet verder gaat... tja wisten we dat maar. Dat hebben de tv-bazen besloten en die willen er blijkbaar niet op reageren. En we zijn nu al ruim anderhalf jaar verder sinds de laatste uitzending, dus ik verwacht eigenlijk niet dat het nog terugkomt...helaas.

daanniejj 29 januari 2007 21:12

heeej iick heb een vraagje voor wouter van gestel jij hebt deze site toch gemaakt iick kijk nuh tsubasa chronicle en wat iick nouw wil vragen iis tot hoeveel hij gaat want iick ben aaal bii episode 52 en dan zeggen ze van jah dit iis het einde maar het heeft geen geoed einde dus dat wou iick ff kijken hoe het nouw zat plzz reageer snel op mii vraag dank juh wel wouter juh bent een sgat (K)

Wouter van Gestel 24 januari 2007 19:57

@rick:
Ik Quote ff van mijn post van 11 januari...
2. Je mist slechts 1 clowcard: The Hope. Beetje technisch verhaal, maar de kaart zit in het systeem maar kan ik niet zichtbaar maken omdat de serie niet is afgemaakt door Yorin.

rick 24 januari 2007 18:03

eey ik ben het weer volgens mij mis je 1 clow kaart die van liefde op laatste aflevering zag ik die maar staat er niet bij meschien heb je er wat dan Smile

Wouter van Gestel 22 januari 2007 14:43

Je link staat er tussen, plaats je mijn button ook even?

Chibiusa 14 januari 2007 18:53

Hey leuke site heb je maar
zullen we affies worden??? Smile
Groetjes
Chibiusa, Sakura-chan ,Maron

Wouter van Gestel 14 januari 2007 17:22

Een korte mededeling Smile

Omdat ik dus binnenkort een nieuwe site ga maken zou ik het fijn vinden als jullie mijn enquête in zouden willen vullen.

melissa 14 januari 2007 13:54

deze site is leuk en cool en een mooie site ik vind manga echt fantastisch ik heb het boek niet maar als ik het stukje in het witch magazine lees lijkt hij me heel erg leuk en lollig sakura blijf je wel op kaartenjacht???
doei groetjes van melissa ten kley

Wouter van Gestel 11 januari 2007 12:13

@ideegever:
Zoals ik in mijn stukje ook onder je post al schreef, ik ben bezig met het uitdenken van een nieuw design, dus ik zal de eerste zijn die toe zal geven dat deze site een update nodig heeft. Maar ik hoop dat die lay er dan wel weer een tijdje tegenaan kan. Het is niet mijn bedoeling om iedere zoveel weken een nieuwe layout te maken, stukje herkenning is ook niet gek.
Reactie op jouw punten:
1. Hoezo meer karakters? Ik meen ze er toch wel allemaal in te hebben staan...niet?
2. Je mist slechts 1 clowcard: The Hope. Beetje technisch verhaal, maar de kaart zit in het systeem maar kan ik niet zichtbaar maken omdat de serie niet is afgemaakt door Yorin.
3. Klopt, in de nieuwe layout wordt dit aangepakt. En kun je meer afbeeldingen zien.
4. De laatste update aan mijn site is de toevoeging van YouTube filmpjes, dit wordt ook nog uitgebreid.
5. Dit zou ik idd onder 'over Sakura' of zo kunnen aanpassen, maar opzich, als je het eerste dagboekverhaal leest dan krijg je ook wel een helder beeld van wat het is.
6. ??
7. Neem ik mee in t nieuwe design
8. Neem ik ook mee
9. Uhm zoals dit?
10. Zodra ik de tijd er voor kan maken.

@iedereen:
Ik heb de afgelopen dagen goed nagedacht over wat ik met de nieuwe layout wil gaan doen. Ik heb heel veel ideeėn en dat gaat een behoorlijk stuk verder dan wat ik hierboven heb beantwoord.

Ik ga nog niet veel verraden, maar wat het het moeilijkste maakt is dat in feite heel de site opnieuw moet worden bedacht en uitgevoerd. Want de hele site is er op gemaakt dat er uitzendingen zijn. Maar helaas zijn die er al een tijdje niet meer en ik vrees ondertussen ook dat die niet meer terug komen op tv.

Ik weet het, het duurt lang. Maar trust me, het is het wachten waard.

ideegever 09 januari 2007 16:33

Hey mooie site hoor maar ik kom vaak naar u site om te kijken of er een nieuwe layout is gekomen want deze is al heel lang ik ken site's die elke week of om of de twee weken een layout maken mijn 10 ideen voor jou zijn
1. meer karakters
2. meer clowcards
3. afbeeldingen
4. video clips
5. over het film waar over het gaat
6. je hebt zo veel over sakura
7. kostuums
8. de staffen
9. episode liste
10. maak a.u.b een nieuw layout
PS: Als je je lay niet veranderd vinden ze je site niet meer zo leuk
Groetjes ideegever

Wouter van Gestel 07 januari 2007 23:46

@sara:
Dat de grootste doelgroep van CCS meisjes zijn wil niet zeggen dat het voor anderen verboden is om naar te kijken, fan van te zijn of een site over te maken. Nee dat zou wat zijn, dan zou je als meisje dus ook geen site over voetbal mogen maken, omdat jongens daar meer mee bezig zijn. Beetje onzin lijkt me.

@Mellie & Elwing: Amen!

@Elwing:
Tuurlijk wil ik je affilaten. Ik ken Elfen Lied nog niet, dus ik ben erg benieuwd wat je er van gaat maken.
Ik zal je toevoegen op m'n MSN, dan praten we verder.

@Iedereen:
Ik heb eergisteren het invulformulier aangepast, ik hoop dat deze layout iets meer bevalt. Als je naar de posts zelf kijkt vond ik het wat logischer.
Op de achtergrond heeft de code en database van het gastenboek een flinke schoonmaakbeurt gekregen. Door alle spam van de afgelopen jaren was het een beetje vuil geworden en verder heb ik over de afgelopen paar jaar wat PHP/mySQL trucs geleerd die ik nu heb toegepast. Ook loop ik alweer een tijdje met het idee voor een nieuwe layout van de site. Maar ik ben met het laatste half jaar van mijn studie bezig, dus ik moet even kijken hoe ik het allemaal ga inplannen.
Ideeën genoeg iig.

Mellie 07 januari 2007 22:58

Dus mensen van het mannelijke geslacht mogen geen site van cardcaptor sakura maken? Aha, en dat omdat...?
Ik zie geen enkele beargumentering in jouw post hm?
CCS is echt niet zo erg wat dat betreft, misschien dat jij dat vindt. Maar ik ben het er overduidelijk niet mee eens.

En hij heeft een site van zijn bedrijf, als je toch al z'n pagina doorleest, lees dan meteen alles voor je dingen gaat zeggen, ne?

En een site maken over ccs is "zielig"? Maar verkering vragen in een gastenboek alsmede jezelf knap noemen is toch wel heel erg laag.

Sara 07 januari 2007 21:14

Oke mag wel een site maken maar een man maakt toch geen site van ccs dat is zo raar het is meer voor vrouwen om dat te doen ey hij kan toch gewoon ook van een andere ding maken van zijn bedrijf of sport oke het kan wel maar dan moet je echt wel meer info nou ja wie wil er verkiring met mij ik ben heel knap voeg me toe iedereen lindegeerdink@hotmail.com mijn nickname is sara

Elwing 06 januari 2007 18:41

Wow ._. niet alles paste erop.

Vervolg van vorige post: Uhm dan is het dus niet de bedoeling dat iedereen me in zijn msn zet.

Sorry voor de lange post en vervolg post. XD

Groetjes Elwing.

Elwing 06 januari 2007 18:39

Ghehehe. Gaan ze negatief commentaar geven over te weinig info enz terwijl ze zelf niet eens kunnen typen en niet weten wat 'kanker' werkelijk inhoud... Jammer dat zulke mensen bestaan.
Wat maakt het uit dat ie 26 is en anime leuk vind? Ik ben 20 en hou van Sakura, en lach me nogsteeds suf om de humor. Anime is niet alleen voor kinderen, sommige zelfs helemaal niet (Elfen Lied om maar een voorbeeld te nemen). Over 10 jaar hou ik vast en zeker nogsteeds van anime Smile

@ Mellie: Amen.

@ Wouter: Uhm ik maak binnenkort een zelfde website zoals Angelic Layer, maar dan van Elfen Lied. Of je dan misschien affiliate wou worden/doen, of hoe je dat ook schrijft... Smile"
Moet je er wel bij zeggen dat het een beetje een schokkende anime kan zijn, dus moet je zelf maar even beslissen of je dat in je lijst wil hebben. Ik mail je wel zodra het online staat, uhm, als ik je mail kan vinden. Of je voegt me maar even toe op msn (heb bij deze mail mijn email maar een keer ingevuld).

Mellie 04 januari 2007 23:22

@Sara:
Allereerst: Leer Nederlands voor je berichten post.

Ten tweede: Denk je nu echt dat alleen kleine meisjes zoals jij zelf van anime houden?
Oh wacht. Je weet zeker niet dat anime juist bedoelt is voor een grote doelgroep en anime dus niet alleen voor "kinderen" bedoelt is. Bij deze.

Als ik jou was zou ik eerst leren een site te maken voor je comment op een site en mensen ook nog "tips" gaat geven, als ik het nog "tips" kan noemen heet dat ;D

En dacht je nu echt dat mensen onder een bepaalde leeftijd een site maken? Mens, webdesignen is een beroep. Of dacht je dat ze dan 10-jarigen inhuurden?

En, sinds wanneer mag je geen site maken als je een man bent? ;D
Hilarisch.

P.S. Als ik getrouwd ben en kinderen heb heb ik ook nog steeds een site, of vind je soms dat je dan geen site meer mag hebben? Ah, foolishness.

En, ehm.. jezelf knap noemen is gewoonweg lachwekkend. ;D

sara 04 januari 2007 21:19

hey saaie site je layout is vet
´zupper zaai´ nou ja weet je wat ik me af vroeg je hebt vet veel info over sakura nu je toch zo veel heb schrijf er ook maar bij welke onderbroek ze aantrekt en je hebt kanker weining van sakura´s vrienden nou dat is raar je hebt maar een paar woorden dat is toch niet normaal je kan wel veel vinden van li,madasion enzevoort nou doe toch er meer bij meid ish et nou zo moeilijk o sorry je bent een man van 26 dacht dat je ouder was en je houdt van anime jij bent gek man nou ja mzzl
PS : als ik jou was zal ik meer info erbij doen
PPS : als ik jou was zalk ik bij over webmster meisje doen
PPPS: ik zal geen site maken als ik 26 jaar ben en ook nog een man
PPPPS : ik zal het verwijderen
PPPPPS : een vraag wat ga je doen als je 36 bent of ouder of ehh... 30 dan ga je toch geen site maken en als je getrouwt bent en kinderen hebt en klein kinderen
ik ga maar het lijkt net alzof ik een bericht ztuur voor mijn vrienden enso doei de groetjezz van sara de knappe lekker meid ene jij bent gek mzzl

Elwing 04 januari 2007 14:10

Owh ik dacht dat die lijst niet helemaal compleet was Smile Bedankt hoor!!

Misschien heb ik wat bruikbare informatie voor je: http://nl.wikipedia.org/wiki/Card_Captor_Sakura
Daar staan de namen van de mensen die de stemmen hebben gedaan in de Nederlandse CCS verzie.

Groetjes!

Wouter van Gestel 03 januari 2007 16:04

Op de eerste pagina van Sakura's Dagboek staat sinds een paar weken weer het complete overzicht van de episodes die in Nederland zijn uitgezonden, met daarachter de laatste datum dat ze zijn uitgezonden.

Elwing 03 januari 2007 04:59

Big Grin Nyuu!!

Uhm nog een vraagje. Bij welke episode is Yorin eigelijk gestopt met uitzenden? Ik wil graag weer kijken, maar de episodes die ik download heb ik naar mijn idee alvast gezien.

Alvast bedankt Smile

Wouter van Gestel 29 december 2006 22:18

Hee Elwing, goed idee ennem..tadaaaah.

Elwing 28 december 2006 16:50

Heyo Wouter, ik vraag me eigelijk af:
Waarom zet je niet een 'link naar mij' pagina of zo op deze website? Daar zet je dan je button op en een code of zo.

Alvast beste wensen voor 2007, ook aan de bezoekers Smile

Sakura (hayel) 23 december 2006 09:03

Hey ik wil graag iedereen op deze site een gelukig nieuwjaar wensen!

Groetjes Sakura (Hayel)

Joyce 22 december 2006 14:23

Hoiii Wouter

Ik wil je fijne feestdagen en een Gelukkig 2007 wensen

Groeten Joyce

moonprincess 20 december 2006 19:57

hey ik ben er weer wouter ik heb toenet je email die ik ooit van je had grkregen gelezen het lijkt me leuk dat we elkaar kennen gaan:'( maar ik zie je nog eens wouterStick out Tongue

Amanda 16 december 2006 19:34

Hi Wouter, en alle CardCaptor Sakura fans Smile

Mooie site! *zet bij favorieten*
Ik wilde ook alvast iedereen prettige kerst en gelukkig nieuw jaar wensen!

Wouter van Gestel 16 december 2006 14:16

Hey Lyserg,

Thanks voor de reactie, ja het werd wel eens tijd voor een kleine update. En zoals altijd: ideeën genoeg, maar tijd te weinig. Maar de laatste anti-spamactie lijkt te werken, dus hoef ik daar weer even niet zoveel aandacht aan te besteden.

Ik ben trouwens ook bezig geweest om wat info over de clowcards in te vullen, many thanks to Natasja van Shooting Anime en Clowcards Heaven. Het is haar info die ik mag gebruiken, so be sure to check her sites out.

Lyserg 15 december 2006 23:21

Wow ik ben allang niet meer naar deze website gekomen zeg wouter erg mooi hoor Smile eindelijk wat geupdate.Ik kom hier vaker langs. Smile

Wouter van Gestel 14 december 2006 19:53

Hee Elwing,

Dank je voor je kerstwens. Inderdaad, iedereen een fijne kerst en jaarwisseling toegewenst. En hopelijk dat er volgend jaar weer goede anime op tv komt.

Elwing 13 december 2006 22:56

Hallo Wouter en bezoekers Smile

Alvast een fijne kerst en jaarwisseling toegewenst!

Mellie 12 december 2006 18:34

@Leva: Ik dacht eerst dat je het over déze (cardcaptorsakura) site had o_o

En ik snap je post daarvoor niet.

leva 08 december 2006 19:35

deze site is erg leuk je kunt je dier verzorgen en een kleur geven

leva 08 december 2006 19:33

Wouter wouw je echt met je site stoppen als ik me moet vermoeden denk ik dat je de site wouw vernieuwen.TOG!

Wouter van Gestel 01 december 2006 16:22

I hate spam... nou de nieuwe tactiek heeft zich een paar dagen prima weten te houden, maar de spambots weten gewoon niet van ophouden...niet te geloven. -zucht- Spam zou bijna reden voor me worden om met de site te stoppen, maar don't worry: dat doe ik niet.

Mellie 30 november 2006 15:44

@Okami-eyed maiden: Andersom juist.

En ja hoor, spam is too smart.

*Okami-eyed Maiden* 29 november 2006 18:12

Is dat allemaal spam bovenin? De spam op EW heeft volgens mij ook bij jou toe geslagen...-.-" Ik herinner me CCS een keer op Yorin te hebben gezien, maar daar weet ik niet veel meer vanXP Sailor Moon ook, btw *het geheugen van een......gouvis...XD* Maar, ga zo door, neh!=P

Mandy 27 november 2006 20:09

Heej Heej,,
echt een leuke site.
Jammer dat Sakura niet meer uitgezonden wordt. Maar waarom kijk je ze dan niet op You Tube? Ik heb af. 1 en 2 ook op Youtube gezien.

x Mandy

Mellie 27 november 2006 15:00

Nee, de Nederlandse Sailor Moon afleveringen zijn wel op Youtube te vinden.

- 27 november 2006 01:02

weten jullie misschien ergens op internet de nederlandse afvleveringen te vinden ?

Mellie 25 november 2006 17:23

Hope it works, spambots worden een beetje slimmer lately.

rick 25 november 2006 13:42

ik ben weer eens ik heb speciale afleveringen gevonden op youtube.com ye kan daar vinden ze zijn leuk

Wouter van Gestel 25 november 2006 01:36

Hee mensen, omdat de laatste tijd de spam weer helemaal te gek wordt heb ik een nieuw tijdelijk middel bedacht. Klik eerst op de onderstaande link om het invulformulier te krijgen voor je kunt reageren.

Waarschijnlijk zet ik hier binnenkort daarvoor in de plaats nog iets dat je een code na moet typen voor je kunt posten. Maar goed, dat is latere zorg. Hopelijk werkt deze tijdelijke oplossing voor jullie en voor mij. Want spam is bah!

Anouk 20 november 2006 21:12

Heey mensen ben ik weer!
nog veel gedaan? ik niet!
groetjes en kusjes anouk

Anouk 19 november 2006 20:05

Okeej dankje wel

Wouter van Gestel 19 november 2006 19:55

Die lange vage lijsten, dat is de spam die ik iedere dag uit mijn gastenboek moet vissen.

Zoals ik ook op de homepage heb geschreven, ik heb het erg druk waardoor ik op dit moment even niet aan updaten toe kom.

Anouk 19 november 2006 19:29

Wa is da al die lange lijste! wanner komt er weer een update?
Groetjess

Anouk 18 november 2006 21:30

Leuke site!

Hayel 18 november 2006 09:03

Hey alles goed iedereen??
Heb het een betje druk gehad en daarom kon ik niet zo veel komen dus srry!!:s
Maar nog iets leuks gebeurd?
Big Grin:d

Anouk 15 november 2006 06:50

Heey mensen!
Kei leuke site! ik vind deze site veeeeeel belangrijker dan msn!
Allen wist ik niet dat car captor ook in nederland was! Op welke zender??
Goetjess

Wouter van Gestel 29 oktober 2006 12:23

Hi people,

Sorry dat ik nog geen reactie heb gegeven. Zoals de mensen, die mij vaker spreken op MSN en googleTalk, wel weten ben ik de afgelopen weken aan het meetouren met de theatertour van Do. Ik check wel meerdere keren per dag het gastenboek hoor, dus maak je geen zorgen: als je hier iets post dan lees ik het.

@William:
Hoe goed bedoeld ook, het heeft geen zin vrees ik. Dit soort acties zijn eerder ondernomen en niemand geeft reacties. Helaas.

@Leva:
Leuk voor je. Heb je al veel kunnen leren met je boek?

@Salma:
Long time no see. Ik had jou geloof ik mijn hotmail gegeven, dus kom eens online zou ik zeggen dan praten we weer wat bij.

@de rest:
Ik hoop echt binnenkort eens wat dingen te kunnen veranderen aan de site, maar de theatertour in combinatie met mijn afstudeerjaar zorgen voor veel werk en weinig vrije tijd.

leva 28 oktober 2006 12:51

deze site vind ik de alle beste

Salma 24 oktober 2006 16:09

heej Wouter!!

Dat is lang geleden nu wel bijna 1 jaar dat we elkaar niet meer hebben gesproken,nou jah ik weet nu tenminste wat anime is in groep 6 toen ik je sprak wist ik niet Smile Ik zit nu in de eerste!! goed heh Smile
voor de rest hoe gaat het met jou?? nog leuke dingen gedaan?

leva 23 oktober 2006 16:09

ik krijg van mijn moeder een teken manga boek vet he

William 17 oktober 2006 05:48

Of we kunnen met z'n allen proberen Cardcaptor sakura weer op de Nederlandse TV te krijgen... Stuur gewoon veel mailtjes naar Jetix of nickelodeon en zeg ze deze series van RTL Nederland over te kopen.

reacties@jetix.nl

info@nickelodeon.nl

info@rtl.nl

Sakurachan 13 oktober 2006 12:56

hoi!
Leuke site nog steeds. Jammer dat er geen updates meer komen. Maar je kan toch afleveringen van ccs op internet downloaden? En dan samenvattingen enzo maken.

Celine 06 oktober 2006 18:22

Hardstikke toffe site Smile Kom zeker nog een keer terug.

rick 04 oktober 2006 19:35

die site werkte niet raar kan dat kloppen?

William15 03 oktober 2006 12:44

Hoop nog steeds dat Nickelodeon, of Jetix (Akthough I prefer Nickelodeon) de rechten overkoopt van RTL Nederland. Heb ze een email gestuurd en hoop gauw antwoord te krijgen. Voor meer mensen die willen helpen, kom dan naar www.sdvanime.nl en dan naar het Sailor Moon forum.

vr. gr.

William

rick 02 oktober 2006 14:44

best leuk site

hayel 30 september 2006 22:30

Hey fantastishce site mooie gemaakt ik kom wel eens vaker hier!
Groetjes

Wouter van Gestel 30 september 2006 08:49

Dat komt omdat ik het ontzettend druk heb. Onder andere met de theatertour van Do, waar ik net dus ook weer vandaan kom.

leva 30 september 2006 05:34

gestel van wouter hij zegt bijna niks of gaat amper niet in hem eigen site

Joey 16 september 2006 10:35

Hee, ben ik ook weer esStick out Tongue

nina 15 september 2006 22:02

bij archonia.nl hebben ze niet veel sakuraT-T

nina 15 september 2006 21:53

ben net naar indonesie geweest! heb veel ccs stickers gekocht*.*leuke site^.^

opal 15 september 2006 13:32

i love sakura

Sakura 14 september 2006 17:49

Hey mooie site kom je ook eens langs op die van mij is ook een Sakura site

Mellie 13 september 2006 21:04

@Leva; Lol, heb je de home pagina gelezen?
Daarnaast is het nou niet echt raar als mensen het druk hebben hoor, dat zul je over de jaren (helaas) wel gaan merken. =]

leva 13 september 2006 16:49

het lijkt dat die gestel van wouter zo druk heeft dat die amper geen tijd meer heeft om naar zijn eigen site te gaan.RAAR HOOR IK WIL WEL VAN HEM EEN ANTWOORD WAT IK NAAR JE HAD GESTELD!

Croon 30 augustus 2006 18:55

ik heb je link op de pagina gezet!

p.s. ANIME RULEZ!

leva 28 augustus 2006 19:41

gestel van wouter wilt ij lid van mijn group zijn

leva 28 augustus 2006 19:37

gestel van wouter heb ij mij msn group gezien en hoe vond je ervan Wink

Lyserg 28 augustus 2006 17:39

Yo wouter heb mijn site verandert nieuwe sasuke lay xD

leva 27 augustus 2006 19:05

ik wil dat jullie allemaal lid van mijn wil gaan worden plsssss psssss word allemaal lid van mijn msn group frown

leva 27 augustus 2006 18:58

ow hebben jullie mijn msn group gezien en hoe vinden jullie het gestel van wouter ik wil dat u lid wil zijn van mijn group of een opmerking geven wazt u er van vind

Wouter van Gestel 27 augustus 2006 11:10

Op YouTube kun je gewoon zoeken met de zoekfunctie (search for...rechtsboven). Volgens mij is de login alleen voor mensen die een reactie willen geven en dingen willen toevoegen. Naar mijn weten is alles aan YouTube gratis.

Een gegenereerde website, zoals msngroups en spaces zijn ook websites. Maar een 'eigen' website vind ik iets wat je echt helemaal zelf hebt gemaakt. Dus niet alleen de inhoud, maar ook de layout en zelfs de code.

leva 27 augustus 2006 09:47

ooh ik verveel me rot als ik niks te doen heb maar als je in de middebareschool zit moet je heel veel dingen regelen.Toch wouter van gestel ik wil je iets vragen is youtube met geld als je een liedtje wild afspelen bij daar . En ik snap niet hoe je moet inloggen.

leva 27 augustus 2006 09:35

ik vind dat msn group het zelfde is als een site maken maar dan nog maklijkker.

leva 27 augustus 2006 09:33

http://groups.msn.com/leva/lessvapiere.msnw dit is mijn eigen msn group ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden want die zit vol met anime

hayel 19 augustus 2006 16:36

gewelidge site Stick out Tongue kom eens langs op mijn site

moon prinses 14 augustus 2006 18:25

Smile =)

moon prinses 14 augustus 2006 18:24

ik ben weg op vakantie nooit meer maar twee weken naar meckito
dus...

leva 13 augustus 2006 17:03

de laaste tijd heb ik niks te doen.;*

leva 13 augustus 2006 17:00

in de arabische landen heb ik een mangazine gevonden die op sakura lijkt maar dat moet je bestellen in je eigen tellefoon.

Sakura en Madisen Chelsea 10 augustus 2006 11:43

Heey waneer halen jullie die kaar en zo heten wijn in het echt we maken geen Kùt grapjes Sakura:Lalala Madison:Lalala Chelsea:lala

Wouter van Gestel 06 augustus 2006 15:09

Waarschijnlijk omdat je het op een illegale manier aan het kijken bent. En nee, op YouTube staat het niet legaal.

De enige manier om het legaal (en dus goed) te kijken is door het op Amerikaanse Regio 1 DVD te bestellen en het af te spelen op je [u]regiovrije[/u] DVD-speler. En als je de beschikking heb over een Dolby Digital (surround) set, dan kun je ook nog eens van veel beter geluid genieten.

lunny 06 augustus 2006 12:02

hey mensen ik kan de 2e film niet meer kijken weten jullie hoe dat kan

prinses van het licht 03 augustus 2006 09:19

oh okej dank jeh wel bij welke episode ben jij ik ben bij 37

leva 02 augustus 2006 19:29

hallo iedereeen ik ben zo lang niet in deze site geweest omdat ik op vakantie was maar nu ben ik weer terug

Wouter van Gestel 02 augustus 2006 18:40

Klopt idd van die 3 anderen. En hoe lang het duurt..geen idee, ze zijn geloof ik in Japan nog aan het uitzenden.

prinses van het licht 02 augustus 2006 14:58

jah maaar de broer en vriend en tomoyo spelen er ook in die kijk ik nu tsrbasa chronicle : is niet zow leuk als card captor sakura maar is ook wel langen dat is mijn vraaag tot hoe ver gaaat tsubasa chronicle ????:S

Wouter van Gestel 01 augustus 2006 13:59

Zo ongeveer, met het verschil dat er 2 films zijn. De eerste film speelt zich af tijdens het vangen van de Clowcards (seizoen 1) en de tweede film (The Sealed Card) speelt zich direct af na de serie. 70 episodes inderdaad, plus nog wat diaryspecials en Leave it to Kero.
Sakura en Shaoran spelen nu wel weer een rol in Tsubasa Reservoir Chronicle, maar dat is geen letterlijk vervolg op de serie Cardcaptor Sakura. Mokona rules trouwens Smile.

prinses van het licht 01 augustus 2006 09:53

het is wel leuk maaar het gaaat niet verder dan 70 en daarna komt de film maaar dan stopt het stom he Big GrinStick out Tongue

Maureen 31 juli 2006 21:49

Geez...Celsie of hoe je jezelf ook noemen wilt, doe geen moeite. Niemand gelooft je, en trouwens, als deze site door jou gemaakt zou zijn, waarom noem je jezelf dan bij 'over de webmaster' Wouter, hm? Beetje vreemd, hoor. ;P

Blu Apple 31 juli 2006 16:16

Mensen, dit is een gastenboek! Niet een ik-ga-wouter-irriteren-boek XD Je hoort hier geweldig lieve berichtjes te schrijven over hoe geweldig deze site nou wel niet is en 'm aanmoedigen om verder te gaan met ZIJN site Smile . Wees eens lief =P

Wouter van Gestel 31 juli 2006 13:38

Tuurlijk is dit MIJN site en zijn het MIJN domeinen. Dat is al bijna 4 jaar zo. Maar goed heb het er met z'n 2en er thuis nog maar eens over. Tenslotte zijn de reacties van beiden achter dezelfde computer getypt, dat heb ik namelijk na kunnen lezen in mijn onderhoudsysteem voor deze site. Heb ik ook zelf gemaakt.

Silkura Kinomoto-san 29 juli 2006 20:47

Sorry Celsie maar je mag niet iedereen bedriegen
Dat is niet eerlijk
Wouter van Gestel,dit is door jou gemaakt, toch?

Celsie 29 juli 2006 20:45

Waaat hoe durf je Silkura
Je bent een verraadster
Ik dacht dat je een vriendin was
Ik haat je

Silkura Kinomoto-san 29 juli 2006 20:43

niemand moet celsie geloven
zij bedriegt jullie juist
dus geloof die bedriegster niet
deze site is door wouter van gestel gemaakt

Celsie 29 juli 2006 20:40

HALLO LAAT JE NIET VERGISSEN
DEZE SITE IS GEMAAKT DOOR CELSIE
WOUTER VAN GESTEL BEDRIEGT JULLIE
DUS IS HIJ EEN BEDRIEGER
SORRY WOUTER VAN GESTEL IK HEB DEZE SITE GEMAAKT
CELSIE

Sillie 29 juli 2006 20:36

Heej mensen!!!
Kom naar de site www.youtube.com!!
Je kan alle filmpjes bekijken die je maar wilt!!!
Dus komt ge allen erheen!!!
Sillie

eh 19 juli 2006 10:38

Deze site gaat over card captor sakura en niet over stijldansen en jongens.
Wat doe je hier dan eigenlijk? :S

moon prinses 17 juli 2006 18:42

en me dikke vriedin ook jamer genoeg

moon prinses 16 juli 2006 20:24

ik ben smoor verliefd in het echt eidelijk echt goed volgens mij vind hij me ook leuk yes hij heet stijn hij is lief grapig schsatig en kan goed steldansen waar wij twee op zitten

Joey 16 juli 2006 08:22

Mijn naam is Joey en ja op youtube kan je kijken maar er niet afhalen frown

Yukichan 14 juli 2006 01:00

yo wouter alles kids? Wink

moon prinses 13 juli 2006 19:10

of gewoon card captor sakura schijfe en dan zie je allemaal liejes en als je filmpjes wil zien dan schijf jecard captor sakura part

okee?

moon prinses 13 juli 2006 19:08

http://www.youtube.com/watch?v=5VupZp9XP0c&search=card%20captor%20sakura

dat is een site daar is een is een leidje met plaatjes van card captor sakura ik vind het vet mooi luister er maar na ik luister de hele dag naar omdat ik een meisje ben en ik heb er nog een


http://www.youtube.com/watch?v=S9yU4mH7JW4&search=card%20captor%20sakura


die is ook mooi ook met een card captor sakura filmpje

moon prinses 13 juli 2006 19:04

ik bedoel www.youtube.com

moon prinses 13 juli 2006 19:02

jouy ik weet waar je filmpjes muziek kan krijg je kan ze krijgen op www.yoetube.com en ik ben nl uds... ik wil je kennen
- Mijn site -linda cornelia hinke 13 juli 2006 19:00

jouyik weet waar je filmpjes muziek kan krijg je kan ze krijgen op www.yoetube.com

prisie...^_^ 04 juli 2006 19:06

hoii !!
leke site hoorWink
kom ik een beetje laat meeWink
maar...ja gewoon...wou k even zeggeWink

joey 17 juni 2006 12:48

Sorry dit is hem Smile

Maureen 14 juni 2006 14:14

heh, die typ ik míjn url zelf fout ¬_¬;

Maureen 14 juni 2006 14:13

Heel leuk, joey, maar je URL doet het niet. Ik ben wel beniewd naar jou site, hij moet wel erg goed zijn.

Joey 14 juni 2006 08:15

Hee Mensen,

Me site is echt geweldig!
eze ook wel hoo maar mijne is bter.

Haha sorry Wouter.
Heeft er iemand trouwens nog at Sakura nieuws over?
Komt het al weer op tv?

GroetjeS Joey

Joey 12 juni 2006 18:42

Tegenwoordig wordt anime en manga steeds populairder in nederland.
Er komen in winkels wel meerdere manga's hoor, ga maar is naar de Bruna.
En waar downlaod je die filmpjes dan als ik meschien vragen mag?

Mikan Sakura 12 juni 2006 17:48

:O ik wist niet dat ccs ooit werd uitgezonden op de nederlandse TV o.O.
daarom download ik gewoon alle animes.
ehm ff vraagje, waarom verkopen ze in NL geen manga en zenden ze geen anime uit (althans niet echt leuke animes meestal van die domme vaak voor jongens en manga's zijn best moeilijk te krijgen in de meeste delen van NL), terwijl ze dat in Duitsland en Belgie en vele andere landen wel doen

kiviet 09 juni 2006 22:18

hoi jullie progamma sakura is super leuk maar ze zenden het bij ons niet meer uit weten jullie kischien of het nog wel op tv komt?

cardcaptor sakura 09 juni 2006 20:32

word ik uitgezonden in nederland?????

sakura 05 juni 2006 12:02

zeg joey ik weet een antwoord op je
vraag.earty is gevangen in de film: de latse kaart deel 1.

amber 02 juni 2006 13:34

hoi allemaal

cardcaptor is mijn livelings-film,
ik ben zelf ook wel goed op skilers,
toen cardcaptorsakura nog op de buis was keek er vaak na
nu doe ik haar trukjes een beetje na
als ik er dvd,s van had zou ik er elke dag na kijken (NL)
groeten amber

charlaine 29 mei 2006 13:33

Ik kijk ccsakura via een andere site dan youtube. Staan ze allemaal op. Maar wouter, je site is nog even cool als de vorrige keer dat ik ff op bezoek kwam... (en das al ff een jaar geleden ofzo)

joey 23 mei 2006 09:52

Oke een paar kleine vraagjes Big Grin
Waar kan ik aan het clow book komen en in welke episode is the earthy gevangen?
En waar kan ik alle muzeik van card captor sakura downlaoden?

groetjezzzz

leva 19 mei 2006 16:40

ik heb zelfs bij die site die ik gevonden heb zelfs chobits gezien chobits 1 en chobits 2
maar die site ken ik niet uit mijn hoofd want die is erg lang.Amdes had ik het wel voor jullie het opgeschreven sorry frown

Blu Apple 16 mei 2006 18:20

ja, dit is mij e-mail/msn adres

Wouter van Gestel 14 mei 2006 21:44

Bij YouTube kun je alleen kijken, niet opslaan.

joey 14 mei 2006 21:39

elwing hoe sla je ze dan op?

Elwing 14 mei 2006 20:38

XD ik vind em wel grappig, hij heeft iid goed op de details gelet.

Ik vind youtube wel ok hoor, er zijn wel leuke dingen op te vinden. Ik vind soms zelfs dingen die ik zoek.

Ik kon al een jaar of zo niks meer van Angelic Layer vinden. Heeft coco een bericht hier gestuurt dat je CCS gewoon bij YouTube kan vinden. Ik ook maar Angelic Layer invoeren. Jawel hoor ._. ik kan nu dus weer verder gaan met Angelic Layer downloaden, helaas niet van geweldige kwaliteit maar je mag een gegeven paard niet in de bek kijken he Wink

Groetjes Elwing

Wouter van Gestel 14 mei 2006 17:48

@Elwing: Ja haha die ken ik idd. Grappig. Deze crossplayer (cosplaying van het andere geslacht) let wel heel erg op de details.
Ik heb even de link wat makkelijker gemaakt in je bericht, dat je er makkelijk op kunt klikken. Met dit soort filmpjes en links vind ik dat t de verantwoordelijkheid is van (in dit geval) YouTube.

joey 13 mei 2006 16:05

Allemaal gemaakt --_--

Christhie 13 mei 2006 13:18

Umm, een vraagje WEER, hoe zit dat toch? Ik heb een plaatje van Shaoran, en sakura, en ze kussen, nee NIET getekend,geen 3D! Wat kan dit zijn/

leva 13 mei 2006 10:58

echt niet ik heb geen enkele aflevering gezien kun je zeggen waar ik moet eerst drukken.

Elwing 13 mei 2006 00:43

Hey Wouter, moet je dit zien, dit is zo eng!!!
Link
(ik weet niet echt of ik dit hier mag posten, anders moet je het gewoon weghalen hoor!)

Groetjes Elwing

joey 11 mei 2006 16:42

SORRY HOOR PIPOO

Wouter van Gestel 10 mei 2006 19:40

@Coco
Hee, dat wist ik nog niet. Dat is inderdaad wel handig om te weten.

@Joey:
Ik heb je bericht weggehaald, omdat ik het vervelend vond hoe je reageerde op iemand die een doodnormale vraag stelt. Dat jij het saai vind, wil nog niet zeggen dat het per definitie saai is.
En antwoord op je tweede vraag: Tis niet op te slaan, alleen te bekijken.

joey 10 mei 2006 18:17

coco hartstikke besnakt maar hoe kan ik ze opslaan?

coco 09 mei 2006 19:25

wist je dat je cardcaptor sakura aflevringen en filmpjes kunt bekijken op www.youtube.com

leva 09 mei 2006 17:27

Ik heb een site gevonden dat ik cardcaptor sakura haar begin liedtje kon zien.

joey 08 mei 2006 12:44

Wouter, waarom is mijn berichtje boven jou verwijdert? :S

Wouter van Gestel 07 mei 2006 01:12

Hmm een goed PHPboek, lastig. Er zijn wel een aantal boeken over PHP, maar ik weet niet welke ik je zou aanraden. Een andere manier om het te leren is om (net zoals ik) maar gewoon een site te gaan maken en gaande weg te leren hoe het moet. De basis van PHP heb ik namelijk geleerd door het maken van deze site.

Verder is het ook wel handig om mensen te kennen die je verder kunnen helpen. En ik wil je opzich best wel wat tips en trucs leren. Is het hotmailadres wat je hebt opgegeven als mailadres ook je MSNadres? Let me know, dan voeg ik je toe.

Blu Apple 06 mei 2006 21:27

Hallo,
ben hier al lang niet meer geweest 0.o Het is een mooie site geworden iniedergeval. Heel toevallig heb ik HTML op de zelfde site geleerd als jij, weet jij mischien een goed boek over PHP? Ik kan het namelijk zelf maar een klein beetje en de tutorials op internet helpen me niet zo... alsvast bedankt ^_-

Wouter van Gestel 06 mei 2006 19:28

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.
Utrecht dus, maar de vestiging waar ik op school zit zit ergens anders.

joey 06 mei 2006 15:47

Wouter waar zit die toneelschool van jou? meschien wil ik er ook op.
Ennuh antwoord effe op het berichtje van mij hieronder.

joey 05 mei 2006 19:51

Ja maar goed,

Wouter heb je vor mij wat acteer tips?
Ik wil me namelijk inschrijven bij castingburea (kheb inschrijfformulier al)
Maar het punt is ik durf niet.
Stel dat ik word gevraagd voor een screentest dan ben ik bijna de enige zonder ervaring toch?
Heb je eventuele tips Wouter?

Wouter van Gestel 05 mei 2006 13:06

Tja Joey, keep us posted zou ik zeggen Stick out Tongue.

Ik heb trouwens ook wel een nieuwtje. Voor de wat grotere animefans onder ons is de jaarlijkse animeCon wel bekend. En dit jaar ben ik ook van de partij en wel op de zaterdag.

Voor meer info over de event verwijs ik even door naar de site waar je ook nog tickets kunt kopen. Als je van plan bent om te gaan, wees er snel bij want ze zijn bijna op!

joey 04 mei 2006 20:07

Reageer effe :S

Joey 01 mei 2006 19:14

Mensen tgaat dan toch eindelijk gebeuren Big Grin
Kga me inschrijven bij een castingbureau kben nog anat twijfelen maar kdenk ut wel Big Grin

sailorchibimoon 01 mei 2006 09:00

hey ik heb je al toegevoegt ga jij mij ook nog toevoegen?

celine-world 30 april 2006 09:44

ik vind ccs ook helemaal geweldig ;P!!Hardstikke gave site man!kijk ook is bijmij!

joey 30 april 2006 09:11

woutertje poutertje kom nou es een keertje onlihinnee

arco 29 april 2006 22:10

hum verveel me maar we hebben wel nu lekker mei vakantie Big Grin Smile ik heb nu wel een ander teken film gevonde dat super vroeg kom TEEN TITAINS maar nu veraad ik wil sakura frown

joey 29 april 2006 20:09

Nee echt ik wil je wat vragen over je school.

Wouter van Gestel 29 april 2006 16:51

Vast wel Stick out Tongue

joey 28 april 2006 16:29

Wouter kommie nog es online na 3 jaar?

joey 27 april 2006 12:09

Serena nu zie je mijn stukje haast niet meer >frown

erol 25 april 2006 07:20

kom allemaal naar www.witchje.nl en laat een berigtje agter in het gastenboek

hpfan-serena 23 april 2006 19:45

he bedankt dat ik bij je links sta

p.s. je site is echt super weet je

Joey 23 april 2006 18:37

Mensen,

Effe verschrikkelijk nieuwsfrown
Ik ben met Stan (Viktor Kruml) op de foto geweest bij de elf fantasy fair.
Ja leuk denken jullie he?
Dus niet.. en weet je waarom?......
DE FLITSER STOND NIET AAAAAAAAAAAAN.
Ik hoop dat de foto is gelukt anders ga ik huilen en huilen en huilen en nog meer huilen en nog veeeel meer huilen en super hard schreeuwen en gillen.
Hij was namelijk een echte toffe peer!
Oke dat wou ik effe kwijt.
Bedankt voor het begrip.

cash 23 april 2006 16:04

chobits is wel een goeie aanrader voor anime/ccs fans!!, het is tenslotte van de maakers van ccs!!

cash 23 april 2006 15:45

enne ff om te weten, heeft clamp nog meer gemaakt, want dan wil ik die ook wel eens zien.de nenige die iik van hun ken is:ccs-chobits-Tsubasa.
dan hoef je die niet meer te noemenWink

cash 23 april 2006 15:43

ik vond ze erg luek, dat kan ik je wel vertellen, amar ik vind het aleen zowe stom dat het er maar zowe wijnig zijn, ik wil meer Stick out Tongue
maarjah, ik moet ergens naar blijven kijken, dus ben ik nu bezig met het downloeden van Tsubasa.
mean wat stom dat het er maar 27 zijn, maar ze zijn wel mooi

Wouter van Gestel 23 april 2006 15:37

Hee Cash,
Ja, dat zijn alle episodes van Chobits. Wat vond jij er van?

Wouter van Gestel 23 april 2006 15:34

Ok, waar heb je dat gezien? Geef links. Want ik weet namelijk behoorlijk zeker dat Mew Mew Power (Tokyo Mew Mew) is uitgesteld.

Verder verwacht ik geen enkele anime meer bij Yorin, want Yorin is RTL7 geworden en die hebben naar mijn weten geen tekenfilms meer in hun pakket zitten.

cash 23 april 2006 15:34

haj, ben ik weer, lang gelden hea,
maar ik wouwe je wer ff wat vragen over chobits, hoeveel afleverigen zijn der?? ik ben maar tot 27 gekomen +the specail.
plzz zeg ff

leva 23 april 2006 15:26

bij yorin hun site zeiden ze dat mew mew power op april komt of op maart.

leva 22 april 2006 21:27

er is geprosteert bij yrin site dat saiormoon weer terug moet komen.
moet je echt doen,er is zelfs op sacura geprosteert.

Maureen 21 april 2006 14:32

Hoi Wouter,
Je site is nog steeds supermooi. Dat zal ook wel zo blijven, hehe. Smile
Nou, dan nog wel succes met de site verder, heh.

joey 20 april 2006 19:48

Hier neem ik niet genoegen mee Stick out Tongue
meer meer meer meer MOREEEEEE

Wouter van Gestel 19 april 2006 17:53

Ik weet al niet meer bij welke zender het was, maar ik zag dat mensen zich hadden verkleed in een fantasie figuur en een soort van spel in het bos aan het spelen waren.

joey 19 april 2006 17:41

Wouter NU ga je me alllesss vertelleen Stick out Tongue
komt ut opp tv? en vertel wat zag je op tv ervan ennuh ik ga victor kruml ziennnn joehoe maar evrtel wouter Stick out Tongue gehehehee eigen schuld

Wouter van Gestel 19 april 2006 14:23

Nya, ik heb niet zoveel interesse in die fantasy fair, dus ikzelf ga niet. Ik heb dat de vorige keer op TV gezien en het lijkt me zekerste weten iets voor jou Joey, dus have fun!

Iemand anders zin om met Joey mee te gaan?

joey 19 april 2006 12:33

Hmmm?

Wie gaat er naar de elf fantasy fair Big Grin
ikke wel! VICTOR KRUML KOMT OOWK !!!!!!!!!

arco 14 april 2006 20:25

weet je hoe stom dat elst waar ik woon geen cartoonetwork heeft >frown zo oneerlijk eerst had ik geen jetix (fox kids) later kwam die wel op mijn zenders maar cartoonnetwork niet en dat vind ik gemeen daar zitten leuke films op zoals volgens mij sakura blijkt vindt ik gemeen >frown

Kaira 13 april 2006 23:01

Hi!
Ik heb mijn site layout van het internet kunnen halen.. Misschien word het toch nog wat.. Smile
Sorry voor het zo vaak achter elkaar posten...

Kaira 13 april 2006 09:15

Heey!
Ik ben nu bezig met mijn eigen site te maken over CCS!
Er komen veel nieuwe dingen die je op andere sites nog niet hebt kunnen vinden..
Ik hoop dat jullie over een paar weken een keer willen kijken om te zien hoe het is geworden..
Ik ben natuurlijk een amateur dus het word niet zo mooi als deze site kan je wel zeggen!
Je moet dus voor de info komen Smile

Kaira Isa 12 april 2006 14:56

Mail: Miss__warrior@hotmail.com

Kaira Isa 12 april 2006 14:55

Sorry!
Mail me anders maar ff Joey for wat CCS weetjes Smile

Marjolein 12 april 2006 14:45

Er zijn echt te weinig Cardcaptor Sakura websites en deze is mooi en informatief. Ik heb trouwens sinds kort ook eindelijk een Nederlands domein en wel voor mijn Sailormoon website.

Wouter van Gestel 12 april 2006 04:37

Kaira Isa en Joey,

Links naar torrents van gelicenceerde series zijn illegaal, dus zet ze hier dus niet neer. Je brengt me echt in de problemen als je het wel doet.

joey 11 april 2006 20:06

Kaira Issa

pleas mag ik ze weten pleasssss

Kaira Isa 11 april 2006 14:47

Hoi allemaal!
Ik heb een goede Torrent gevonden op het web voor de CCS episodes, met Engelse ondertiteling..
Ik ben nu van plan om een site te maken en de episodes daarop te zetten, of het gaat gebeuren horen jullie nog wel,
Bye!

Milenion 11 april 2006 11:16

Er is een andere anime met in hoofdrol Lee en Sakura. De naam van deze anime is Tsubasa Chronicles en echt een goeie anime.

joey 08 april 2006 19:52

Keej op die manier Big Grin

Wouter van Gestel 08 april 2006 02:12

Pff, ja je moet eens weten hoe deze site bestookt wordt met Spam, het is niet normaal meer. gelukkig houdt mijn spamfilter de meeste junk nu tegen. Maar af en toe glipt er nog iets doorheen.

Ik leef nog, maar ik heb het echt zow gigantisch druk met stage dat ik amper een social-life overhou. Maar dat komt binnenkort hoop ik wel weer.

dana 07 april 2006 16:58

coole site *ik meen het* Smile

Joey 07 april 2006 15:23

pff die engelse mensjuhs zijn vervelend en Wouter leef je nog?

arco 06 april 2006 21:56

oo ok ik snap het tjonge wat stom dat mense hier reclame maken ik vindt de reclame op tv al errig Big Grin laat staan op internet :S that,s freaky my out :S

sabrine 28 maart 2006 17:15

cardcaptor skura is echt vet cool
allen jammer de rtl7 gestopt is met
uit zenden maar goed ik hoop dat
ccs snel terug komt

leva 27 maart 2006 19:44

hallo iedereen ik ben leva ik ben echt heel lang weg van deze site geweest maar het geeft niet want ik was op vakantie Smile.

Wouter van Gestel 27 maart 2006 16:51

@sailorchibimoon: ik heb even gewacht tot mijn domein was verhuist en dat is een paar minuten geleden gebeurd. Dus je link staat er tussen.

Arco, die engelse mensen die je af en toe ziet zijn geen echte mensen maar spam-programma's die voor allerlei verschillende dingen proberen reclame te maken. Als het goed is zal het nu wat minder gebeuren omdat ik afgelopen week een spamfilter heb gemaakt waarmee ik al een hele berg troep heb kunnen tegenhouden.

joey 26 maart 2006 08:00

Sorry hoor Wouter

arco 25 maart 2006 22:00

heey zins waneer zijn er engelse mense hier op deze website freaky :S

sailorchibimoon 25 maart 2006 21:00

hey ik heb je al toegevoegt ga jij dat nog bij mij doen

Wouter van Gestel 22 maart 2006 19:00

Dat zijn links naar illegale content, dus die mag je hier niet neerzetten. Anders heb ik kans dat de site offline wordt gehaald en ik allerlei boetes krijg. Niet doen dus.

joey 22 maart 2006 19:00

Selma zet die sites er dan bij want ik ben er wel benieuwd naar want ik kan ze niet vinden.

Selma 22 maart 2006 19:00

je kan hetr ook via internet kijken
je kan de sites allemaal zoeken er zijn er zo veel ik heb gehoord over nieuwe aflveringen!

joey 22 maart 2006 07:00

--_--

Wouter van Gestel 21 maart 2006 20:26

Hee Lilly,
Inderdaad je hebt gelijk, was me nog niet opgevallen. Ik heb de link aangepast.

Lilly 21 maart 2006 18:32

heej je link naar kawai-moon doet het niet het is heb ik gehoord nl.tp geworden

shin 21 maart 2006 14:03

he ik ben allang van van cardcaptor sakura en dt is een leuke site maar je moet meer dingen er in doen dan is het veel leuker

sakura 19 maart 2006 13:01

echt waar!

zenden ze cardcaptor sakura op cartoon network uit.
hoe laat begint het en op welke dag

heel veel groetjes sakura

sailorchibimoon 18 maart 2006 12:00

hey leuke site zulle we affies worden

Mellie 17 maart 2006 18:42

Succes met verhuizen Wink

arco 17 maart 2006 17:36

ech waar op cartoon network chit die heb ik niet frown nou niet eerlijk niet eerlijk nou ben ik pist of :@ >frown

Wouter van Gestel 17 maart 2006 16:02

Mensen, ik ga mijn site verhuizen naar een andere server en het zou kunnen zijn dat de gastenboekberichten die vanaf NU worden geplaatst straks niet meer online staan...

Mellie 16 maart 2006 18:27

Ah, ja. Je hebt gelijk, denk ik. Althans heb ik dat zelf nooit gezien/nagekeken, maar als je dus Cartoon Network zou ontvangen zou je het daar waarschijnlijk ook op kunnen zien.

joey 16 maart 2006 16:07

Ze draaien het wle op Cartoon Network hoor....:S

Mellie 15 maart 2006 21:32

Ik besluit hierbij dit te beantwoorden omdat ik daar zin in heb ghehe. Nee, het wordt op het moment op geen enkel ander Nederlands kanaal uitgezonden, het is wel te verkrijgen op DVD in het Japans met Engelse ondertiteling (http://www.archonia.com) en tja, dan zijn er altijd nog de illegale methoden waarnaar ik niet verwijs, maar dat zouden dan ook Japanse episodes zijn met Engelse ondertiteling.

En het is niet 'wandt' maar 'want'...

arco 15 maart 2006 20:42

zeg wouter bestaat sakura nog ergens op een ander programme wandt yorin is weg er is nu rtl7 wel raar ?????????? ik von het echt super jammer ik wou net begonne met alle films op te neme van het begin tot het eind frown maar ik hoop dat ie ergens anders is Smile Big Grin

Wouter van Gestel 13 maart 2006 20:51

Hee Selma,

Lange tijd geleden idd. Ik heb je niet geblokt staan, maar ik ben zelf niet zo heel vaak online, omdat ik het best druk heb de laatste paar weken.

Selma 13 maart 2006 20:41

heeej wouter!!

zo lang niet gesproken
bijna een jaar he!
waarom kom jij niet online heb je me geblokt
de laatste weke kwam ik helemaal niet online omdat ik cito toets had
ik heb de VMBO-T/HAVO gehaald goed he!!
Smile
trouwens kun je even op mijn site kijken want ik heb hem nieuw en weet niet of ie goed is!
ik ga alweer en...
kom online!!

Groetjes Selma

joey 13 maart 2006 12:01

Ohw okey excuse me :S

Wouter van Gestel 11 maart 2006 20:15

Omdat ik het de afgelopen periode en al helemaal deze week, ontzettend druk heb gehad. Donderdag op vrijdagnacht heb ik zelfs niet geslapen omdat ik een opdracht af moest krijgen.

Dus ik ben ook amper op MSN geweest.

joey 11 maart 2006 18:53

wouter wrm zeg je niets meer :S

joey 09 maart 2006 18:16

OKE WOUTER IT'S ME

kwou alleen vragen of je alweer online op msn wilt komen frown we hebben elkaar al lang niet meer gesproken.

anoniem 06 maart 2006 19:52

Wouter wil je me al onblokeren?:S

arco 01 maart 2006 20:26

oeps sorry die bericht onder deze is ook van mij perongeluk op enter gedrukt zonder een bericht te type Smile foutje ik wou zeggen dat de kaarten die kan je zelf maken je hoef alleen maar de kaarten allemaal met een achter kant uit te printe aan elkaar te plakken en dan plastivizeren of zoiets kan zo heb ik ook gedaan Smile

hpfan-serena 27 februari 2006 21:32

P.S. chek mijn site pleas

hpfan-serena 27 februari 2006 21:31

hallo ik heb mischien een antwoord op je vraag sakura mijn zus heeft hem van karton gemaakt met kleurpapier er op geplakt maar je kan ook een ijzeren of houten balk of zo gebruiken naja kijk maar wat je doetStick out Tongue

sakura 27 februari 2006 17:39

hallo,

waar zal ik de staf van knutselen?

groetjes sakura

anoniem 26 februari 2006 19:02

hihihi

Maureen 26 februari 2006 16:25

Dan gaat moelijk als je je naam niet durft te zeggen he? Want dan weet je ook niet wie het is, al heb ik wel een vermoeden...

anoniem 25 februari 2006 21:58

wil j me al onblokeren wouter -.-

Wouter van Gestel 23 februari 2006 11:23

Tja, dat kostuum wordt denk ik gewoon knutselen want ik geloof niet dat er kant en klare kostuums van te koop zijn. De staf en de kaarten zijn misschien nog via ebay te koop, maar ook dat zou je zelf in elkaar kunnen knutselen.

sakura 21 februari 2006 19:56

Ik heb eens nagedacht,en ik weet als wat ik ga als cardcaptor sakura.
Weet iemand waar ik het kostuum kan kopen,de clowkaarten en de staf.

groetjes sakura

eeh 20 februari 2006 20:09

Hoi,

Sorry maar hier snap ik niks van waarscheinlijk en Wouter wanneer kom je weer is online Big Grin

Wouter van Gestel 19 februari 2006 23:57

Probeer het eens met PHPbb. Maar het is behoorlijk lastig de eerste keer en je hebt hier webruimte met PHP en mySQL ondersteuning voor nodig, anders werkt het niet.

joey 19 februari 2006 20:11

Zeg wouter weet jij hoe je aan een forum komt? :S

jasmijn 18 februari 2006 15:01

ik vind de site egt super mooi en erg jaammer dat sakura niet meer op tv komt .want ik iek vaak. nog veel succes met de site!!!
my

joey 18 februari 2006 10:51

o :S na lekker dan

Wouter van Gestel 17 februari 2006 22:53

Joey, het heeft geen zin om op 'Lizzy' te reageren, want waarschijnllijk worden deze berichten toch automatisch aangemaakt.

joey 17 februari 2006 17:11

lizzie rot op ofsow hee
wat bedoel je hiermee te bereiken
ben je eenzaam ofsow en heb je niets te doen*loser*

Wouter van Gestel 16 februari 2006 16:50

Hoi Allemaal,

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt is de site gisteren en vandaag offline geweest. Dit kwam door een servercrash bij mijn webhost. Doordat op die server ook de meest recente backupbestanden stonden, zijn de laatste paar posts dus verdwenen.

Als jullie nog meer dingen zien die niet meer kloppen, maar wel waren aangepast: laat dan ff weten.

joey 03 februari 2006 16:43

heey heey

maureen wat bedoel je met volgende project?
naja in ieder geval ik ga nu een sort witch strip maken met vier charagers
en wat grapig is i dat het een soort witch+sakura word
hhahaha leuk he
maar verdr verklap ik nog niks
kwil in ieder geval een leuk blad maken maar of het gaat lukken is nog maar de vraag :S

groetjes aan iedereen want ik moet nu naar de albert heijn Stick out Tongue

Maureen 02 februari 2006 21:51

@ Joey: ik zou er 4 nemen. Maar het is inderdaad verwarrend, wat bedoel je nou precies te zeggen? Ik snap je bericht niet goed. Btw, wat wordt je volgende project na die strip?

May 02 februari 2006 17:21

Jammer dat sakura niet meer op tv komt!

joey 01 februari 2006 18:41

heey mensen

om jullie niet zo zenuwachtig te maken wil ik effe kwijt dat mijn strip nog wel effe kan duren hoor Big Grin
kben nog bezig met de hoofdpersonen en kan maar niet beslissen of ik er 4 wil of 5
kijk bij 5 hebben de meeste al maar lijkt me leuk
en bij 4 weet ik de kleding al (outfits)
beetje verwarrend maar wat vinden jullie? :S

nefise 01 februari 2006 15:08

sibel warom kom je niet op msn ?
ik wagt op je kom

aster 31 januari 2006 16:20

meer songtekesten ok en het is vet gaafStick out TongueStick out TongueStick out TongueStick out TongueStick out TongueStick out TongueStick out TongueStick out Tongue

cash 25 januari 2006 16:53

niet dat ik dat doe hoor
ik kom al zo vaak lanks als ik kan

cash 25 januari 2006 16:52

okay, dan weet ik dat ook meteen, dan kom ik eens weer wat vaker langs

Wouter van Gestel 24 januari 2006 09:21

Ja, dat is ook eigenlijk ook wel de bedoeling dat dat gaat gebeuren. Alleen ben ik nog niet zo ver met het kijken van Tsubasa.

cash 23 januari 2006 19:18

wouter lijkt me luek als je een specail schrijft over tsubana en alles over ccs omheen, kan me'n(en ik) ook wat meet leren over ccs achtergronden enzo

cash 23 januari 2006 19:13

jouw als je die strip(gewoon voor je zelf)
af hebt wil ik je tekeningen wel eens zien;p
heel graag

adriana 22 januari 2006 14:03

haaj Card Captor Sakura, ik ben doll op jullie teken film sins me 5de nu ben ik 9 jaar en ik ben zo doll op jullie dat ik 1 plaatje heb op me site ik ben wel een beetje bang voor die kaarten maar het komt goed groetjes xxmy

joey 20 januari 2006 17:48

inderdaad maureen :S
(rffe me zusje me kamer uitgetrapt)
neej dat tijdschrift werd niks
daarom maak ik nu lekker ALLEEN een strip
alleen kan neijt sow goed de ogen
en met speciaal strippapier bedoel ik
gewpon strippapier
(waarop witch,aniway,suske en wiske enz. op afgedrukt is)

Maureen 20 januari 2006 17:41

Leuk dat je met een strip bezig bent. Maar wat bedoel je met "speciaal strip papier?" Nouja, ik hoop dat je deze strip af krijgt, wat helaas niet zo was met dat tijdschrift. Trouwens, de Aniway is geen strip, het is een tijdschrfit met onder andere strips. Ohja, en Mellie was niet chagarijnig, ze zei gewoon dat dit geen forum is, en ze heeft gelijk. Ja, dat was het wel. Ok, het is bewezen dat ik teveel zeur.

joey 18 januari 2006 20:24

oek dan kort samengevat
-bezig met soort witch strip
- heb echt strip papier kan dus echte strips maken (aniway bijv.)
-mellie wees neijt chago
-cash je hoeft niejt te betalen hoowr voor die strip dan Big Grin als ik je mening maar mag
verders khoop datbje wicth beetje leuk vind kheb namelijkk die tekenstijl gebruikt en ben nog LANG NIEJT KLAAR!!! :S
helaas maar kom der wel Big Grin

joey 18 januari 2006 20:22

ik heb net een hele lange mail getypyt maar deze site heeft maar 1 regel :o

joey 18 januari 2006 20:22

heey cash

cash 18 januari 2006 17:48

tanx nog ;p

merel 17 januari 2006 21:18

hoi
het is rustig hier ja.
ik heb het ook wel druk maar dan met huis werk. en op school verspeel ik tijd. we hebben veel tussen uren om dat er veel leerlaren ziek zijn.
eentje heeft zijn been gebroken, net voor kerst.was geen prettig kerst voor hem.
nu zit ik me ook te vervelen.
nog wat nieuws over ccs ?
doei doei.

Wouter van Gestel 17 januari 2006 19:44

Het begint hier inderdaad wat stiller te worden. Maar misschien komt dat ook wel weer door schooldrukte, of niet soms?

@tientje: Cardcaptor Sakura is op de Nederlandse TV geweest (op Yorin) maar is daar mei '05 weer afgehaald. En wanneer het weer terugkomt, dat blijft de grootste vraag van ons allemaal.

@cash: Chobits is inderdaad een hele goede (serie, van de makers van Cardcaptor Sakura by the way) en het is zonde als ik dat hier in zijn geheel ga uitleggen. Maar zoek nog maar ff goed door, want er is vast nog genoeg te vinden op internet. Om je een startpunt te geven: <a href="http://en.wikipedia.org/wiki/Chobits/" target="_blank">http://en.wikipedia.org/wiki/Chobits/</a>

cash 17 januari 2006 16:53

he joey als je strip af is stuur hem naar me op (ik wil het wel betalen hoor ;p)

cash 17 januari 2006 16:50

pff tijdje niet geweet

wouter(webmester)
kan je iets voor me doen??
ik ben al een hele tijd opzoek wat chobits precies is, maar elke website verteld maar een samenvatting en ik wil de detais, kun je me vertellen(wat je weet teminste) wat chobits zijn??het hele verhaal wat voor robot chii precies is en wat die zeldsamen allemaal kunnen doen!!??
(namaten ik meer ben afvragen wat het is kom ik maar aleen op meer vragen tegemoed, en ik kan die strips niet huren, krijg de toestemming daar maa niet voor)

tientje 16 januari 2006 19:18

hej kan iemand mij zeggen of Sakura oowk in Nederland op tv komt ???

waar en wneer graag

doeidoeiSmile tientje

Mellie 16 januari 2006 15:53

Ooit eraan gedacht dat het zo stil is omdat het geen forum is maar een gastenboek en eigenlijk niet bedoeld voor lulpraat?

joey 16 januari 2006 10:49

heey het word een beetje stil op dit forum frown
kom op mensen meeeeeer praten Stick out Tongue
iemand nog wat te vertellen verders? Big Grin

Elwing 07 januari 2006 20:39

Beste wensen voor het nieuwe jaar, Wouter.
May the cards be with us >Big Grin
...ofzo ..... *is al stil* Smile

joey 02 januari 2006 19:23

wouter sorry maar er staat
helemaal geen tekstlink iok zie egt niets staan bij die . jetix site :@

Wouter van Gestel 01 januari 2006 17:33

Gelukkig Nieuwjaar allemaal!
Ik hoop dat er geen ongelukken zijn gebeurd tijdens de jaarwisseling.
En laten we hopen dat 2006 een jaar wordt met nieuwe Sakura episodes of andere goede anime voor Nederland.

Wouter van Gestel 31 december 2005 01:05

Pagina, onderaan: tekstlink 'info' et voila.

joey 30 december 2005 23:02

thx Stick out Tongue

mka mja waar KN IK DAN MET JETIX MAILEN??????
ik zie het nergens op die site
iedereen zegt van wel
zeg dan waar

Maureen 29 december 2005 17:06

Hahahaha, pak je het maar meteen groots aan? Nou, succes! =)

joey 28 december 2005 10:16

nou maureen,

niejt zo goewd
ik ga nu een boek schrijven
waarschijnlijk over elfen het wod deels boek
deels mangastip zeg maar oftewel gewoon deels strip Big Grin
maar wel op z'n manga's getekent
ik heb al een echt bijpassene titel die ik echt spectaculair vind
maar die hou ik nog even voor me Big Grin

Maureen 27 december 2005 20:15

Hey, hoe gaat het eigenlijk met je tijdschrift, Joey? Ohja, een voor iedereen een gelukkig nieuwjaar! Smile

Wouter van Gestel 23 december 2005 15:36

Nouja,, het is nu iig kerstvakantie. Dus misschien heb ik nog wel ergens tijd om nog eens wat aan de site te doen. Maar zoals wel vaker rond deze periode komen er vaak ineens haastklusjes tussendoor.

Aangezien RTL7 op diet moment geen jeugdsegment heeft, verwacht ik niet echt dat Sakura op die zender nog terug komt. En of Jetix het gaat doen blijft de grote vraag. En voor vragen staat gewoon op hun site hoe je contact met ze op kan nemen.

joey 23 december 2005 10:11

yo yo

tijd niet meer gesproken op deze site
maar ben der weer Big Grin
eeh wie weet hoe je jetix moet mailen?
want ik wil ze graag wat vragen
verder komt er weer is wat nieuws op deze site? frown

Winnie 21 december 2005 17:51

yorin?!je bedoelt zkkr rtl 7 arco!!Stick out Tongue

Maureen 20 december 2005 19:19

Over die tekeningen; jaaaaaah! Supergoed idee! Stick out Tongue Ohja, @arco; dat vragen wij ons ook af.....
Lijkt me ook wel een goed idee met dat registreren! Smile

arco 20 december 2005 12:11

heey komt sakura nog een keer terug op yorin of weet ik veel ergens wouter weet jij het meschien of iemand anders ????????????????????????????????????????

Wouter van Gestel 19 december 2005 14:40

Elwing, wat je idd verkeerd doet is het opschrijven van de URL. Omdat http:// al staat geschreven kun je beginnen met typen bij 'www'. En omdat jouw site in de linklijst staat wordt jouw site herkent als je intypt 'www.elwing.anime-netwerk.net/angeliclayer'.

Waar ik zelf al een tijdje aan zit te denken, maar steeds uitstel vanwege mijn tijd is de mogelijkheid voor vaste bezoekers om zich te registreren. Dan hoeven dit soort gegevens niet meer te worden ingevuld.

Ik wil best een pagina maken met tekeningen. Zelf zal ik er niet zoveel neerzetten omdat ik van mijzelf vind dat ik voor geen meter kan tekenen. Maar zijn er naast Elwing nog meer mensen die hier behoefte aan hebben?

Elwing 18 december 2005 17:31

Naw! Ik doe steeds van alles fout als ik hier iets neerzet! Of ik zet er een vage naam neer, of mn website werkt niet >.> XD

Elwing Telrunya 18 december 2005 17:27

Hmm dat berichtje van Angel en Maggie bracht me op een ideetje.
Wouter, je zou een pagina kunnen maken waar mensen hun Cardcaptor Sakura tekeningen kunnen insturen Smile

Maureen 18 december 2005 17:02

Hee Wouter!
Mijn site (purple-manga.tk) is verhuisd naar een andere site. Je kunt mijn link dus verwijderen Smile
Later!

Angel en Maggie 17 december 2005 21:30

heey mooi website we vinden het ook jammer dat yorin is gestopt met het uisenden van sakura maar Angel heeft de echte Japanse en chinese versie gezien
en ooh ja mooi site en teken je zelf ook manga?
er is een tekenwedstrijd op onse site doe je mee en er is ook een poezie wedstrijd
www.websiteamker.kennisnet.nl/just--we

Wouter van Gestel 14 december 2005 19:44

Leva: check je mailbox.
Er zijn meerdere zenders met de naam Cartoon Network, dus waarschijnlijk zit je bij de verkeerde te kijken.

EDIT: Ehm, ik krijg een errorbericht terug dat het opgegeven mailadres ongeldig is.

leva 14 december 2005 16:16

en ook niet op cartoon net work

leva 14 december 2005 16:14

joey dat is niet waar sacura is zelfs niet op tv.

leva 14 december 2005 15:54

gestel van wouter ik heb nog steeds geen bericht gektegen van jouw.

Maureen 13 december 2005 20:57

nee, de eerste ging over een videoclip die Tomoyo gemkaat heeft. De tweede ging geloof ik over cakejes en de derde over een brievenbus.

Mellie 10 december 2005 20:34

Ooeh de video diaries zijn leuk ja ^__^ De eerste waar ging die ook weer over, volgens mij over die brievenbus of niet? XD

Maureen 10 december 2005 19:03

Hahaha, die is gedist! Ik heb net een video-dairy van CCS gedwonload, decht leuk, ik ben nu bezig met die andere twee. =)

Mellie 09 december 2005 21:57

Mellie loopt niet te 'sannukuh' of what the hell je ook typte maar ik zei mijn mening, weet je wel waar een wet voor bestaat voor vrijheid van meningsuiting? Bovendien zul je versteld staan wat er allemaal op TV komt, ooit gehoord van Tokyo Mew Mew en Mew Mew Power? Nou, de Fransen zenden dus een slechte versie Mew Mew Power uit. En 'Maar dat is Frankrijk en niet Nederland' is geen argument want er zijn veel dingen die eerst naar FR gaan en later naar NL, FR is er wat sneller in dan het o-zo-slome NL. Bovendien is er een Amerikaanse Cartoon Network waar Cardcaptors wÈl op TV zou kunnen komen en ik wist niet of je het over de Nederlandse of Amerikaanse Cartoon Network had. Trouwens, waar slaat het op als naam 'hoi' in te vullen.. Oh ja, ik klink misschien heel heel grof maarja daar kan ik toch niks aan doen XD Goh, das uit een of ander vaag liedje van Kinderen voor Kinderen.. moest ik eventjes aan denken xD

hoi 08 december 2005 19:29

jeetje breng ikis goewd nieuws loopt mellie weer te sanukkuh ennmuh ik heb zef ook geen cartoon network hoor maar iemand die sakura bij mij keek herkende het ennuh mellie amerikaanse ccs komt niejt in nederland op tv

leva 08 december 2005 19:16

hoi iedereen

Wouter van Gestel 08 december 2005 17:14

Nou, dat is in ieder geval voor sommigen erg goed nieuws. Maar ik denk dat de meesten, net zoals ik, Cartoon Network dus niet hebben en zitten te wachten tot een andere zender er mee doorgaat. Maar toch, goed nieuws!

Mellie 08 december 2005 16:46

Cartoon Network kennende stoppen ze er zo mee. En Cartoon Network is vuil, zijn overgegaan op betaalde televisie. Welke idioot wil betalen voor televisie? XD Mensen met teveel geld ja. Ik niet dus Smile;; Oh en is het Engels of Nederlands (weet niet of je het nu over de Amerikaanse of Nederlandse Cartoon Network hebt..). Mja, ik heb toch al CCS afgekeken, Nederlandse televisie komt toch nooit tot de 70e episode XD

joey 08 december 2005 15:51

GROOT GROOT NIEUWS

card captor sakura is nog wel op tv!!!!!
OP CARTOON NETWORK
HELAAS MOET JE ER WEL VOOR BETALEN(10 EURO PER MAAND) frown mja miss hebben jullie hier iets aan

Elwing 08 december 2005 15:40

Smile Thank you my lord. *buigt*

Wouter van Gestel 07 december 2005 19:44

Aangepast!

Elwing 07 december 2005 18:33

Hoi Wouter.
Even heel gauw een verzoekje:
Zou je de link naar mijn site kunnen veranderen? De .nl.tt link geeft een hoop banners en reclame frames. Niet echt netjes he?
Dit is de nieuwe link: http://www.elwing.anime-netwerk.net/angeliclayer

Alvast hardstikke bedankt! Smile

usagi 05 december 2005 20:23

heey hey ik wil affies worden met je vind je dat goed?(en als je niet lukt om in me site te komen wil je me dan mailen????

Mellie 03 december 2005 19:44

Ik heb wel al een mail terug van Jetix ^__^ De mail die ik terug kreeg was positief, die 2 vriendinnen terug kregen was negatief. Maar ik heb - vind ik - wat formeler geschreven.

Wouter van Gestel 03 december 2005 18:10

Als ik iets terug krijg dan laat ik dat natuurlijk meteen weten. Er is dus nog niks binnengekomen.

rosalyna 03 december 2005 17:55

dit is een mooie site.
blauw is mijn lievelingskleurBig Grin
hoe zit het nou met de mail van jetix????


doeidoeidoeidoeidoei

Wouter van Gestel 03 december 2005 15:50

Ho wacht even. Dat mensen de serie gaan downloaden, omdat Yorin het niet meer uitzendt, kan ik me goed voorstellen. Maar ik wil niet dat op deze site verwijzingen worden gegeven naar de illegale bronnen hiervoor.

Het kan namelijk ook legaal! Het kost dan wel wat geld, maar dan heb je ook wat. Maar kijk absoluut even terug in het gastenboek, want daar zijn eerder al dingen over verteld. Wil je advies over aankopen (zeker als het via iets als Ebay gaat), dan weet je me te vinden.

En inderdaad, de originele Japanse is een stuk leuker dan de Nederlandse. Alleen is het, door de Engelse ondertiteling, voor sommigen nog wat lastig te volgen. Maar misschien is dit dan juist wel een goede training voor je Engels Stick out Tongue.

Maureen 03 december 2005 15:43

UHm, nueg, geen nieuws, behalve dan dat ik he-le-maal het het "Purachina" liedje van CCS verslaafd ben Smile

joey 03 december 2005 13:28

megumi downlaoden whahaha dat kan niejt eens wantd an wil ik wele ens weten waar vandaan :S mja verder nog nieuws?
ik was gister jarig leuk he
gefeliciteerd,gefeliciteerd ja ja ja mja oke verder kga straks bowlen met wat vrienden tword vast gaaf verder nog nieuws hierow?

Sterre || StarsStudio 02 december 2005 20:27

Hoi!
Jammer dat je het zo druk hebt.
Het is nog steeds een prima site, maar websitemaker heeft WEER een storing :@
Nou, blijf je best doen! Ik heb er zin in!

cash 01 december 2005 16:07

hayz hoestie der mee lang niet geweest maar ach jah en hoe zite het met die mails naar jetix??
ik wil het graag wetten en hoe zit het met de site???
nouw doegggies

leva 29 november 2005 20:51

hoi iedereen ik zie niet meer veel kinderen in de siate .

leva 29 november 2005 20:42

daag

leva 29 november 2005 20:38

ik ben hier naar een tijdje niet geweest.

leva 29 november 2005 20:33

ik ben hier nog heel lang niet geweest.

Megumi 29 november 2005 17:50

Hey,

Keb ze net allemaal gedownload :$ (ehmm tja... Yorin zendt ze niet meer uit hÈ? Smile&quotWink

Ik vind ze in het Japans VEEL leuker... De Nederlandse vind ik sow... nep :S

Usagi-chan 29 november 2005 15:00

Heey Sakura is een kei leuke anime en jij hebt een hele leuke site over CCS. Ik maak ook een CCS site maar die is nog niet klaar ik ben nu bezig met SailorMoon. En die is bijna af. Wil je naar me Sailormoon site komen kijken en je menig erover zeggen het is me allereerste HTML site Smile

Mellie 24 november 2005 20:51

Hey Wouter, je kunt me toevoegen ^__^ Vind je site nog steeds leuk en je MOET de manga gewoon lezen! Die's echt geweldig XD

joey 24 november 2005 19:21

ik moet jullie wat opbiechten

ik weet helemaal niejt zoveel van manga(japanse woorden) en ken er ook niet veel maar wil er juist wel veel kennen whehehee

Maureen 24 november 2005 18:55

Whahahaha, ja, zo ken ik je weer Sterre (-chan XD)"Eigenlijk heb ik CardCaptor Sakura nooit gezien" =P
Nahja.....

Sterre || StarsStudio 24 november 2005 18:43

Oke! Dankjewel! BTW: Dit is echt een mooie site, ik hou van blauw.. =)
Eigenlijk heb ik CCS nog nooit gezien..
Kom je ook eens op mijn site kijken?
Lijkt me erg leuk! Doeii

Wouter van Gestel 23 november 2005 23:28

Hoi Sterre, van mij mag je er tussen komen hoor. Let je wel op de afmetingen? De standaardafmeting is 88 pixels bij 31 pixels. Bijzondere naam trouwens Smile, heb ik nog niet eerder gezien.

Sterre 23 november 2005 21:43

Hoi!
Mijn site is een beetje gelukt!
Kom ook kijken Wouter! http://websitemaker.kennisnet.nl/StarsStudio
Ik ga ook zoon plaatje maken, mag ik dan ook bij de links =) =)

Wouter van Gestel 23 november 2005 20:03

Joey, als je op de tekst klikt, dan ga je naar de Wikipedia encyclopedie en daar wordt t uitgelegt. Maar goed, het is voornamelijk het plaatsen vn de tekst en plaatjes op de juiste plek. Met kolommen, paginanummers etc etc.

Sterre 23 november 2005 19:18

Hoi!
Mooie site zeg! Ik wil zelf ook meer van CCS op mijn site zetten! Daarbij komt deze site goed van pas, nou eh, veel succes verder!

joey 23 november 2005 17:01

and that is ??

Wouter van Gestel 23 november 2005 10:13

<a href="http://nl.wikipedia.org/wiki/DTP" target="_blank">DTP = Desktop Publishing</a>

joey 23 november 2005 08:33

ja haha spammen Stick out Tongue mja hier is mijn msn wouter
joey_linden@hotmail.com mja wa is dtp?

Mellie 22 november 2005 21:01

*Ghehe* Dan hoeven we het gastenboek ook niet meer zo vol te spammen *grin* XD

Wouter van Gestel 22 november 2005 20:42

Ik voeg jullie binnenkort ook even aan mijn MSN toe. Want waar ik KAN helpen wil ik dat ook wel. Alleen vandaag en morgen heb ik het daar echt ff te druk voor. Ik ben niet zo goed in tekenen, maar ik kan misschien wel helpen met mijn DTPkennis.

Maureen 22 november 2005 20:10

Ja, ik ben online. voeg maar toe:
lemony_snicket_@hotmail.com

Maureen 22 november 2005 20:09

En daarbij komt ook og dat ik ze zelf graag wil houden Smile

joey 22 november 2005 20:09

heey ben je online? w8 ik voeg je effe toe

Maureen 22 november 2005 20:08

Dat lijkt me een leuk idee! Ik heb nog wel een paar tekenigen. Maar kan dat niet via mail? Is dat niet veel handiger? Die tekenigen van mij staat namelijk in een boek, en ik heb niet veel zin omdat dat boek kapot te maken, snap je?

joey 22 november 2005 20:03

ik heb goed goed goed nieuws
de mensen die mee willen doen aan het blad hebben een kans
wij joey,wendy en nathalie kunnen namelijk niet aan alles van het blad komen dat word veels te lastig voor ons en aangezien er wat mensen mee willen doen hebben we het volgende:
maak een paar tekeningen die je zelf verzonnen hebt of van manga's die al bestaan (niet natekenen) en zet er ergens bij waarom je graag mee zou willen doen en wat je aan het blad zou willen doen bijvoorbeeld wil je de manga's maken of de voorkant of zou je graag de intervieuws enz. doen alleen als je mee wilt doen zeg het dan even dan noteer ik jullie namen en geef ik later wel het adres waar het heengestuurd kan worden
wie lijkt dit leuk?

joey 22 november 2005 19:49

nu ik dit luister draaiik ccs catch you catch me Stick out Tongue weten jullie nog meer liedjes van haar?
ennuh ik heb begrepen dat opeens iedereen mee wilt schrijven
ik moet dit nog even overvegen met mijn mede schrijfsters/tekenaars Big Grin
mja miss mag het wel mja wie zou het willen?

Mellie 22 november 2005 18:13

Dat was Maureen die dat zei en dus niet ik, met dat witte is heel makkelijk op te lossen in Paint ^__^. Ik zou inderdaad iemand zoeken die je wat erbij kan helpen. Je kunt me wel wat vragen als je hulp nodig hebt ofzo: xmellie@gmail.com (ook mijn MSN adres)
ëëmja dat snappen jullie niejtíí dat vind ik heel degraderend klinken, ik weet dat het niet zo bedoelt is maar toch vind ik het zo klinken.

Wouter van Gestel 22 november 2005 17:23

Wat natuurlijk ook nog altijd kan is het zoeken naar iemand die jou met het Photoshopwerk enzo kan helpen. Zeker als je zelf (nog) niet zo goed weet hoe het werkt is het best aan te raden. In de praktijk gebeurt dat tenslotte ook heel veel. Het is dat ik het nu zo druk heb, anders zou ik je graag willen helpen.

joey 22 november 2005 16:43

nou mellie tis niejt wat jij zegt ik bedoel dat als ik een achtergrond bij paint heb staan en ik wil er een plaatje op zetten dat er vaak ook wit omheen zit (wit viekantje met daar hetplaatje in) waardoor een groot deel van de achtergrond wegvalt mja dit snappen jullie natuurlijk niejt :s en van die progrmma's ik snap er gen BAL van !!!!!! ik ben heeeel erg slecht met de comp gaan jullie het me nog moeilijker makuh het enige wat ik wil is datr van dat figuur dat ik het kan verplaatsen gewoon ensow mja dat snappen jullie niejt frown

Mellie 22 november 2005 16:09

Tja, het is nou eenmaal zo dat het makkelijker is een crack te gebruiken dan eventjes zoveel geld neer te leggen voor een programma. Later wil ik best een versie kopen, maar op het moment niet..
The Gimp, ik heb het al enkele keren geprobeerd om ermee te werken en het lukt me tot nu toe voor geen meter (automatisch bij Linux geÔnstalleerd dus even uitgeprobeerd). Maar als je toch nog alles moet leren is het inderdaad goed aan te raden (dan kun je eraan wennen, ik ben PSP en PS gewend)
Nouja, inderdaad beetje offtopic onderhand XD

Wouter van Gestel 22 november 2005 08:48

Maar men grijpt soms tegenwoordig ook wel erg snel naar een illegale versie. Dus vind ik wel dat ik daar wel wat van mag zeggen. Bovendien, voor dit soort doeleinden zijn er ook genoeg goedkope, bijna gratis of zelf volledig gratis legale alternatieven te vinden. Zo bestaat er ten slotte ook nog zoiets als <a href="http://www.gimp.org/" target="_blank">the Gimp</a>. En als je weer wat ouder bent en gaat studeren, zijn er weer studentenversies die veel goedkoper zijn.

Maar goed, terug naar het onderwerp Stick out Tongue.

Mellie 21 november 2005 22:03

ëëRegels zijn er om te worden verbrokeníí.
Nouja, okay. Ik moet natuurlijk niet mensen aanzetteb om illegaal te doen maar we behoren niet tot de rijkeluiskindjes die hun ouders/verzorgers lief aankijken en alles gedaan krijgen, eh?

Wouter van Gestel 21 november 2005 21:58

Tja, maar wat niet mag, mag niet.

Mellie 21 november 2005 21:50

Je kunt ook met Paint Shop Pro beginnen (van Jasc) dat werkt makkelijker voor beginners omdat het iets simpeler is. In het begin lijkt het moeilijk maar later wen je eraan en lukt het veel beter. Je kunt ook een crack gebruiken (ja ik weet het, illegaal wat boeit dat).
Trouwens, mag ik uh.. schrijven voor je blad? *GRIN* Ik hou van schrijven! *grin*

Maureen 21 november 2005 21:44

Als je van een achtergrond op paint af wil (dat is toch wat je bedoelt he?), kan ik je wel helpen. GifMovieGear is een heel simpel programma wat plaatjes in een gif-bestand omzet, en het dus een transparante achtergrond geeft, zeg maar. Ikzelf gebruik het heel vaak voor mijn pixels (naast manga pixel ik ook) dus ik weet niet zeker of het ook kan bij gewone plaatjes, maar ik denk wel dat dat mogelijk is. Smile Het programma kan je gratis downoaden op GIFmoviegear.com en kies dan Location Two en dan installeren. Maar, ook deze versie kan je niet voor altijd gebruiken. =(
Ik hoop dat je nu verder kunt ^____^

joey 21 november 2005 18:48

ja inderdaad dat van kero viel me ook al op maar tog ik snap niks van dat wat die vriendin van mij heeft die heeft ook iets met foto shop maar is heeeeel ereg ingewikkeld ik wou zeg maar het haar in 1 keer een kleur geven mja dat ging niejt aangezien ik het niejt kon vinden paint vind ik gewoon het makkelijkst alleen het enige nadeel aan paint is dat als je een gele achtergrond hebt en je wilt een figuur selecteren vervolgens weer plakkenndat het figuur er staat maar daaromheen wit zit en dit maakt niet zulke mooie resultaten en ja tis een beetje moeilijk uit te leggen hopelijk snappen jullie het een beetje Big Grin

Wouter van Gestel 21 november 2005 18:13

Wat je voor Photoshop ook kan doen is opzoek gaan naar een LE versie. Die zitten af en toe bij bepaalde apparaten als scanners enzo. Mischien niet zo uitgebreid als de volledige versie, maar genoeg voor zoiets als dit. En Kero en de vleugeltjes bij m'n naam heb ik pas gisteren toegevoegt, dus het kan goed dat je dat nog niet had gezien Smile.

Maureen 21 november 2005 17:56

Ik merk nu pas dat er steeds een kero bij jouw berichtjes staat, Wouter. Die Kero is wel lief ^3^
En wat dat blad betreft, Photoshop enzo is wel erg handig ja, maar, dat moet je dan wel weer in de winkel gaan kopen, nietwaar? Of je moet een zo'n versie hebben die je maar een week kan gebruiken, da's ook niet erg handig. Maar goed, ik ga nu weer, voordat ik jullie he-le-maal verveel met mijn Photo-shop-gezeur Stick out Tongue

Wouter van Gestel 21 november 2005 13:56

Ligt er totaal aan hoe professioneel je het wilt aanpakken. Ikzelf werk met Photoshop voor foto's, Illustrator voor illustraties en logo's en Indesign voor de uiteindelijke opmaak. Maar goed, ik ben ook opgeleid als vormgever, dus ik heb makkelijk praten. In theorie kun je met PaintShopPro en Word ongeveer hetzelfde.

joey 21 november 2005 11:30

heey even over dat blad van mij we zijn nu bezig met manga's en mascottes te verzinnen en dat gaat al aardig goed
hoewel wouter ik heb een vraagje voor je als ik plaatjes wil bewerken en plakken ensow wat heb ik kwa pain dan het best nodig? zeg maar als je een blad maakt wa is dan het handigst?
we hebben al iets met photo shop ofsow gedaan maar dat ging niejt egt iemand suggesties? mja als we wat verder zijn met het blad horen julie het Big Grin

Wouter van Gestel 20 november 2005 17:31

Patricia, zoals ik gisteravond ook al zei Stick out Tongue Door een foutje van mij zijn die originele pagina's verloren gegaan. Maar goed, ik kan de tijdelijke pagina's misschien ook wel terugzetten. Ze zien er alleen niet uit nu en dat vind ik eigenlijk zonde. Wat vinden jullie?

patricia 20 november 2005 17:26

Wr0m heb je alles eignlijk weg gedaan??
En egt lullig dat Y0rin gest0pt isz en dat sakura nii meer 0p tv k0mt...
Gelukkig heb ik n0g vet veel 0p de vide0band staan...
Gr0etjeszz

K0m 0owk eens naar mijn site als je wilt...

Maureen 20 november 2005 17:10

Sjee, bof jij weer even, Joey! Gratis de Aniway, lekker hoor! Ik heb tot nu toe pas een winkel in mijn stad kunnen vinden die de Aniway verkoopt, terwijl het zo'n goed blad is. Maarja, ik ben erg benieuwd naar dat tijdschrijft van jou!

Mellie 20 november 2005 16:57

*fluit* Typisch hoe sommige mensen gewoon teveel geluk hebben, eh?
Mja, ik zou ook wel willen schrijven. Ik hou van schrijven. Ik heb me ook al ingeschreven te schrijven voor de Aniway maar ik heb nog steeds niks teruggekregen.. Ik haat het als een mail niet binnen 2 weken is beantwoord, dan ben ik meestal al helemaal vergeten dat ik diegene heb gemaild. Ik heb ook Jetix gemaild en ik heb een antwoord gekregen (ik heb van Jetix altijd een antwoord terug, van Yorin niet altijd vroeger) XD
Trouwens Wouter ik vind het nog steeds knap dat je PHP kan, ik ben er half mee begonnen *is beetje lui* -grin-

Wouter van Gestel 20 november 2005 16:51

Zow Joey, ik ben jaloers op je Stick out Tongue Dat wil ik ook wel zo'n gratis aniway. Maarja als iedereen dat zou doen, blijft er geen aniway meer over natuurlijk. En van dat drukpapier, dat klinkt inderdaad wel erg goed. Hoe ver ben je al met het blad? Met welke programma's ga je het trouwens maken?

joey 20 november 2005 16:44

heey heey GROOT NIEUWS!
mijn oom werkt bij en drukkerij en drukt daar het manga blad de aniway
en ik krijg hem telken gratis van hem terwijl ze nog niejt n de winkel liggen!!!!!! verder neemt hij speciaal druk papier mee aarmee ik mijn eigen manga blad me kan afdrukken is dat nog eens nieuws Big Grin ???

Wouter van Gestel 20 november 2005 15:31

Stuur me dan ff via de 'sakura brievenbus' een emailtje met daarin je eigen mailadres. En dan krijg je m van mij per email.

Geef tzt ook maar jouw URL en bannertje (88x31), dan link ik je terug.

cash 20 november 2005 14:02

nouw ik ben een eigen website aan het maken maar dan wil ik wel bij zetten een groot deel over ccs en adn wil ik jouw adres der bij zetten als dat kan , maar ik heb geen link plaatje van je
enn ik vraag me af of ik die van jouw mag krijgen!
van jowu website!

Wouter van Gestel 20 november 2005 14:00

Hoe je een link moet maken kun je vinden in iedere HTMLcursus, dus dat is wel te leren. Maar wat ben je precies van plan?

cash 20 november 2005 13:08

teminste wat is de naam van je link furom voor om hem bij mij toetevoegen, als dat mag

cash 20 november 2005 13:07

wouter hoe kan ik jouw site bij mijn site toevoegen?

cash 20 november 2005 12:24

hay, ik wil wel helpen voor een tijdschrift(ik heb een kursis gedaan voor de telegraaf voor schrijvster te worden(moet dan wel efe aan mij speling werken)maar ik kan het best goed, als je tips nodig hebt kan je het vragen Smile ;p en ik wil die aniway wel eens lezen!

Wouter van Gestel 19 november 2005 23:23

Mensen, zoals jullie zien is er iets met de site aan de hand. Totaal mijn fout. Zoals ik al op de voorpagina schreef ben ik bezig met het technisch aanpassen van de site. Maar net ging het even helemaal fout en is de gedeeltelijk aangepaste versie per ongeluk op het internet gekomen en is de boel overschreven. En helaas heeft dat geen UNDO-knop
frown
De links en de brievenbus heb ik nog wel even online gehouden, maar zien er dus niet zo geweldig uit nu. Ik ga kijken wat ik komende week er aan kan doen, maar tot die tijd zitten we even met een iets minder complete site die her en der nog vol fouten zit.

Excuses

joey 19 november 2005 12:28

ikzelf vind de aniway cool maar de reden dat ik zelf een blad wil beginnen(wat nooit uit zal komenStick out Tongue)
is dat ik er meer manga's in wil hebben aangezien dat ook best leuk is en aangezien ik gewoon heel graag teken Big Grin
mja verder nog nieuwtjes?

Wouter van Gestel 18 november 2005 20:59

Zoals Joey al zei bestaat er voor de Anime & Manga liefhebbers ook al een officieel tijdschift. de <a href="http://www.aniway.nl/" target="_blank">Aniway</a>. Maar goed, zelf een blad maken kan ook erg leuk zijn, keep me posted Stick out Tongue

joey 18 november 2005 20:17

mauren voor mijn blad waarschuwen?
maak je dan maar vast klaar Big Grin
grapje hoowr

Maureen 18 november 2005 17:06

Ai, de laatste tijd worden er zoveel sites gespamd. niet te geloven dat het op deze site ook al gebeurt. Naja, anyway, dat lijt me erg grappig, zo'n eigen manga-blad. Mocht het ooit uitkomen, waarschuw me dan even! Stick out Tongue

joey 15 november 2005 15:41

hey ben ik weer Stick out Tongue wou wel gezellig hoekje word het hier zeg mja kwou effe zeggen miss begin ik met wat anderen een manga blad zoiets als de aniway tzou wel niejt goedgekeurd worden maar tog tis wel leuk voor de gein vinden jullie niejt? Big Grin

leva 15 november 2005 08:29

hoi iedereen

Elwing 15 november 2005 01:37

o_O' ....... lache?

Ehm hoi... Smile

Tijd om even een berichtje achter te laten of zo.
Mijn site bestaat al meer dan een jaar en we zijn ook al meer dan een jaar affiliates Smile vond ik wel even leuk om te melden.
Veel succes nog met je website Wouter en eh wat die medicijnman hieronder betreft: o_O'

~Groetjes Elwing

Wouter van Gestel 14 november 2005 18:11

Joey, dat je geen spam ziet komt omdat ik de spam die nog wel doorkomt zelf handmatig van de site gooi.

Omdat ik het op dit moment echt ff te druk heb met school, kan ik even niet werken aan (grote) updates.

joey 14 november 2005 11:54

kzie geen spam hoowr :s mja effe nu ehhh wouter komt er weer is wat nieuw op je site????

Wouter van Gestel 13 november 2005 19:41

Ja, ze zijn lekker bezig vandaag. Ik ben bijna meer bezig met het aanpassen van mijn zelfgeschreven spamfilter dan met de site zelf frown.

cash 13 november 2005 17:42

ehh. spam's (weer 1tjuh)(ondr me)

cash 13 november 2005 17:25

oow, best grappig, zie het pas voor de eerste keer.
:0
Smile veel suc-6 met die spans

Wouter van Gestel 13 november 2005 17:11

Dat bericht was spam. Dat gebeurt de laatste tijd wel vaker. Kheb t alweer weggehaald.

cash 13 november 2005 13:06

echt vaag van die gast onder mij!
en zijn der veder nog neiuwtejs?

cash 13 november 2005 13:04

denk je nouw echt dat ik luek vind als er iemant kk heeft, nouwjahSmile foutjuh kan gebeuern.
neej maar wie is die gast onder mijn mail?

wouter wat jammer, ze reageren nooit frown :'(

joey 12 november 2005 18:00

ashley kvond niej leuk maar tios weer goewd he Big Grin ennuh nog nieuwtjes mensen?

Wouter van Gestel 12 november 2005 16:38

Nouja, dan stond het er gewoon erg knullig. Maar gelukkig zie je dat zelf ook in.

Nee ik heb helaas nog niks terug gekregen van Jetix.

cash 12 november 2005 14:45

nog iets terug gerkr5egen van jetix?
wouter?

cash 12 november 2005 14:38

neej ik bedoelde het niet in die zin,
ik bedoelde het zo, yes hij is weg door de kk maar het mag wel iets anders zijn dan dat kk
dus niet bedankt yes hij heeft kk maar hij is weg, maar iets anders zou beter kunen zijn.
dus ik schreef onderaan
tog bedankt kk maar iok had er nog iets onder geschreven maar ik had het toen prgelijk gewist, toen het er al stond zag ik het pas.
vandaar die verwarring op de manier

Wouter van Gestel 11 november 2005 19:12

Ashley, ik begrijp dat je deze docent niet zo aardig vindt vanwege het vak of zijn manier van lesgeven. En ik begrijp ook dat je ergens wel blij bent dat je geen les meer van hem hebt.

Maar kanker is toch echt iets wat je niemand toewenst. En ik ben het met Joey eens dat het absoluut niet op z'n plaats is wat je schreef.

Als ik jou was zou ik er nog maar eens goed over nadenken en deze docent juist even een beterschapskaartje sturen. Gewoon, als goed gebaar.

joey 11 november 2005 18:55

wouter wat zoun ik aan mijn sakura site toevoegen? ennuh hoe maak je nl? en nog wat ik ga met een stel vrienden oowk soort ccs fil maken met kostuums en special effects maar das meschien
leuk he? Big Grin

joey 11 november 2005 17:06

esli tis niej leuk van kk

cash/ash/ashley! 10 november 2005 19:14

hayz ben ik weer, voor die brief gedoe zet mijn naam der maar bij:
ashley(eslie).
en wouter, ik zal wachten, veel suc-6 met school.
joey cool dat je ze allemaal hebt (vr mr 70 euro).
frown ik heb ook zo'n zi'n in ccs.
(yes minder huis werk, docent frans is weg, heeft kanker, dats niet zo luek maar hijs eindelijk weg en nu is er een vervangenr en ik heb tegelijk een 9(stomme 1), dus ik ben er meer op de com!).
op een gemene manier bedankt kk
-_-' lkkr aardig ben ik he. Smile ;p

Wouter van Gestel 10 november 2005 18:15

Hoi,

Ik wilde even melden dat ik zojuist een email heb verzonden naar jetix. Laten we hopen dat er snel een reactie komt.

joey 09 november 2005 19:17

jah ik stemde mee voor het idee ik ben niejt met dat idee gekomuh

Maureen 09 november 2005 18:52

Of we wel zo'n brief sturen, natuurlijk Wink

joey 09 november 2005 18:41

waar moeten ze het dan mee eens zijn? :S

Maureen 09 november 2005 17:50

Hmm, ja, Joey, ik weet geeneens of de anderen het daar wel mee eens zijn. Enne, het is niet slecht bedoeld ofzo, maar ik kan je berichtje maar lastig lezen Smile"

joey 09 november 2005 14:08

chips khad net iets langs getypt benk vergeten me naam drbij te zetuh nu geld diej niet in ieder geval zet mijn naam maar bij de jetix brief ennuh jammer van die li pop en ik krijg binnekort alle dvds van ccs voor maar 70 euro en dan heb ik ze ALLEMAL! kzit nu net agter e comp kheb net een ccs dv helemaal af gekeken kheb nu mijn 4 dvds allemaal al gezien helaas frown mja ze zijn egt gaaf man Big Grin

Maureen 08 november 2005 19:28

Zo, iedereen is hevig brieven/mailtjes aan het schrijven naar Jetix. En blijkbaar ook zonder echt resultaat. Maar ik bedenk me net iets. Laten we gewoon ÈÈn mail naar Jetix sturen namens ons allen, namens iedereen de wil dat CCS op de tv komt. Als Jetix dan ziet dat zoveel mensen het willen.....wie weet..
Bovendien, ik krijg steeds meer zin om CCS te kijken, waarom stopte Yorin daar toch ook mee??? >_

Mellie 08 november 2005 15:04

Hallo Wouter,

lang niet meer gesproken (sinds mijn site offline is, Anime-Magic).
Ik ga denk ik binnenkort nog es een mailtje sturen naar Jetix en Yorin (voordeel van het feit dat ik minstens 8 e-mail adressen heb is dat ik kan doen alsof ik 8 verschillende personen ben lol). Ik ga ook ergens deze week vragen voor een.. domein! (Halleluja).

En ik ben eindelijk de serie CCS serieus aan het volgen (bij Yorin miste ik zoiezo altijd de helft) en de serie is nog beter dan ik me herinner..

Er zijn trouwens nogal wat links verlopen op de site (ik weet dat je het druk hebt en het misschien zelfs al hebt gezien, maar het is ook gewoon een opmerking).

Veel succes met je scriptie trouwens..

Wouter van Gestel 07 november 2005 18:42

Hoi,

Omdat ik het op dit moment echt even heel erg druk heb op school (moeilijke scriptie, 20 pagina's) kan ik nog even geen aandacht stoppen in het contact naar Jetix en andere zaken. Dus Cash, je moet even wachten. Het is even niet anders.

De site van Doremi chan is toegevoegd.

Ik heb even gezocht bij de merchandise-winkels die ik ken, maar ik heb geen Li-pop voor je gevonden, Joey.

joey 06 november 2005 19:15

wouter ik zoek de li pop weet jij waar?
ennuh mijn okm drukt manga's
ennuh nog iets hij heeft mijn dvds omgezet en nu kunnen ze op de TV!!!!
(stomme jetix en nickelodeon)

Doremi-chan 06 november 2005 18:27

Hooi, Leuke site heel goed gelukt vind ik!
Zullen we affies worden?

Groetjes van mij!

cash 06 november 2005 18:14

weet je wat me luek lijkt voor de site?
een krijswoord spel of een Qwizz of een horoscoop, dat lijkt me geinig

cash 06 november 2005 13:22

oo okay tanx.
en neej jetix wilt niet reageren en nickelodoen ook niet! frown

joey 05 november 2005 18:55

is jetix al akkoord gegaan ???

Wouter van Gestel 05 november 2005 16:26

Tsubasa Chronicle is naar mijn weten enkel nog in Japan op TV geweest.

ash 05 november 2005 14:09

of waneer is het op tv geweest?

ash/cash 05 november 2005 12:29

over die stad die heet clowe country.
clouw reed was eerst de koning maar dat werd tori door dank van zijn machten en die van sakura's
sakura haat het als tori zijn koningkluke gedrag toont, maar ze houwt wel van hem.
veder weet ik niet veel meer

ash 05 november 2005 12:23

ik ga nog op meer zoektogt zodra ik mijn huiswerk(-_-&#039Wink heb gedaan.

cash 05 november 2005 12:20

ik ben opzoek gegaan en ik ben een stuk wijzer geworden!
het gaat over 1of andere land waar tori de koning is en sakura de prinses.
haar vader is overleden en ze besluit naar li toe te gaan die op een argiologe gedoe is.
als sakura daar is wilt ze vertelen wat ze voor hem voeld, maar daar heeft ze geen kans voor dus komt ze een 2e keer terug .
li heeft iets gevonden en kan het maar niet onsijveren, net als sakura haar gevoelens wilt vertel raakt ze haar geheugen kwijt door dat dingetje van li.
ze krijgt vluegels (van geheugen).
en die gaat apart naar een andere dimensie.li gaat met hulp van 2 andere anime's de vleuegls door de dimensie zokeen.
maar dat is erg gevaarlijk, 1 van die helpers is madison die een angel of zoiets is gewoprden, de andere weet ik nog niet, maar het schijnt een jongen te zijn van li's kant.
ook komen de chobits der in voor als een hele andere rol.
de kaarten spelen ook een rol in het verhaal maaar dan is het een andere rol, de kaarten is een rijl middel om te overleven en om de kaarten te rijlen in rijl in 1 van die veeren.
telkens als er een vluegel bij si komt sakura's geheugen terug.
li offert allles op voor haar.
sakura heeft een grooote mazzel wat het schijnt dat ze met alle gok spelletjes wint, en dat is hun betaal middel voor het overleven.
en dat is alles wat ik tot nu toe weet.

maar 1 vraagje , waneer komt het in nl op tv?
of is het er al?

joey 05 november 2005 11:43

madison bedoel ik

joey 05 november 2005 11:43

ik weet er bijna alles van
het gaat niejt mr over de kaarten sakura is haar geheugn kwijtgeraakt en dat zijn allemaal veren geworden(vraa me niejt hoe) li gaat met 2 andere die veren wer terug zoeken en wat maison betreft :S i on't no

Wouter van Gestel 05 november 2005 02:52

Ik kom net terug van een verjaardagsfeestje. Maar goed.
Van tsubasa Chronicle heb ik alleen nog maar de eerste episode gezien, dus daar weet ik nog te weinig vanaf.

Maar ik meen me te herinneren dat ik ergens heb gelezen dat Tsubasa Chronicle niks met die andere series te maken heeft. Dat het enkel de personages zijn, maar dan in een totaal andere rol.

Wie weet er meer?

ASH 04 november 2005 22:41

BEANDWOORD DIT ZOWE SNEL MOGELIJK WANT IK ZIT IN DE ZENUWE!

cash/ash 04 november 2005 22:29

maar asl ik dan weer kijk naar de verhalen(via de plaatjes) zie ik iets heel anders andere kleding(stijl)en andere mensen en andere li(vorm)
en andere sakura(vorm)
en ik zie niet die staf en die zwaart en madision is een angel of zoiets en ik zie een dark angel dus het is heel erg verwarend! dus HELP!

cash/ash 04 november 2005 22:27

of is het weer een manier hoe je iets tekend?
want als ik beter en veder kijk zie iik gewoon de namen van tomoyo-madision-sakura(ook tsubasa)-en bij li ook zowe.

cash/ash/ashley/cash 04 november 2005 22:22

1 vraagje hoe zit het met
tsubasa resevoir chronicle ?
dat is tog ccs en li enzo?
maar als ik info zoekt is er niks nl en kan ik niks redelijks vinden en het staat ook echt helemaal niet onder de naam van ccs.
dus ik vraag me nu dus zow af of jij dat weet?
en als je het weet vertel het me a.u.b. uitgebrijd! en als je het niet weet -_-'dan word het zoeken en zoek!

Wouter van Gestel 04 november 2005 20:36

Ik ben zelf ook erg fan van de originele Japanse. Want zelf heb ik ook de hele serie en de twee films in de kast staan.

Maar ik hou sowieso eigenlijk wel altijd van de originele versies, van alle series.

joey 04 november 2005 19:48

cash ik begrijp je niejt zo meer :s
mja eehh dat japanse taaltje wen je aan het is meschien wel leuker dan het nederlands daar ben ik nog iejt helemaal agter
in ieder geval de stemmenb zijn zo wel vel grappiger
die nederlandse stemmen zijn altijd zo serieus en veder kheb op 1 dag 4 afleveringen bekekn had ik niejt moten doen aangezien ik r nu maar 16 heb -4 dus is nog maar 12 frown

cash 04 november 2005 18:48

okay
cool dat het is aangepast nouw wil ik die purple manga eens zien.
en met dat jetix gedoe aangemeld is niet echte wat ik bedoelde maar ik ben min of meer een bron voor ze (maar die ........ willen mijn verzoek maar niet in ontvangst nemen).
jooy en hoe klinken die dvd's?
ik ben nieuwschierig!
waarom jetix , nickelodoen kan tog ook?
ik zal het ook eens met hun proberen of hun ze willen hebben zodra ik wat heb grecheld.
ik laat het wel horen als het zover is!

joey 04 november 2005 16:35

yes yes me ccs dvds zijn binnen maar deden het niejt en bij me oma ook niejt en bij me oom ook niejt :9 MAAR WEL OP DE COMP !!!!!!!!!!

Wouter van Gestel 02 november 2005 22:06

Aangepast Big Grin

Maureen 02 november 2005 21:39

Ik ben nu al deze berichten aan het doorlezen, maar ik kom er niet echt uit. Heeft Jetix planne CCS uit te gaan zenden??? Nouja, daarvoor kom ik ook eigenlijk niet. Ik wil alleen maar even zeggen dat mijn site eindelijk klaar is. De link van mijn site is nog steeds purple-manga.tk . Ik geef het maar even door, voor als je het wilt weten, aangezien er bij de links nu nog "bezig met updaten" staat ^___~
Abayo!

Wouter van Gestel 01 november 2005 23:32

Ohw, ik had t over dat habbohotel idee, maar ik zal idd ook wel eens kijken of ik contact kan leggen met Jetix.

joey 01 november 2005 19:21

das mooi want ohw wat ben ik pist off op die jetix zeg kheb de neiging om niks meer van ze te gaan bekijken >frown

Wouter van Gestel 01 november 2005 16:10

Tuurlijk ga ik het proberen. Maar het kan echt wel even duren. Het ziet er makkelijker uit dan het is. Bovendien heb ik het op dit moment weer erg druk op school.

Ik doe m'n best

joey 01 november 2005 14:05

AH NEEJ HE KOM OP:

asjeblieft wouter maak zoiets of mail op z'n minst jetix!

Wouter van Gestel 31 oktober 2005 19:38

mensen, pin me er niet aan vast Stick out Tongue
zoals ik al zei is het heel moeilijk om zoiets te maken en zal ik eens naar de mogelijkheden gaan kijken. Maar ik beloof dus nog niks.

joey 30 oktober 2005 20:32

o mensen wat een vet idee wouter van dat habbohotel met anime enzow dan word ik li Big Grin
mja ik ben oowk aangemeld op jetix maar ik kan ze nergens mailen :S ennuh jah ik hoop dat het nog uitgezonden gaat worden op jetix

mary 30 oktober 2005 17:18

gave site! ik heb sakura ook een tijdje gevolgt.

cash 30 oktober 2005 15:59

wuoter-
dat is goed neiuws over dat gedoe maar jammer van je com.
bioj mij thuis is het ook een keer gebeurt.
maar als je zo'n chat maakt laat het me effe weten want dan ben ik je eerste klant.
en als je een krant of een tijdblad maakt ben ik ook je eertse klant

Wouter van Gestel 30 oktober 2005 15:26

Cash,
dat van dat habbohotel klinkt inderdaad wel interessant, maar is wel ingewikkeld om te maken hoor Stick out Tongue. Toch zal ik er eens over nadenken. Het wordt dan waarschijnlijk wel iets simpeler uitgevoerd.

Op dit moment kan ik even niks aan de site doen vanwege wat technische problemen thuis. De computer waar ik deze site op maak is afgelopen week gecrashed en het kost wat meer moeite dan verwacht om het weer aan de gang te krijgen.

Dat Jetix het misschien zou gaan uitzenden is nieuw voor me, maar dat is opzich wel goed nieuws. Het zal allemaal wel met rechten en dus ook geld te maken hebben dat het nog niet is gelukt. Misschien staat Jettix ook wel wat meer open voor communicatie.

cash 30 oktober 2005 13:35

jah ben ik al mee bezig joey
dat spreek je tog uit als jowie?
maar goed ik ben bij jetix anngemeld als ik een idee heb maar daar moet ik meerdere mensen voor hebben,dus daar ben ik al mee bezig!
maar joey graag

joey 30 oktober 2005 12:20

cash,

WAT! zou het oowk op jetix komen oke nou ben ik echt pist of *kijkt woedend* ik hou van ccs daarom krijg ik maandag 4 dvds binnen Big Grin
yes yes yes hopelijk doen ze het
maar waarom maken we niet een keer met zijn allen een brief naar jetix of het tog nog kan komen aangezien we dit allemaal willen
of hebben jullie nog andere ideen?

Adriana 30 oktober 2005 11:48

He, Selma ik woon ook in Amsterdam maar wanneer was dan die braderie.

cash 29 oktober 2005 15:26

of een krant of tijdblad, zo is .w.i.t.c.h. ook op tv gekomen

cash 29 oktober 2005 15:25

zal dat ooit lukken?

cash 29 oktober 2005 15:25

wat je wat cool zal lijken?
als je zoiets als habbohotel maakt alleen dan van ccs en sailor moon
en chobits en andere anime of als THE PALACE !
das ook cool,
dan zal dit beroemt worden en meschien dan een paar op tv komen vanwegen de populairiteit van hier.
of gewoon een chat box.

cash 29 oktober 2005 12:45

jah over die dvd's dat kan kloppen

ik vind het gaaf dat ccs en chobits door de zelfde persoon zijn gemaakt maar het mooiste is , het is allebij op een andere manier getekend.
maar ccs is mooi maar chobits is net wat mooier.
helaas
bedankt

Wouter van Gestel 28 oktober 2005 18:18

Ik denk dat de DVDbox die je hebt gezien een bootleg is en dus hartstikke illegaal is. Tenminste, ik ken geen enkele officiele uitgever die CCS met nederlandse ondertitels heeft uitgegeven.

Dat van Chobits, dat klopt. Zowel CSS als Chobits zijn gemaakt door Clamp.

cash 28 oktober 2005 17:01

en over een ander programma
chobits ik had ergens gelezen over de maaker van ccs dat hij oook chobits had gemaakt, is dat nouw waar?
hier sprak een supper weetikveel koningin(en supper fan)

cash 28 oktober 2005 16:55

boor mensen die opzoek zijn naar dvd's over sailor moon en card captor sakura ik had in amsterdam toen ik met me vader in een winkel effe was (hij voor muziek ik voor ...saaiheis...)
was er een dvdbox van ccs en sailor moon maar het was per box 150 euro!
dus ik mocht het niet jammergenoeg
het was engels gesproken en nederlands ondertitel maar sailor moon was nederlands.
helaas weet ik de naam niet meer van die winkel anders had ik nu die boxen in mijn handen

en ik haat jetix en rtl7/yorin waarom!
jetix had beblate overgekocht bij een vijling of zoiets maar zij wouden ook ccs en sailor moon kopen maar iemant had ze tegengehouden yorin zelf, die wouden nog effe doorgaan
dus ze hadden aleen beblate gekocht en nog 1
de l(.....)'s
dus we hadden gewoon een kans gehad om ze op jetix te zien
enne ....... ze zijn gestop denk ik omdat ze rtl 7 werden!
frown

cash 28 oktober 2005 15:56

hays lueke wipsite's allemaal, ik ben een groote fan van cardcaptor sakura en sailor moon maar kan iemant mij helpen om het op jetix te krijgen?
als er weer een mailgroep is aangesloten kan ik meschien beide er op zetten, wil je me mailen als je me wilt meehelpen?
dit is mijn imail adres :
ashleyvleeuwaarde@hotmail.com
.p.s. cash is mijn graffiti naam van een vriendin omdat zij mij altijd ash noemde , dus ik ben uit op geld hoor Smile

Wouter van Gestel 27 oktober 2005 10:42

Ja voor die DVD's moet je DVDspeler echt regiovrij zijn, anders doet ie t echt niet.

En ja, je mag wat info van mijn site halen, maar zet er even een brondvermelding bij.

joey 26 oktober 2005 19:54

hy kheb nog en vraagje
ik ga oowk een ccs site maken via wbsitemaker.kennisnet.nl en kwou vragen zou ik wat info van j mogen overnemen? (van deze site)
aangezien is pas net an ben en he nog niejt zo lang ben

joey 26 oktober 2005 19:43

leva neej hij doet het nijt

leva 26 oktober 2005 19:18

ik heb saite meschien.

joey 26 oktober 2005 12:06

DUS IK MOET EEN REGIOVRIJE DVD SPELER HEBBEN ?
:s:s:s:s:s:s *slik* kweet niej of ik dat heb

Sailorfan 26 oktober 2005 05:51

Heey leuke site wil je ook eens naar mijn site gaan??
Mijn site gaat over sailormoon.

Wouter van Gestel 25 oktober 2005 21:19

Hoi,

wat een vragen zeg Big Grin, nou daar gaat ie dan:

Zoals ik ook al eerder vertelde zijn er DVD's van Cardcaptor Sakura te koop, maar deze zijn Japans gesproken en engels ondertiteld. Bovendien zijn ze regio 1, waarvoor je een regiovrije DVDspeler nodig hebt. Bestellen kan via internet op verschillende websites, maar die vragen wel een creditcard. Er is naar mijn weten maar <a href="http://www.archonia.com" target="_blank">1 bedrijf</a> waar je kan betalen via bank of onder rembours. Maar dan betaal je wel meer per DVD. En aangezien er (inclusief films) 20 van zijn is het toch handig als je niet te veel betaald voor je DVD's.

Ik heb zelf het Clowbook met de kaarten in mijn kast staan, samen met de 20 DVD's.

Of ik door ga of niet, ligt totaal aan jullie. Zonder bezoekers is een site niks. Maar op dit moment heb ik totaal niet te klagen en wordt er gelukkig nog goed gebruik gemaakt van de site. Dus ik ga nog wel even door. Wees maar niet bang.

Op de linkspagina staat onderaan als het goed is je antwoord over hoe je er op de linkpagina bij kunt komen. Maar kijk maar eens goed, je staat er al tussen Smile

En dan ook nog even een berichtje voor Leva: ik heb je geprobeerd terug te mailen, maar het versturen lukt niet. Het lijkt wel of je mailbox vol zit of m niet wil accepteren.

joey 25 oktober 2005 20:05

zal ik jullie eens iets vertellen?
ik krijg 4 dvds van sakura
vet he???? en wat hebben jullie allemaal van der?
en weten jullie waar ik van haar spullen in nederland kan vinden?

cardcaptor sakuura 25 oktober 2005 17:38

hey cool leuk site maar ik heb een vraag hoe kan je in die links komen???

Dijana 25 oktober 2005 16:48

Hallo,
Ik vind het super jammer dat yorin geen CCS meer uitzend. Maar toch blijf ik cardcaptor sakura fan;-) En ik vind deze site geweldig! hopelijk stop je niet met deze site omdat ccs niet meer op tv is. Maar ik had een vraagje. Waarom gedraagt Ly Syaoran zich zo vreemd als Julian komt?

Dijana

cornelia 25 oktober 2005 10:00

ze laten cardcaptor sakura niet meer zien.en dan is het niet leuk meer ik ben zelf niet meer zo een cardcaptor sakura fan.ik was eerst fan van sailor moon dat ben ik zeg maar nog steets en toen van ccs en toen van winx ze laten oude zien vet stom ik wil dat ze nieuwe uitzeneden dan ben ik blij en toen van w.i.t.c.h cornelia is het mooist vind ik en ik heb ook tijdschriften van w.i.t.c.h stripverhaal maar w.i.t.c.h die echt vet

joey 24 oktober 2005 13:21

hoi hoi ik ben een grote fan van card captor sakura en haat yorin omdat het gestopt is met uitzenden
maar wie o wie kan mij helpen aan de nederlandse videos of dvds van card captor sakura?

Wouter van Gestel 23 oktober 2005 19:45

Leva,
als je echt wilt leren om een site te maken, kijk dan eens op <a href="http://home.concepts-ict.nl/%7Emichael1/" target="_blank">deze site</a>.

leva 23 oktober 2005 15:37

hoe maak je een saite

leva 22 oktober 2005 15:11

mij site is echt tof,kom en keertje langs

leva 22 oktober 2005 15:09

wat is ccs in dat een progamma

van mij 21 oktober 2005 15:56

ik vint sakura ook supper tof! jammer genoeg is het niet meer op tv te zien

Maureen 20 oktober 2005 13:51

Hoi,
Je vroeg me naar mijn Url. Dat is; www.purple-manga.tk
Oja, je credit staat al op mijn site!
Dag!

animelover 19 oktober 2005 20:40

hallo,
ik wilde even zeggen dat ik dit een keigave site vind.
hartstikke cool!!!!
jammer dat er geen gallery is.

www.mehorn.net

Sakura 19 oktober 2005 09:56

heeeeeeeeeeeeeeeeey vet coole site! Ik vind het echt erg dat CCS niet meer op tv begint!
Ze hadden niet eens alle afleveringen zien!

Nou ja in iedergeval hoop ik dat het weer op tv komt.

Hey wil je ook naar mijn CCS site komen???

ccs.nl.tp 18 oktober 2005 18:55

Leuke en mooie site!!
Ik heb ook een site wil je em bekijke en ook een berichtje achterlaten??

Wouter van Gestel 15 oktober 2005 15:34

@Arco:
Naar mijn weten wordt Cardcaptor Sakura niet meer op de Nederlandse TV uitgezonden. Misschien dat het nog wel ergens via de sateliet is te ontvangen, maar dat weet ik niet (ik heb geen schotel).

Maar goed, dat wil niks zeggen over deze site, die blijft er gewoon. Af en toe eens een update. Zoals jullie zien ben ik bezig geweest met smilies.
SmilefrownBig GrinStick out Tongue

De grootste update is eigenlijk onzichtbaar. Namelijk een spamfilter. Op de 1 of andere manier wordt dit gastenboek om de zoveeltijd bestookt met spamberichten. Maar die worden nu al gelukkig grotendeels tegengehouden en anders handmatig door mij weggehaald.

arco 14 oktober 2005 23:13

heey wouter ik heb nu van aklles gehoort en nu snap ik er niks meer van is sakura er nog zo ja op welke zender zo niet weet ik het en luister ik nooit meer naar andere

selma 12 oktober 2005 19:38

Hi iedereen
Kitty ik woon in amsterdam en daar was een braderie!
Daar verkooptte een man stikers van sakura hij was chinees en ik zei tegen mijn moeder van ik wil die zo graag ik heb 6 pakken voor 5 euro gekocht leuk he!! Smile
Als je in amsterdam word heb je geluk zo niet ik vind het heel jammer voor je frown

Wouter van Gestel 08 oktober 2005 21:07

Oh, maar je kunt toch best meer dan 1 programma leuk vinden Stick out Tongue. Zelf vind ik w.i.t.c.h. niet zo interessant, maar er zijn genoeg andere programma's die ik wel leuk vind.

arco 08 oktober 2005 20:57

ik vindt W.I.T.C.H ook erg leuk maar nu voel ik me een verader van sakura sorry wouter het spijt me frown

joyce 07 oktober 2005 20:11

Hoi

ik vindt witch ook heel leuk maar ik vond cardcaptor sakura tog nog iets leuker want het was mijn inspieratie bron om te kunnen goed volleyballen maar het is er nou niet meer maar ik hoop dat iemand weet wat ik nu kan kijken ik hou zelf van anime en ik heb gek op japanse dingen
nou ik stop maar want ik kan hier uren over door gaan

doeg joyce

sibel 01 oktober 2005 22:53

heey cardcaptor sakura begint tog niet meer .
maar w.i.t.c.h is ook super leuk!
heey en vicky waar heb jij die w.i.t.c.h stickers gekocht.

vicky 28 september 2005 18:39

he spaart iemand ook witch stickers ik wel als je wilt ruilen of als je iets voor me heb mail me dna naar

vicky_seveke@hotmail.com

kitty 23 september 2005 23:21

he selma waar heb je in gods naam die stikers gekocht zeg me want ik ben echt stapel op cardcasptor sakura oke pliesBig Grin

nou doei
groetjes
serena en kitty

selma 19 september 2005 21:07

heej iedereen lang niet gesproken wouter gaat het goed ik heb te gekke c.c.s. stickers gekocht heel ssuper ik heb ze nog steeds ik heb er 6 pakken gekoxht 1 voor 1 euro
is echt super!!! kom een s in mijn site kijken en schrijf in mijn gastenboek!!!
de vele groeten selma!!!

naan 18 september 2005 10:32

wauw jouw site is mooi ik heb hem op mijn startpagina gelinkt wil je komen kijken en een berichtje achterlaten anders weet ik niet of je geweest bent. Hij siaat onder de naam sakura bij anime en manga

--Anoniem-- 14 september 2005 15:57

hhheeee
ik ben ook een groot fan van manga en anime. Ken je toevallig ook de strip witch? I love!

animefan 13 september 2005 21:01

mooie site jammer dat er geen gallery is of midi's clips enzo voor de rest is het prachtig!!!

Wouter van Gestel 11 september 2005 22:35

Dat van die kaarten komt omdat ik de dagboekverhalen die ik heb geschreven online heb gezet. En dat zijn helaas nog lang niet alle verhalen.

CardcaptorSakura.nl is namelijk zo gemaakt dat de kaarten en de personages automatisch zichtbaar worden bij het 'actief' worden van een episode.

arco 10 september 2005 21:32

hee de sand kaart is verandert volgens mij zijn er een paar kaarte weg en waarom zijn die sommige kaarten niet meer roze he ?????

arco 10 september 2005 21:29

hee wouter ken je me nog hee vraagje komt sakura nog op orin waneer hoe laat zo niet ergnes anders dan wandt bij yetix zijn ze ook weer begonnen met een ander soort film daar is eerst een strip boek van gemaakt het heet witch erg leuk hee yin sorry dat ik echt heel heel lang niks van me heb late horen ik wee nie of je nog op deze site kom maar ik zit nu op de grote school het csv in veenendaal en wat een huiswerk heb ik en wat is het ver had ik maar voor die andere school gekosen frown

kadiz 04 september 2005 12:00

ik heb al je afleveringen gezien maar er mag wel wat meer op je site

charlaine 01 september 2005 12:17

He ik heb in duitsland de manga van Tsubasa Reservoir chronicles gekocht en de anime gedownload op internet. Het grappige is dat er een hoop bekende gezichten van cc Sakura in voorkomen. namelijk: Sakura, Shaoran(Li, in tsubasa de beste vriend van Sakura), Touya (Tori. In Tsubasa ook de broer van Sakura) en Yukito(Julian, in Tsubasa de hogepriester. Hij heeft ook een staf met het teken van de maan). Best grappig eigenlijkStick out Tongue

kitty 24 augustus 2005 16:53

he tonino en allemaal dus jij hept ook een lief katje dus naja katten van 1 jaar zijn ook lief maar niet zo lief als kittens he maar toch nog steeds lief he want zelfs een kat van mijn buren is 14 en is nog steeds lief

nou doei groetjes
serena de zwart
en nog een pottje van kitty

Wouter van Gestel 23 augustus 2005 16:00

Pff...
Ik wordt gek van die spam in het gastenboek :S. Het is niet meer te zien, maar t wordt echt steeds vaker gedaan.

xenia 22 augustus 2005 13:50

gewoon.

tonino 20 augustus 2005 05:56

hey kitty
ff als antwoord op jouw verzoek dat mensen met ook lieve katjes ff moesten reageren. nou ik heb dus ook een leuke poes. zij is nu 1jaar
maar nog steeds even lief.

kitty 16 augustus 2005 23:11

he alle maal hoesty met mij goot nou ik hep dus mijn katje ze i echt heel lief nu is ze 11 weken maar ze is nog steeds klein met dat liefe kopy van der leuk he nou iedereen daar die ok een kat heeft zeg da dan tegen mij dan kan ik weten of er ng meer lieve katjes in de wereld zijn of ben je soms bang dat mijn katje liever is he

nou doei groetjes
en een likje en een pootje van kitty
kitty en serena

Wouter van Gestel 14 augustus 2005 18:21

<a href="http://www.archonia.com/index.php?displayhelp=true&hsection=6&page=help&4_x=10&4_y=11">Ja, dat kan.</a>

Djamilla 13 augustus 2005 21:02

Kan je bij die website betalen met een bankoverschrijving?

Wouter van Gestel 13 augustus 2005 19:24

Ik zie net dat <a href="http://www.archonia.com/index.php?page=article&aid=32078">Archonia </a> ze weer verkoopt, dus misschien kun je het daar eens proberen.
Persoonlijk zou ik nooit via Ebay of Marktplaats kopen, omdat ik dat minder vertrouw dan amerikaanse webstores. DVD-pacific is overigens een goede webstore. Ik heb er zelf al best veel besteld en nooit problemen ondervonden. Maar ja, als je geen credit card hebt of van je ouders mag lenen, dan houdt het op.

Djamilla 13 augustus 2005 18:38

Wat jammer dat het een Americaanse website is.. Ik vertrouw dat niet en mijn ouders hebben geen creditcard.. Weet je echt geen Nederlandse website? Ik ga even ebay/marktplaats/google kijken meschien is daar iets (Denk het niet)
Nouja alvast bedankt voor je berichtjes! groetjes

Wouter van Gestel 13 augustus 2005 18:07

Als je even terugklikt naar 30 juni, kun je in dit gastenboek alle informatie vinden over de DVD's.

Djamilla 13 augustus 2005 16:31

Hallo ik heb een vraag, waar heb jij de serie op dvd van cardcaptors gekocht? Omdat het niet meer word uitgezonden en ik volgde de laaste afleveringen alleen.. Ik begon de serie erg leuk te vinden en vraag me daarom af hoe ik aan de dvd's kan komen! Ik hoop dat je een antwoord kan mailen/posten. Groetjes

Wouter van Gestel 07 augustus 2005 23:44

Yorin heeft eerst episodes 1 t/m 44 uitgezonden. Daarna zijn ze weer opnieuw begonnen en zijn ze tot episode 57 gekomen.

Vervolgens hebben ze nog een derde keer episode 1 uitgezonden en daarna zijn ze ermee gestopt. Episodes 58 t/m 70 zijn in nederland (nog) niet uitgezonden.

ashley van leeuwaarde 07 augustus 2005 18:22

hallo Smile
ik vat iets effe niet , want overal op de sites van sakura staat allemaal het zelfde dat sakura gestopt is met de 44 aflevering, maar der zijn er ong.7 nog gekomen op yorin bij yorkinding, over dat li moest vegten tegen nouw ik ben ze'n naam effe vergeten maar dat ging over het laatste oordeel enzo en li had het niet gered en sakura wel en dat kan ik me nog heel goed herinneren en daarna kwamen der ongeveer nog 5 na maar die kan ik iet helemaal niet goed vertelen maar daarna waren ze weer overnieuwe begonen(net als bij sailor moon :"() en hij is er egt geweest maar allemaal zeggen dat dat het 2de seizoen isrn die niet is geweest maar ik heb hem gezien, hoe zit dat?

Wouter van Gestel 01 augustus 2005 21:43

Hoi allemaal, ik ben weer terug van vakantie.
Omdat ik door verschillende mensen werd gevraagt om de dagboekverhalen terug te zetten heb ik dat zojuist gedaan.

To our international visitor(s): My site is intended for dutch fans, so the main language on this site is dutch. Thanks for your visit.

Jessica 29 juli 2005 16:32

Hello!
I'm a swedisch girl, and i really love Sakura.. but i dont understand so much about this sideSmile

kitty 16 juli 2005 19:22

he allemaal ik krijg een katje een kittin van bijna 9 weken ik ga haar 30 julli ophalen leuk he ze gaat kitty heten daarom noem ik me zelf ok kitty en volgende maand of zo komt er een komplete site uit over me kat leuk he dus ik kan echt nie wachten yes yes yes

nou doei
groetjes
kitty(serena de zwart)

kitty 14 juli 2005 19:52

sorry dat ik niet veel zeg maar ik hep niet erg veel te vertellen en ik kan maar zo heel afewntoe op de computer he en buterflyanime hoe is het ermee he en zeg ook weer is wat he oke

nou doei
groetjes
kitty(serenaa de zwart)

Sian 13 juli 2005 00:12

Heeii =D
Jup heb echt een super site!!
Alleen had ik een vraag..Wat moet je doen als je de tweede film van ccs wel heb en de eerste niet?
Want ik wil hem echt heeeeel graag zein!! =D *zet de lieve smeek oogjes op*Kunt u mij als-je-blieft helpen?

Groeten Sian

Hikari-yin 10 juli 2005 13:00

Dat bedoelde ik dus niet -_-'

charlaine 09 juli 2005 21:28

Hey wouter. Ik zie dat je opnieuw bent begonnen met het dagboek. Ik heb eindelijk door hoe ik plaatjes kan opslaan en zo op mijn site te zetten. Dus ik hoef niks meer van je te kopieeren..Stick out Tongue Ik vind het echt balen dat het niet meer komt op Yorin. Er was eerst tijd te kort en voor de programma's die ccsakura en sailor moon en gundam wings overnamen waren de kijkcijfers hoger. Na een tijdje was er tijd tekort voor de verkoop programma's en hebben die dus de tijd van de tekenfilms erbij gekregen. Voor degenen die willen weten waarom ccsakura niet meer komt.. nouja k stop weer want t is een heel verhaal..Stick out Tongue

Wouter van Gestel 09 juli 2005 14:16

OK, nog even voor ik ga:

Door links te plaatsen naar sites waar je episodes, films en manga's kan downloaden breng je het voortbestaan van deze website in gevaar. Want door deze links te plaatsen maak je me namelijk medeplichtig aan het breken van de auteurswet.

Hoewel iedereen het natuurlijk doet, kan ik het officieel natuurlijk niet toelaten. Als je zo graag die dingen wilt hebben, doe dan wat ik doe: Ga sparen en koop het. Het staat toch veel mooier om een originele serie in de kast te hebben staan dan een spindeltje gebrandde DVD's. Het kan soms even duren, maar dan heb je ook wat.

Bovendien steun je met je aanschaf de makers van deze series en ontvangen ze geld om weer nieuwe series te maken.

Hikari-yin 09 juli 2005 10:40

Ik weet waar je twee volumes kunt downloaden van CardCaptor Sakura.
De manga dus. Maarre.... Het is wel in het engels...

Wouter van Gestel 08 juli 2005 21:06

Hallo allemaal,

Na een lange tijd van hard werken aan studie en mijn bedrijfje ga ik dan toch eindelijk het er even van nemen. Van zondag 10 juli tot en met zondag 24 juli ben ik met vakantie. De reis gaat naar Salou vanwege de zon, zee en <a href="http://www.portaventura.com/" target="_blank">Port Aventura.</a>

Mijn mailbox en gastenboek blijven openstaan in deze periode, maar verwacht dus geen antwoord in deze periode.

Verder loop ik sowieso erg achter met het beantwoorden van mijn emails. Ik heb het zo druk gehad dat ik er gewoon niet aan toe ben gekomen.


Fijne vakantie allemaal!

Dijana 07 juli 2005 18:12

Hey Sailormoon fans!

Helaas..... sailormoon is niet meer op tv! maar je kan op mijn website de nederlandse sailormoon episodes downloaden!

### LINK WEGGEHAALD ###

xxx dijana

Alex 04 juli 2005 11:18

Ik weet niet of je ze nog aanneemt, maar ik wil graag affiliaten. Ik zou het erg op prijs stellen als je me het antwoord mailt. De URL van mijn site is http://www.golden-animes.tk ...

Byebye, Alex

Wouter van Gestel 30 juni 2005 15:42

Als je op <a href="http://www.dvdpacific.com/search.asp?title=cardcaptor+sakura" target="_blank">deze link</a> klikt dan krijg je alles te zien. Dus ik denk dat je op een andere manier hebt gezocht op de site.

Standaard kan het niet op een PS2 geloof ik, maar ik heb er geen dus kan je daar niet bij helpen.

merel 30 juni 2005 15:10

nou blijf ik vragen.
maar ik kom net van dvd pacific wat je schreef, maar daar staat alleen ccs the movie 2 the sealed gard en de special edition ik dacht dat er maar een was .en waar vind ik de eerste film.weer voor de tweede keer groetjes

merel 30 juni 2005 14:14

oke je dvd moet regio vrij zijn,maar kan de film ook op ps2.weer groetjes

Wouter van Gestel 30 juni 2005 01:09

DVD's van Cardcaptor Sakura zijn via verschillende amerikaanse webstores te koop. Ik heb zelf veel bestelt bij <a href="http://www.dvdpacific.com/" target="_blank">DVD Pacific</a> vanwege de redelijke prijzen. En als je ze per grotere aantallen koopt dan vallen de verzendkosten ook best mee.

Maar let op:
Deze DVD's zijn allesbehalve Nederlands. Op deze DVD's staan de originele Japans gesproken episodes en films met alleen Engelse ondertiteling. Verder moet je rekening houden dat deze DVD's Regio 1 zijn. Dat betekent dus dat je DVDspeler regiovrij <u>moet</u> zijn.

Verder een waarschuwing. In Amerika is ook een verknipte versie van CCS uitgezonden onder de naam "Cardcaptors". Deze serie wil je NIET hebben, let daar op als je gaat kopen.

<u>Kopen is op eigen risico!</u> Ik wil daar alleen mee zeggen, dat ik geen boze emails wil hebben als er dingen misgaan met bestellen.

merel 29 juni 2005 20:33

hoi ik wil graag weten waar je ccs de film koopt. kan iemand dat vertellen. groetjes.

Kaira (Usagi with wings) 29 juni 2005 15:33

Ik heb CCS The Movie!!!!
Ik heb de hele manga ook compleet!!!
Ben nu bezig beeldjes te kopen, Ik verslaafd? hoe kom je erbij?
Maar Ik ga weer!
Doeg Dag Doeg!

Joyce 24 juni 2005 21:49

hoi

Ik vindt het helemaal niet leukdat het gestopt is want ik ben gek op die film ook al ben ik 14 ik ben gek op manga en daar van is het getekend en daar ben iuk gek op want ik teken het zelf ook en ik teken het soms na maar ja ik hoop dat het weet teruyg op tv komt ik mis het wel want als ik eerlijlk mag zijn ze verpesten alles voor de kinderen en dat is niet leuk want op yorin zijn de film nu maar tot half 8 en dan leg ik nog te slapen want ik kijken er altijd naar en dat kan nu niet meer er zijn nu aleen nog maar van die home shoping progama's en dat is allemaal flauwe kul niemand kijkt er naar van de kinderen en de volwassen maar de 10% van alle mensen maar ik hoop dat het terug komt op tv van mij appart op nickelodeon of op jetix niet meer op yorin die vindt ik niet te vertrouwen want als ze weer beginnen dan beginnen ze weer helemaal opnieuw en dat is nooit leuk maar ja ik stop weer
Doei

Kuzz Joyce

Wouter van Gestel 24 juni 2005 11:22

@ saili & HANJA:

Yorin zendt Cardcaptor Sakura niet meer uit. De reden isniet bekend. Dus tenzij je het over satelietuitzendingen hebt (waar ik zelf geen weet van heb, want ik heb zo'n ding niet) heeft het geen zin om op dit moment uitzendtijden te vragen.

HANJA 23 juni 2005 21:16

ik wil dat julie moren het zeggen

HANJA 23 juni 2005 21:14

WIL JULLIE ZEGGEN HOE LAAT het komt en waneer

saili 23 juni 2005 21:13

O
ik weet niet hoe laat sacura komt

neko 23 juni 2005 08:10

haha ja

nou doei
groetjes
neko(serena de zwart)

Sakura-chan 22 juni 2005 20:02

Hoii,allesz goed hier? echt een leuk koppel man Sakura en Li Smile

neko 22 juni 2005 12:59

het is super de duper gemeen duhu

nou doei
groetjes
neko(serena de zwart)

neko 22 juni 2005 12:59

het is helemaal nie gemeen van yorin

nou doei
groetjes
neko(serena de zwart)

neko 22 juni 2005 12:40

ze nemen je gewoon in maling als ik jouw was zou ik er mee op houden

nou doei
groetjes
neko(serena de zwart)

selma bloom satr 21 juni 2005 21:05

heeeee ik heb nu een hkel aan yorin,
ik vraag of ze weer anime willen uitzenden zeggen ze je moet 100 handtekeningen ggeven en daarna had ik 100 handtekeningen en dan zeggen ze ineens nee je moest er 1000 doen is dat gemeen of gemeen???


boze groetjes van selma

neko 18 juni 2005 23:48

ja daar ben ik ook achter gekomen

nou doei
groetjes
neko(serena de zwart)

usagi 18 juni 2005 18:17

maaruh dat is wel heel oud nieuws.
want er staat ook bij wanneer het voor het laatst is gewijzigd en dat was in 2002 en 2004. dus dat klopt niet meer.

mits 15 juni 2005 21:59

hoi ik ben net van yorkiddin.nl en daar staat dat card captor sakura elke donder dag en dins dag ochtend wordt uit gezonden. niks van gehoord of gezien hoor.geloofje me niet ga naar yorkiddin.nl ganaar zoeken.tip card captor sakura in. je krijgt van die lijsten blijf zoeken naar yor kiddin druk op de onder staande zinnen en je hebt het gevonden.raar he.dat ze dat daar neer zetten. groetjes mits

Sayukito 15 juni 2005 20:11

Ah, zijn ze toch gestopt.. ik had al zo'n gevoel dat ze dat gingen doen...
-zucht- Als iedereen CCS zou kijken -en begrijpen- zou de wereld echt een stuk beter zijn dan die nu is...

Na een goeie 200 anime series en filmen is CCS nog steeds mijn number one.

Trouwens.. leuke site en zo Smile .. goed om te zien dat er nog meer mensen in Nederland zijn die CCS waarderen (en iemand die ouder dan ik is... wow... ¥∀`)

Oh kent iedereenTsubasa Chronicle? Zelfde personages als CCS, ander verhaal, andere wereld.. een must see voor alle sakura fans naar mijn mening.. hoewel TC niet half zo ver komt als CCS.. denk ik...

matta ne

ichigo 14 juni 2005 15:50

ik weet wat er tussen sakura en li gaat gebeuren li zegt in de eenerlaatste aflevering dat hij van sakura houd en in movie 2 zegt sakura het tegen li

nou doei
groetjes
ichigo(serena de zwart)

Wouter van Gestel 13 juni 2005 21:12

Tuurlijk zou je kunnen bedenken wat er zou gaan gebeuren, maar om het daadwerkelijk te zien op tv is toch anders. Ikzelf weet wel wat er gaat gebeuren, ik heb de dvd's van de serie en de films gekocht. Maar het blijft lullig dat Yorin niet nog ff door was gegaan.

butterflyanime 13 juni 2005 19:37

Kun je niet raden wat er tussen Li en Sakura gaat gebeuren?? Smile

Dan heb je niet goed opgelet in de laatste afleveringen WinkStick out Tongue

xxx

jamie 13 juni 2005 17:35

ik vind het gewoon niet eerlijk!!! waarom zijn ze nou gestopt met die sakura?! bovendien ben ik best wel beniewd wat er eigelijk tuusen li en sakura af gaat spelen Smile Smile

ichigo 11 juni 2005 20:03

mijn website is verkeerd gemaakt dus het duurt nog wat langer voordat me site echt goed onli8ne komt oke

nou doei
groetjes
ichigo(serena de zwart)

robin 10 juni 2005 20:22

ik vind het ook stom dat yorin is gestopt.ik vond het altijd leuk en alle andere filmpjes daar voor b.v trensformers.
en wouter leuke site.

ichigo 09 juni 2005 19:39

oh daarom heb je mijn e-mail nog niet beantwoord maar naja me site is nu klaar allen ik moet nog wachten tot mijn vader thuiskomt want hij moet zeggen of hij te groot is of niet maar ik heb geloof ik de goede groote en als dat zo is zeg ik dat en ik zet hem als hij klein genoeg is naartuurlijk meteen online oke

nou doei
groetjes
ichigo(serena de zwart)

Wouter van Gestel 09 juni 2005 17:18

Sorry dat ik zo weinig reageer op jullie mail en gastenboek-posts. Ik lees echt alles, maar heb t op dit moment zo ontzettend druk met m'n school en werk dat ik niet toe kom ze te beantwoorden.

ichigo 09 juni 2005 14:51

mijn site zal deze week wel klaar zijn en je site is erg leuk leuke plaatjes en verhalen en zo maar naja super gedaan nog 1 2 dagen en dan is me site ongeveer klaar oke nou doei groetjes ichigo(serena)

missy 07 juni 2005 18:50

hey hey
leuke site
mooie plaatjes
kom je ook op mijn site
zullen we links ruilen
zet et antwoord maar in mijn gastenboek Smile
www.mangaforever.tk

Wouter van Gestel 07 juni 2005 10:51

Zow, ff de dubbele post weggegooid Stick out Tongue

yin_501 07 juni 2005 10:04

wat is daar nou zo grappig taal en we3de we3de dat is no way geen msn taal ik wil je niet afkraken maar je lijkt net een buitenlander die net in nederland komt en nog es op de computer gaat , naja ieder zijn type stijl , Yang laat godverdomme wat van je horen , me hele hoofd duiselt hier nog van gister door jou men , wat zei panda trouwens vanochtend..>.< ..??
okeej mi aka pia hier ciaoSmile
yin

ichigo 05 juni 2005 22:24

ik vint het egt grapig wat somige mensen in een gastenboek schrijven sry hoor maar het is so gapig maar naja ik vint het ook klote dat se het nie meer utsenden mar maakt mij nie erger ut van mij mag cardcaptor sakura naar de maan vliegen als daatdoor tokyo mew mew op tv komt als je wil weten wat dat is mot je mar wagte tot mijn site utkomt

p.s.als je het nie kan lesuh is msn tal

nou doei
groetjes
ichigo(serena de zwart)

yin_501 05 juni 2005 09:53

je3le izan hoofd jij spacet egt haha dombo wahahaha kan het nog steeds niet geloven yang feat lee wahahaha ik wil die boy een keer zien men , trouwens mensen lul dan gewoon over iets anders .. maak et idd ff gezellig , praat met andere jesus okeej mi aka pia hier laterzz


Gr,, yin Smile

yang 04 juni 2005 12:55

toen ik het over verlaten had ........ nou nou ^&#039Wink

yin :
jij komt hier ook nie meer zo vaak
srry kwee nie wrm ik het hieroo vraag als ik het je thuis ook kan vragen volgens mij komt dat doordat ik niks te lullen heb en ik wil nbest alles hieroo opvrolijken want er word hieroo niks gezegt :s nou denk dat ik er weer van door ga en hoop dat hieroo nog wat gelullt word want anders voor de gene die dit heeft gemaakt blijft het saai nou ik heb genoeg onzin gelultdoei doeiyang hahahahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahah

Yang 04 juni 2005 08:09

so he tis hier ook een beetje verlaten. nou nou ^&#039Wink ik win het egt raar hoor van dat ze niks meer uitzenden jezus :S maar ja ....
heb niks meer te zegge

doei doei Yang

serena de zwart 03 juni 2005 21:47

ik ben het ook met jou eens jorin is echt getikt an het worden en het maakt mij ook weer niet zoveel uit dat ze het nie meer uitzenden ik heb bijna alle afleveringen op dvd en ik hou nu veel meer van tokyo mew mew ik zal jullie wel een site geven
http://mewteam2.altervista.org/blu/home.htmlok dat was hem okee hopelek vinden jullie het ook leuk nou je site is teminste geweldig
nou doei

serena de zwart en ichigo

5dfgfgfg 03 juni 2005 19:58

hoi alle maal wel raar van sakoera of niet wel lullig van cardcaptor he

sailorsoemi 03 juni 2005 11:55

ik vind je website heel mooi maar ik ken niemand die ook fan is van cardcapter sakura
dus ik wou vragen wil je contCT MET ME NEMEN
alvast bedankt
xxxxx sailorosoemi

yin_501 30 mei 2005 11:19

ja egt

butterflyanime 29 mei 2005 11:50

jah shaman king is gaaf Big Grin en megaman ook wel, maar dat is meer het digimon idee volgens mij :S

arco 26 mei 2005 08:16

hoi yin ne ik zie er gewoon uit Smile ik weet het niet van de ccs hee lisa ik vindt shaman king en megaman nt warrior leuk Smile

butterflyanime 25 mei 2005 17:08

Heey Hallo ik ben een mega fan van Cardcaptor Sakura :-D en ik vindt deze site echt vet!
Ik ben zelf ook een site aan het maken over Sakura maar eens kijken als je wilt, en laat een berichtje achter!!

Dankje ~xxxxx~

ohjah en ik heb de hele serie op dvd en tis echt geweldig!!!!! :-D:-D:-D Dus jullie missen heel wat nu yorin helaas is gestopt met het uitzenden van de nederlandse serie :-S

selma star 22 mei 2005 15:14

hoi iedereen,

Wouter kom eens kijken in mijn site iedereen.en schrijf wat je er van vind!

groetjes selma star

yin_501 18 mei 2005 10:28

wat the fuck is jou probleem..??>.< maar goed,behalve dat elke leuke anime bij yorin weg is, weet iemand nog waar yorin eigenlijk voor dient.. kut progamme ....tfoe

selma bloom star 16 mei 2005 20:17

he kom naar mijn site is leuk en schrijf in gastenboek.

groetjes selma

www.websitemaker.kennisnet.nl/the5magicalfriends-winx

Kaira Isa 15 mei 2005 15:56

Heey!
Animecon was echt SUPER!!!
Ik heb nu bijna alle CCS manga's moet alleen nog vol 6...
Ik heb ook een poster en beeldjes van CCS, en ik heb ook nog ccs kaarten ( in het Japans ).
Ben nog nooit zo blij geweest!
Ik heb een manier gevonden om mijn ps2 regiovrij te krijgen!!! Hoera!!!
Ik heb net dvd region X gekochten ( wees niet bang, op mijn ps2 versie moet hij het doen! )
Nu kan ik eindelijk de ccs movies zien!
Waarom moet ik nog 4 dagen wachten voordat ik het kan gaan testen!!!
Ik ga yorin met mailtjes stalken, hehehe!
Nou ik gadoeg doeg!

Wouter van Gestel 14 mei 2005 19:58

Er zijn gelukkig genoeg mogelijkheden om aan de DVD's te komen. Ik heb dat zelf ook gedaan, 20 DVD's in totaal. Ik heb overigens wel gewoon Cardcaptor Sakura gekocht.
Voor mensen die op zoek zijn naar een nederlandse versie op DVD. Kun je lang zoeken, die zijn er niet. De DVD's waar we (ik in ieder geval) het hier over hebben zijn Japans gesproken, Engels ondertiteld en hebben regiocode 1, dus je DVDspeler moet regiovrij zijn.
En inderdaad er is een verschil tussen Cardcaptors en Cardcaptor Sakura, ik heb zelf alleen t origineel gezien, maar begrijp dat Cardcaptors behoorlijk bewerkt is.

Whitley 14 mei 2005 17:05

Werd helemaal gek toen ze stopte met uitzenden...
Gelukkig kon ik mezelf nog redden met dvd's van de serie Cardcaptors...
Geen Cardcaptor Sakura maar ik moet toch wat... ¨¨'
Maar gelukkiaren ze maar €5 per stuk dus kocht ik ze allemaal maar.. waren er maar 4 ¨¨' grrr weet iemand nog locaties om dvd's te kopen ervan? maakt niet uit als het cardcaptors is of cardcaptor sakura.. maar aangezien ik nu cardcaptors heb kan ik beter daar verder mee gaan ¨¨' ..
mocht iemand in belgie wonen of erheen gaan zou ik naar antwerpen gaan of brussel daar hebben ze de anime winkel:
Super dragon toys
voor info over die winkel kan je naar de site:
http://www.superdragontoys.com/

hoop dat iemand daar wat aan had =3

yin_501 14 mei 2005 09:18

@: hey arco nu zie je der vast heel sexy uit zonder je beugel Wink maar is goed wat vindt jij der van dat ze ccs niet meerlaten zien???

gr.yin

Eleanor Quinn 13 mei 2005 13:30

Hallo allemaal,

Lees je weleens fanficties kom dan een keertje kijken op www.redeamer.nl
Dit is een site met nederlandse fanficties van onder andere: Harry Potter, Gundam wing, lord of the rings, Final Fantasy, Warcraft, Shenmue en nog veel meer.

laat je reactie achter in het gastenboek

hopelijk zien we jullie snel!

groetjes Eleanor Quinn,
Een professor Sneep Lover en Shenmue Lover

maloe 11 mei 2005 19:32

weet iemand of tokyo mew mew in nederland komt?

lisa 09 mei 2005 21:25

ehm.. jetix zendt nog wel een paar animes uit! bjiv. shaman king, shin chan enzo. Maar jammer dat jetix geen ccs en sailormoon uitzend

superfan 09 mei 2005 20:46

anime liefhebbers verenigt u !!!!! laat je stem horen aan yorin en SMEEK ze om weer anime uit te zenden

sora 09 mei 2005 20:43

whÈÈÈ waarom WAAROM , waarom is yorin gestopt met ccs, nu is alles verloren, ik wil niet meer leven.
nu is er nergens meer anime op de buis . weet iemand een zender die da nog wel uitzendt??

Dijana 07 mei 2005 10:44

Hallo,

jammer dat CCS niet meer op tv komt
Ik vond het altijd heel erg leuk.
weet iemand waarom het niet meer op tv komt? en weet iemand de e-mail van yorin? dan kan ik een mailtje sturen.

mew ichigo 07 mei 2005 09:26

Balen, yorin zendt nog steeds geen cardcaptor uit frown frown
Weet iemand waarom???????????????

arco 06 mei 2005 13:49

heel goed yin heel erg goed wandt woensdag is mijn beugel er uit gehaald ik ben nooit zo blij geweest die orthodondisten zijn gewoon gemaakt om je te martelen

Winnie 06 mei 2005 13:29

Hoi!!!

Ik vind het erg jammer dat Yorin Sakura Cardcaptor niet meer uitzenden.
Weet iemand "Waarom"?
Ook al zenden ze Sakura Cardcaptor niet meer,
ik blijf het wel leuk vinden.

Kaira Isa 05 mei 2005 16:20

Daar ben ik weer!
Ben nu bezig ccs episodes te downloaden, eerst wou ik ze kopen maar ik heb geen flauw idee hoe ik aan een dvd speler die regio vrij is moet komen...Iemand een idee?
Ik heb nu bijna( nog 6 ) alle ccs manga's... als ze allemaal heb ga ik dood, ik bedoel, leuk enzo, maar hoelang duurt het downloaden wel niet, langer dan dat ik erover doe om die manga's te bestellen en te lezen, zit ik nog een hele tijd zonder ccs!!!
Ik ga trouwens ook naar animecon, khoop dat ze daar zo'n kero knuffel hebben...
En deze site mag trouwens niet down gaan, hoor je dat Wouter!!!
Nou doeg doeg!
oeh episode 4 is al op een half procent...episode 2 komt er acheraan met: 0.4%!!!

yin_501 03 mei 2005 13:39

ga je nog online komen

yin_501 03 mei 2005 13:22

deep linken :S...?? wat is dat ??
oee kawaii ik heb vet een lief hangertja aan mijn phonno Smile

zeg es arco hoe get het met je behalve dat je nog kwaad bent ??
gr yin

Wouter van Gestel 01 mei 2005 00:52

Oh, tis dus nog niet uitgezonden. Ok.

DJADJZ: Thanks voor het melden. Ik zie dat er meerderen zijn die het aan haar hebben doorgegeven dat deeplinken niet mag. Ik hoop dat dat al voldoende is.

selma 30 april 2005 18:18

heeeee, ik vind het oo niet leuk maar ze het komt pas volgende weekdus doei

DJADJZ 30 april 2005 14:06

Mag ik een direct linker melden?
Ze linkt zelf ookal van andere sites, ook van jullie dus...
http://www.imonline.nl/DARK_DEVLIN
Das er 'site', dat jullie t weten (:

Moondust 30 april 2005 13:06

BOOSHEID HIER!!!! Al drie weken hebben ze sailor mooon en card captor sakura en gundam wing. enz. beloofd... maar zoals altijd.... GEEEN ANIME!!! IK GA EEN BOZE BRIEF STURE!!!

Groetjes, een boze anime-fan

Wouter van Gestel 30 april 2005 12:18

Hmm, te laat het gastenboek teruggekeken. Welke episode hebben ze uitgezonden vandaag?

selma 29 april 2005 17:11

he he ik zei het toch ik heb het gevraagd en ze zeiden oke!!!!!


yes ze worden weer uitgezonden!!!!!!!!!!!


-xxx- selma

anime_fan 29 april 2005 17:07

hey,
ze zenden vanaf zaterdag weer sailormoon en ccs uit! kijk maar bij yorin!

arco 22 april 2005 19:36

ik ben echt super boos als het kon bestormde we yorin en namen we de studio over en wij kozen dan uit wat er uigezonden wordt en 1 van die dingen is sakura en salermoon ik ben echt woedend frown

arco 22 april 2005 19:32

heel erg sorrie dat heel erg lang er niet meer ben geweest maar mijn computer dee heelemaal raar en waarom komt sakura niet meer ik vondt het eigenlijk wel fijn zodat ik de filmpjes die ik nooit heb gezien kon opneemen wat is dit nou ik hoop dat ze in de grond zakken zo denk ik over yorin bah

selma bloom sakura 17 april 2005 19:32

he wouter ik ga wel vragen aan yorin waarom sakura en sailromoon en gundam wing niet meer komt op yorin ik werd voor niks half 8 wakker!!!!
ikm los het wel op mijn oom werkt op yorin!!!!!!groetjes selma

lema 17 april 2005 12:17

ik vind c.c. sakura te gek ik ben een hartstikke grote fan van haar

SmileSmileSmileSmileSmile

groetjes en kusjes horia

yin_501 17 april 2005 10:34

Smile maar is er niet een ander progamma dat ccs laat zien >.< trouwens waar is arco ...T-T

yin_501 17 april 2005 10:33

idd >.

sibel 16 april 2005 10:40

ik haat ze ze hebben cardcaptor wegehaald en sailormoon.
ik sbap gewoon niet waarom ze het doen ik wacht de hele tijd en komt niet alleen die stomme domme dingen!

Yang 16 april 2005 10:28

is zielig hoor

Yang 16 april 2005 10:28

wrm komen julie altijd met jullie Yorin vragen naar wouter *-*

Kaira Isa 15 april 2005 18:36

Goedzo Elwing, zo mag ik het horen!
Ik ben nu de CCS manga aan het lezen, dus ik vrees dat ik als ik ze uit heb, de dvd's maar moet bestellen...
Opnemen van tv gaat niet meer...

Elwing 13 april 2005 21:22

Jammer.... frown
Maar Cardcaptor Sakura zal altijd leuk blijven ook al zenden ze het niet meer uit Smile

animefan4ever 10 april 2005 21:24

hey yin
waar kan je de series downloaden? echt wel stom dat ze het niet meer uitzenden
frown

yin_501 10 april 2005 11:52

face it het komt niet meer het gaat wel komen maar over een tijdje (die vuile teringleijrs ) zo hadden ze het ook eerst gedaan ..!!! dat betekent dat ik alle series moet gaan downloaden en op dvd zetten kutzooi:@............!!!! alsof het ergens goed voor is om alles weg te halen denk je aleen ccs nee sailorm ,gundamw alleemaal weg >>!!!tfoee ,ze zoeken het maar lekker uit

animefan4ever 09 april 2005 20:18

Weten jullie waarom yorin geen cardcaptor meer uitzendt??

Kaira Isa 09 april 2005 12:46

Nee helemaal niet, en op de site van yorkiddin staat het ook niet in de tvgids...

Wouter van Gestel 09 april 2005 11:47

Ik sta helaas niet in contact met Yorin. Ik ben ik maar gewoon een fan met een mooie website.
Maar heeft Yorin dan vandaag echt niet uitgezonden? Ik was nl niet in de mogelijkheid om zelf te kijken frown.

Kaira Isa 09 april 2005 09:05

CCS komt niet meer!!!
Wouter kan je alsje vragen waarom, en of ze teminste de serie afmaken?
Bedankt, en anders moet ik de afleveringen maar bij archonia bestellen,
STOMME YORIN!

yin_501 08 april 2005 13:09

wouter ken je der een voor mij maken net zoals die =P


Smile groetjes yin

||
||
||
/

yin_501 08 april 2005 13:07

Smile gek geworden =P....!!!

******* *******
*********** **********
************************
***********************
*******************
****************
*************
**********
*******
****
**
*
me love ya =P
groetjes yin

Wouter van Gestel 07 april 2005 14:29

Ja, dat kan natuurlijk ook. Maar dat haalt wel een beetje de dynamiek uit de site weg. Vind ik zelf tenminste. Het is opzich maar een kleine moeite om iedere week de nieuwe episode erbij te zetten. De site is zo opgebouwt dat ik daar weinig voor hoef te doen.

En ja het forum heb ik weggehaald omdat daar geen gebruik van werd gemaakt.

yin_501 07 april 2005 08:41

trouwens wouter heb je de forum weg gehaald...??? :S

-groetjes yin-

yin_501 07 april 2005 08:40

ken je beter idd niet zo doen je kan gewoon de laatste episode zetten en de rest zo laten,natuurlijk blijven we nog Stick out Tonguemaar goed ....Eeey arco vertel es heb je nog iets leuks gedaan ?? ik wel heb geshopt voor m'n leven of niet yangStick out Tongue

Kaira Isa 04 april 2005 19:23

Kan je niet gewoon de site zo laten, en alleen vertellen van dat de laatste aflevering epsiode 1 was?
Als dat niet kan veel sterkte wouter, en ik ben een echte CCS fan dus ik blijf wel kijken en op de site komen!

Wouter van Gestel 04 april 2005 00:39

Nou lekker is dat dan. Kan ik m'n site nog verder terugzetten. Ik heb het zelf niet gezien gisterochtend, maar als ze komende zaterdag episode 2 uitzenden weet ik genoeg frown. Irritant. Wel blijven allemaal hË Stick out Tongue.

rosalyna 03 april 2005 17:52

hoi
leuke site!!!!!!!
................................

Kaira Isa 02 april 2005 21:48

Kheb vandaag ccs vol 5 gekregen, zo leuke manga. ( zelfde ongeveer als de episodes, maar ik vind het grappiger )
Kheb ook gezien dat ze helemaal opnieuw zijn begonnen, er K*T, maar goed...
Kheb nu wel mooi aflevering 1 op video band, ga nu alle episodes opnemen...Kwas eigenlijk vanplan om de dvd te kopen ( natuurlijk japanse stemmen want de Amerikaanse is echt #@!$#@#%1!!! )

arco 02 april 2005 19:24

yang doe dat maar nie wandt ik heb bij sakura niet alle films gezien en die wil ik wel eens zien ik ben vandaag achter gekomen dat ze een weer helemaal overnieuw dat vindt ik eigenlijk niet erg nu kan ik zien waar de meeste kaarte voor diene ik weet niet wat voor kracht de libra heeft en ook niet van de through

Yang 02 april 2005 13:10

hoe gierig kan yorin zijn om helemaal opnieuw te beginnne ik heb het echt had met yorin :@:@ ik ga naar die uitzendtoren en hhaal die neer en weetje jij gaat mee yin andres moet ik het alleen doen en het is volgens mij nog al te zwaar om het alleen te doen duss bij deze jij gaat mee vandaag en dan zal yorin zien die kk programma . voorloopig sta ik alleeen op voor sailormoon en je weet wel die andere .he he vogens mij ben ik nu wel uit gelult zie je of spreek je later

doei doei

yang

Yin_501 02 april 2005 13:05

@: arco okeej men ik dacht al

Kaira Isa 01 april 2005 17:09

Hahaha!
Youri ik vind dit echt een goeie 1 april grap!
Jammer dat je hem 28 maart hebt geplaatst..

Youri 28 maart 2005 13:40

omg, is dit de officiele site of een amateur site 0_o lykt op officiele site ofzo, ook vanwege de naam =P mja, erg mooi gedaan, ga zo door! Wink

selma bloom 27 maart 2005 18:00

kom naar mijn website

selma bloom 27 maart 2005 17:59

hoi iedereen. en sibel ik heb een vraagje ik heb je toegevoegd aan mijn msn maar je bent nooit online
mijn email; said51@msn.com

groetjes selma

patricia 27 maart 2005 10:14

ga op mij site doe maar

Kaira 26 maart 2005 20:47

Heey!
Je hebt mij een keer een internet adres gestuurd waar je de ccs films kan bestellen ( regio 2 heeft nederland toch? )
Ik weet niet of iemand al eerder daar iets heeft besteld want ik mag als het een beetje betrouwbare site is de films bestellen!!! Jeej!!!
wil je wel even de URL geven? XD

yaella 25 maart 2005 16:39

hoi ik vind deze siye heel goed en leuk maar als ik eerlijk ben ontbreekt er nog wat

arco 25 maart 2005 15:56

nee jo yin ik ben niet boos Smile hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Smile

annakyoyama 25 maart 2005 15:03

hoi

yin_501 25 maart 2005 10:07

: arco ben je boos frown

arco 24 maart 2005 14:41

uuuuuuuuuuuu oke yin ik wil best wel wat zeggen maar laten we zegen dat ik niet zoon spannent leven heb

yin_501 24 maart 2005 10:36

soooo droog Big GrinBig Grin hihihi hey arco laat es ffies wat van je horen Stick out TongueStick out Tongue


-groetjes yin-

selma bloom 22 maart 2005 18:59

hoi iedereen!

ik was vaak niet online ik had een soort virus op mijn computer maar ik heb hem weer gemaakt okal ben ik 10 jaar maar oke sorry maar een nederland komen er geen nieuwe afleveringen van winx maar mijn nicht heeft winx gemaakt maar in amerika hebben ze wel een vervolg ik ben bezig om de vervolg vvan winx te maken op mijn website nu kunnen jullie het zien bij mij website zien is dat leuk of niet?????

groetjes selma bloom

Wouter van Gestel 22 maart 2005 13:09

Hmm.

Om Yin_501 te quoten
<i>"En toen was het weer stil"</i>

Ik kreeg vandaag een berichtje van de webmiss van Shooting Anime dat ze haar site heeft geupdate en nu ook een eigen domein heeft. Het resultaat mag er wezen, dus ga allemaal even kijken:

<a href="http://www.shooting-anime.com/" target="_blank">Shooting Anime</a>

Elwing 18 maart 2005 19:20

o_O' oh niet gezien...
Ik had alleen dat 'aniway-forum' gezien.

*is weer stil* Smile

Wouter van Gestel 18 maart 2005 00:39

@elwing:

Niet dat er veel wordt gepost, maar kijk eens onder 'community' Stick out Tongue.

Elwing 17 maart 2005 21:32

(beetje een laat bericht terug)
Nee ik had een berichtje hier gepost met een ideetje: waarom maak je zelf niet een cardcaptorsakura.nl forum? :&#039Wink

arco 17 maart 2005 17:27

hee selma komen nog andere films van winx er komen nu nog alleen maar herhalingen ze zijn best leuk maar ik heb ze al een hele tijd al gezien

sibel 17 maart 2005 16:55

heey selma wil je mij toevoegen mijn msn is winxclub_fan @hotmail.com

groeten sibel

yin_501 17 maart 2005 11:05

serena hoe oud ben je ?
lijkt me cool die strip ik hoou erg graag van tekenen en ik dacht erbij om ook een vervolg te maken klinkt debielig maar als je goed kunt tekenen is het leuk en likt het echt Stick out Tongue

-groetjes Yin-

serena de zwart 16 maart 2005 18:04

mijn site is echt al bijna klaar maar toch ook weer niet want ik ben nu bezig met een site an little kiri(dat is mijn strip over cardcaptor kiri kiri is de dochter van sakura) en me zus is ook bezig met een vervolg van cardcaptor sakura genaamt cardcaptor hikari en hikari betekend licht en kiri betekent mist en hikari krijgt de kracht van het licht en kiri de kracht van de liefde

nou doei
groetjes
serena de zwart

Darkduellord 16 maart 2005 08:43

Je kan ook gewoon een gratis board halen bij proboards bijna even goed Wink

arco 15 maart 2005 11:27

nee wouter ik was er niet bij ik wou dat ik er wel bij was frown ze zullen vast wel schatig zijn

yin_501 14 maart 2005 11:46

owww faya frown ik wou dat ik wat kon doen...!!!maar ja ,,,ik hoop dat er wel wat beters er voor in plaats komt wie weetneee wouter je moet de forum niet stoppen .... yo melden jullie je es aan op die forum damnnn zo moeilijk

Wouter van Gestel 13 maart 2005 19:31

Hee arco, erg leuk om te horen van die puppies. Was je erbij toen het gebeurde?

Even een vraagje aan de rest: gaan we dat forum nog gebruiken of kan ik dat beter stoppen?

arco 13 maart 2005 18:17

uuuuu yin dat weeten we nog niet maar de puppies hoefen we geen naam te geven denk ik volgens mij gaat de eigenaar van de moeder van de puppies de puppies verkopen ik wou dat ik er 1 moch houwen maar 1 hond in huis vindt mijn moeder al teveel frown

yin_501 13 maart 2005 12:09

met brandon gaat het goed hoor Smile
maar waarom vraag je //0uter gewoon zelf niet hoe het met he gaat tog..?


groetjes yin

yang_501 13 maart 2005 12:07

yin ligt het aan mij of kijkt niemand meer naar sakura.........??

dit is niet de site van winx

bloom hoe gaat het met brandon??

yin_501 13 maart 2005 12:04

heey arco fijn je weer te spreken o faya voor die puppie :'( maar gefeliciteerd met de andere 2 puppies hoe heb je ze genoemd ?Stick out Tongue

-groetjes yin-

arco 12 maart 2005 17:33

sorrie wouter ik heb niet alles van deze website doorzocht sorrie mijn hond is vader geworden de moeder heeft drie puppies gekregen Smile 1 is dood dat vindt ik niet leuk frown

Wouter van Gestel 11 maart 2005 23:42

@selma: Fijn om weer wat van je te horen. Maar gaat dat dan niet opvallen als er in mijn MSNnaam 'Wouter' staat?

selma 11 maart 2005 19:29

hoi iedereen en wouter, Ik ben geblokt door iemand daarom ben ik niet online geweest dus voeg mijn email maar toe maar asl iemand vraagt wie ben jij moet je zeggen mijn naam is layla en ik zit met selma op school ja want ik mag eigenlijk niet praten met jongens maar wouter jij bent mijn vriend dus doe ik het toch!

voeg me toe he?!

groetjes van selma bloom

Wouter van Gestel 10 maart 2005 19:08

@Elwing: had je dan een bericht gestuurd? Niet ontvangen frown.

@Arco: ik ben 24, maar dat kun je ook bij 'over de webmaster' lezen.

arco 10 maart 2005 16:09

sorrie yin dat ik weer zo laat antwoordt hahahahah het gaat goed met mij en de sneeuw is weg nu dat is wel jammer en mijn hond heeft het overleeft toen er nog sneeuw was hahahahahah en wouter gewoon uit nieuwschierigheid hoor maar hoe oud ben jij

Elwing 10 maart 2005 16:04

Wouter leest m'n berichten niet :'(

*schuift clowcards door de war*

zow >:]

flora 09 maart 2005 19:38

hoi ik ben flora jullie zijn meschien verast mij hier op dit ding te hebben en toch ben ik het

yin_501 08 maart 2005 12:17

waar isw arco als ik hem nodig heb


ARCO WAAR BEN JE ??????? T-T

yin_501 08 maart 2005 12:14

waaaaaaaaaaaahahahahahahah


srry

Wouter van Gestel 07 maart 2005 21:24

Hee Selma,

Hoe kom je er bij dat ik boos ben? Ik begreep inderdaad wel dat jij het niet was op MSN, maar wel jammer dat ik je sindsdien niet meer online heb gezien.

selma bloom 07 maart 2005 18:22

hoi iedereen ik ben winx sakura en salormoon fan he wouter volgens mij ben je nog boos ik hoop het niet :'( ik heb morgen verkeers examen kk hoop dat ik het haal!!!!
k ben nog 10 en bijna jarig. kom op mijn website en word lid ik heb te gekke fotos als jullie willen!

groetjes selma bloom

yin_501 07 maart 2005 11:46

heey arco ja echt maar ja ik was ook met sneeuwballen gevecht bezich dat ik de volgende ochtend verlamd was Stick out Tongue .... maar ja vertel eens hoe gaat het ..??^o^


groetjes yin

arco 04 maart 2005 20:09

hee yin nu zeg jij ook niks hahahahahahahahahahahahahah

arco 03 maart 2005 14:39

ik hoop dat het werkt wouter hoi yin sorie dat ik niks liet horen van mij maar ik was bezig met me te verschuilen bijna iedereen van mij school ging sneeuwballen gooien naar mij :[ en ik heb een sneeuvrije dag gekregen en en de rest van mijn school ook en wat veel sneeuw licht hier ik kon mijn hond haast helemaal niet meer zien toen ik hem aan het uitlaten was

Wouter van Gestel 03 maart 2005 13:10

Vandaag moest ik voor 10 minuten naar school. Ik had namelijk een gesprek met mijn tutor. Gewoon algemene beoordeling. Ik woon in Veldhoven (bij Eindhoven) en mijn school is in Hilversum.

In het zuiden ligt lang niet zoveel sneeuw als in het noorden, dus de bus reed hier gewoon op tijd en de trein (ongelooflijk) ook. Nou ging eigenlijk allemaal wel goed, we reden wel wat langzamer, maar goed een beetje vertraging is niet erg.

Toen....op Utrecht Centraal...Totaaaale chaos! Stationshal stond helemaal vol. Treinen reden amper of gewoon niet. Hilversum kon ik in ieder geval vergeten.

Goed, terug naar Eindhoven. Vertraging van 50 minuten and counting. Tot ik en de andere mensen op het perron hoorden dat er een stoptrein richting Den Bosch gereed stond. Dus die hele kudde schapen daar naar toe, myself included. Trein was zo'n oude hondekoptrein, je weet wel die dingen die in de jaren 70 al ouderwets waren. Iedereen liep de wagon in om te kijken of ze nog ergens fatsoenlijk konden zitten. Ik had zoiets van ALS ik maar kan zitten, dus ik pakte een klapstoeltje bij de deur. Gelukkig maar, want ineens hoorde ik dat de intercity naar eindhoven op een ander perron gerreed stond.

Dus ik spring de trein uit en ren met een klein groepje mensen naar dat perron. Weinig mensen hebben het blijkbaar gehoord, want de intercity was nog erg leeg toen ie vertrok. En in Eindhoven reed de bus gewoon op tijd.

Dat was mijn sneeuwpret Stick out Tongue.

yin_501 03 maart 2005 11:28

sneeuw storm hier damns .......

maar toch cool !sneeuw komt tot aan me knieen! dope......!!vet een sneeuwballen gevecht hier heb er helmaal spierpijn van gekregenStick out Tongue nou frown wouter ik wou dat je der bij was echt grappigBig Grin

-XxX- Yin

yin_501 03 maart 2005 11:25

eeeeeeeeey arco laat es ff wat van je horen en jij ook wouter frown

yin_501 03 maart 2005 10:07

aaaaaaaaaaaight

sibel 03 maart 2005 08:48

het is me gelukt ik heb op regesseren gedrukt en gelezen en toen ingevuld

Wouter van Gestel 02 maart 2005 12:18

Hoi Allemaal,

Het begint hier (zuiden des lands) net te sneeuwen. Het valt dus hier ook wel mee geloof ik met het vervoer, maar ik hoef gelukkig vandaag niet naar school. Scheelt weer.

Af en toe baal ik best wel dat ik zoveel moet reizen voor school, omdat ik dan minder vaak online kan zijn dan ik zou willen. Maarja, als ik op kamers zou zitten zou ik mogelijk uberhaupt niet kunnen internetten vanwege de kosten Stick out Tongue. Keuzes keuzes.

Ik begrijp nog steeds niet waarom mensen niet op het forum kunnen komen. Want ik heb echt meerdere keren geprobeert, maar het blijft mij gewoon lukken om erin te komen. Waar het mischien nog wel aan zou kunnen liggen: heb je de inloggegevens wel met de juiste HoOfDlEtTeRgRoOtTe geschreven? Het is namelijk hoofdlettergevoelig...

yin_501 02 maart 2005 10:00

serieuse waar woon je? alle treinen en bussen rijden niet meer hier nou eigelijk overall stoopen ze met rijden

Ninja X 02 maart 2005 09:46

Hier ligt ook veel sneeuw....
* * * * * *
* * * * * *
* * * * * *
* * * * * *
* * * * * *
* * * * * *
* * * * * *
* * * * * *
* * * * * *
* * * * * *

Ninja X 02 maart 2005 09:45

Leuke site! Keep up the good work! Smile

yin_501 02 maart 2005 09:41

o my god weet je hoe dik de sneeuw hier ligt

yin_501 02 maart 2005 08:45

soooo toen was het stil iedereen een drukke week ofzo =P

Elwing 01 maart 2005 20:52

oeps Smile'

Elwing 01 maart 2005 20:51

Hey Wouter.
Waarom begin je zelf niet een forum voor deze CCS website? Smile Misschien leuk ideetje?

Elwing 01 maart 2005 20:51

Hey Wouter.
Waarom begin je zelf niet een forum voor deze CCS website? Smile Misschien leuk ideetje?

yin_501 28 februari 2005 12:20

eey arco luister je moet op community klikken dan boven zie je registreer en andere dingen je moet op registreer klikken dan heb je een eigen naam een wachtwoord maar die moet je zelf instellen zo kom je der ....:S ik hoop dat het lukt

-XxX- yin

sibel 27 februari 2005 18:47

heey selma hoe heet jou site ik druk op jou site lukt niet dus ik vroeg het maar ze laten oude afleveringen zien van winx tog selma

sibel 27 februari 2005 18:41

ja maar ik zal het nog een keer proberen mischien lukt het dan wel

arco 27 februari 2005 14:52

ja wouter ik heb dat gedaan maar hij doet het niej????????????????

Wouter van Gestel 27 februari 2005 14:47

Wat raar, ik ben het zelf nog niet tegen gekomen. Ik heb net zelf nog een keer het registratieproces doorgelopen met een testUser, maar alles lukte gewoon. Vreemd.

Een controle of de registratie is gelukt kan zijn door te kijken in de gebruikerslijst. Als de username er dan tussen staat zou dat deel in ieder geval zijn gelukt. Bij Arco en Sibel zie ik dat namelijk niet. Hebben jullie twee wel geregistreerd?

sibel 27 februari 2005 13:37

ja bij mij is het ook zo

arco 27 februari 2005 11:43

wouter bij het forum kan ik mij niet inloggen wat moet ik nu doen ?

tomoyo 26 februari 2005 20:45

hey,
nou ik heb me geregistreerd maar inloggen gaat niet. dan staat er dit:
Je hebt een foutieve of inactieve gebruikersnaam of een foutief wachtwoord opgegeven.

Klik hier om het nogmaals te proberen


groetjes tomoyo
Klik hier om terug te keren naar de Hoofdpagina

Wouter van Gestel 26 februari 2005 15:10

Hoi,

Ik merk dat mensen moeite hebben om op het forum te komen.

Druk eerst op <b>'registreer'</b> en volg de aanwijzingen (minimaal invullen waar een * bij staat). Daarna kun je met je gekozen gebruikersnaam en wachtwoord inloggen bij <b>'inloggen'</b>.

Wouter van Gestel 26 februari 2005 13:46

Wat je op het Forum moet doen?

In principe hetzelfde als dat je nu hier doet. Discussieren over bepaalde onderwerpen.

Een gastenboek is eigenlijk alleen gemaakt voor een eenmalige post van bezoekers om te laten weten hoe ze de site vinden.

arco 25 februari 2005 23:04

uuuu yin wat moet ik eigenlijk op het forum doen groetjes arco

arco 25 februari 2005 23:02

hoi yin sorie dat ik zo laat antwoord nee ik heb niks gedaan eigenlijk oke ik kijk zo op de forum ik ben bang voor de zomer vakantie wandt na de vakantie moet ik naar de grote school niet eerlijk groetjes arco

Wouter van Gestel 25 februari 2005 16:11

@sanjay:

Om in te kunnen loggen in de community moet je eerst registreren. Klik op de registreren knop en volg de instructies. Als je bent geregistreerd dan kun je inloggen.

Succes, heb je nog vragen, dan hoor ik het wel.

sanjay 24 februari 2005 21:07

ik weet niet hoe je community in kan loggen

maar hij is wel met de websaite verder gegaan! Smile

yin_501 24 februari 2005 13:00

zooo dus je hebt mijn bericht gelezen Big GrinBig GrinBig Grin cool
YO ARCO ga naar de forum !!!

Wouter van Gestel 24 februari 2005 12:42

Hoi, kweet niet of jullie het al hadden gezien, maar het forum is online! Je kunt het vinden onder de knop <u>Community</u>

yin_501 24 februari 2005 11:15

yo ..,winx is op zich ook vet dope maar ik heb alle aflevering al gezien scit dan fijn selma dat je een website hebt over winx wil em best zien Wink

groetjes yin

yin_501 24 februari 2005 11:10

meisje(selma )ik weet dat ik het niet over jou had en ik heb je het duidelijk laten weten .ik had het over een andere selma kan je eigenlijk wel lezen damssz ik hebe en vriendin gehad die selma heette en daar heb ik nu fitty mee dus ga niet denken dat ik jou ergens bij trek wamnt ik ken je niet eens dus... maar ja nog wat leuks gedaan arco

selma bloom winxclubmeid 23 februari 2005 18:25

hallo iedereen word lid ik vind winx leuk en arco ja dat is de nieuwe tekenfilm van nickelodeon met bloom stella musa flora en techna!

groetjes selma bloom

arco 23 februari 2005 16:46

selma bloom is winx niet die niewe film op nikelodeon met stella flora bloem en die andere

Wouter van Gestel 22 februari 2005 20:14

Hoi Allemaal,

De afgelopen dagen zijn inderdaad vrij druk geweest. Ik heb voor school het een en het ander te doen en verder heb ik voor mijn bedrijfje een aantal dingen te doen.

Daarnaast is afgelopen vrijdag de vader van een van mijn beste vrienden overleden. Dus ik heb het even wat druk met andere dingen frown

Ik zal kijken of ik de komende dagen een forum kan opzetten. Dit wordt een redelijk standaard forum. Als het zover is dan zal ik waarschijnlijk ook weer wat meer online zijn.

sanjay 22 februari 2005 19:06

wat doe je toch wouter je kom toch wel eens op de gastenlog boek of heb je druk met iets vertel me als je iets doet met dit websaite oke!!

selma bloom winxclubmeid 21 februari 2005 19:42

hoi iedereen en wouter kom op mijn website voor winx fans jullie kunen jullie feeen naam weten als jullie dart willen

en ying ik ben niet de selma ie je denkt dat ik ben je kent me niet een s!!!!!

winx girl selma

shadowmanwkp 21 februari 2005 17:45

Leuke site wouter!Ik vind dat het erg gelikt uitziet

arco 21 februari 2005 17:36

ja yin ik denk dat je helemaal gelijk heb hee wouter is er wat je hebt al een tijdje niks meer gezegt groetjes arco

sanjay 21 februari 2005 15:47

warom mis je wouter is hij weg hij heeft het vast druk met de websaite denk ik maar ga je iets nieuw in deze websaite zetten

yin_501 21 februari 2005 15:43

yo yang het is yapa kakwina


mensen ze denkt dat ze cool is maar ze is vaag tog wouter


...........voor de mensen die dit erg gaan opvatten yang is mijn sistah..dus niet jullie billen gaan spannen^-^


groetjes yin

yin_501 21 februari 2005 15:38

yo yang selma...??? wat dachten wij toen ....wahahaha ^- fjoew wat zijn wij blij dat et niet die selma is die we dachten dat ze was =P

(niet persoonlijk opvatten hoor selma)


NOTENKIIIIIIII.......!!!!!!

-GROETJES-
yin

wouter ik mis je Stick out Tongue

yin_501 21 februari 2005 15:35

arco this could be the beginning of a beatiful friendship ^-^

tog ????

groetjes yin

arco 20 februari 2005 18:42

yeb jij heb gelijk yin helemaal gleijk hahahahahahahahahah

sanjay 20 februari 2005 18:06

warom is de aflevering van card captor sakura nou weer terug gegaan kunnen ze niet vinden over de nieuwe aflevering!!

yang_501 20 februari 2005 15:19

eeeeeeyy japa kowinaaaaa
jo yin alles chil ......^-^
latersssssss

yin_501 20 februari 2005 14:33

hahaha, het is tog zo =P arco of niet Big Grin hahaha

groetjes yin

selma 19 februari 2005 20:28

hoi wouter ik ben het selma!
o het spijt me wat er laatst gebeurde het was mijn moeder die dat zei het spijt me zo erggggg

ik hoop dat je niet meer boos bent op mij!

groetjes selma

Elwing 19 februari 2005 18:48

Ja dat was minder vanochtend. Met moeite mn bed uit gekomen voor een oude aflevering Smile'

Ik dacht dat Fox Kids AKA Jetix erg was.

Naja, Angelic Layer is ook leuk. =D

sanjay 19 februari 2005 17:46

ik vind het zonder ik ben zo vroeg waker geworden en dat nog voorniks :@ ik dacht dat yorin telkens iets nieuw laten zien

warom hebben ze de herhaling laten zien?

arco 19 februari 2005 14:58

bedankt yin en je hebt helemaal gelijk de wereld is wreed heel wreed

Wouter van Gestel 19 februari 2005 13:30

Sorry dat ik zo laat reageer, maar ik ga vandaag met mijn vader de wastafel op mijn kamer vervangen. Dus had ff wat anders te doen.

Maar het is idd erg vervelend dat ze nu weer een deel herhalen. Ik denk dat Yorin zo probeert de spanning hoog te houden. Aan de andere kant, voor mensen die een paar episodes hebben gemist is dit hun kans om die gemiste episodes te kijken.

Don't worry about me, de site blijft gewoon doorgaan hoor. En dat forum ga ik binnenkort maar beginnen, want ik zie dat de meesten dat wel zien zitten. Het enige dat zal veranderen is dat ik de site weer terugzet naar een bepaalde episde en vanaf daar weer begin te tellen.

yin_501 19 februari 2005 12:37

ja mensen type is moeilijk type is echt gewoon moeilijk =P

yin_501 19 februari 2005 12:36

vertel een wouter wat is jou mening over dit gebeuren

yin_501 19 februari 2005 12:35

arco yang en ik lefen volkomen met je mee geloof me de wereld is wreed met zwarte kunst en all

yang_501 19 februari 2005 12:33

zo yin missie 1 voltooid uitzendt toren neergehaald de wereld is wreed met ons twee derin^-^ de zwarte kunst is echt aan het werken je weet wel wat ik bedoel ....
bye bye
abbe die abbe do thats al folks

Paige_anime4ever 19 februari 2005 11:12

alweer hetzelfde epi?
irri!! maarja...al heb ik heel veel epis gemist...
ik vond het tog al niet meer zo leuk, sinds ik al een beetje weet wat er gaat gebeuren...ik vind chobits tog wel leukerSmile of fruits basket...en dan nog een hele lijst!! Smile;;
leuke site...heel erg mooi...al vind ik ccs niet zo leuk meer...-_-
forums is leuk, al heb ik dat pas agtergekomen..Smile;; die forum hoort niet bij deze site of wel? :s

animes rulez!!

arco 19 februari 2005 11:09

he er was een film die ik al heb gezien zijn ze bezig met herhalingen ik vindt het een beetje vreemd en niet leuk ik had me er zo op verheugt

sabrine 19 februari 2005 10:17

ik vind sakura erg leuk en ik wil niet dat jullie er mee gaan saoppen

yin_501 19 februari 2005 09:49

wat is dit voor een fockt up bullshit het is hlemaal opnieuw begonnen ik heb het gehad met yorin yang nu nar de uitzentoren van yorin dat ding gaat neer :@:@:@ WAAROM IS DE WERELD ZO WREED denk ik yes aflevering 58 ski trip krijg ik dit ik a nu de japanse versie kijken ..
ben blij dat ik die heb .....Big GrinBig GrinBig Grin^o^
stik met die friet in jullie mond ..neej hoor grapje..groetjes
yin

sanjay 18 februari 2005 22:12

morgen kom card captor sakura wat voor aflevering zal het zijn!!!!

maar waneer gaan we stopen met stemmen

sanjay 17 februari 2005 22:33

ik kan niet kiezen je kan een chat room doen dan kan je toch een bestand versturen?

waneer gaan we stoppen met stemmen

sibel 17 februari 2005 08:23

lijkt me leuk een forum

yin_501 17 februari 2005 02:59

lijkt mij een goed idee ik ben voor ^o^

arco 16 februari 2005 20:09

waarom worden sakura films alleen op zaterdag uitgezonden vroeger ook op andere dagen groetjes arco

sanjay 16 februari 2005 20:04

ik weet niet meschin kan je het doen laten we stemmen!!!!!!!!!!!!!!

Wouter van Gestel 16 februari 2005 16:37

Nog even en ik moet [spoiler]tags gaan toevoegen.

Wat Anne zei daar had ze wel gelijk in, het begint hier inderdaad wel op eeen chatbox te lijken. Maar ik zou misschien van het gastenboek een forum kunnen maken specifiek voor cardcaptorfans.

Wat denken jullie ervan?

yin_501 16 februari 2005 15:49

jaaa dat was vet leuk maar moet je episode 66 zien die is veet lief li helemaal maar ja ik begrijp niet goed wat er met eriol-kun is ik bedoel is hij clow reed of ..??? nou dat was het en ik hoop dat ze de volgende episode geen stukjes hebben gekipt want die is echt leuk SkIIII TrIp>>!!! die is echt leuk

groetjes yin

sibel 16 februari 2005 14:52

hoi

cardcaptor sakura is echt leuk geworden.
vind je niet.
weet je wat ik van de vorige aflevering leuk vond dat lei sakura omhelzde.

anne 16 februari 2005 14:05

hey,
sorry maaruh het lijkt hier wel een chatbox! ik dacht eerder dat het een gastenboek was. in een gastenboek schrijf je toch alleen maar iets over wat je van de website vind enzo.?? hier praten ze inneens over andere onderwerpen. is niet gemeen bedoeld hoor, het viel me gewoon op.


groetjes Anne

Yang 16 februari 2005 12:03

trouwens wie hebben allemaal movie 1 en 2 van ccs gezien??????????

doei ........................

Yang 16 februari 2005 11:31

deze bericht voor Yin ^-^

eche nerd ben jij, hayzie Stick out Tongue Big Grin hahaha
en Yin dikbil zach ik net vertel je het hele verhaal als ik je zo

(voodat iemnad gaat denken dat het een fity gaat worden net als arco en Yin , gewoon goed bedoeld okeej!!)

maar ja...........
ojaaaaaaa
heb een vraagje : zijn yamozakie (of hoe je dat ook schrijft) en dat meisje die hem die beer heeft gegeven broer en zus !!!! als dat zo is ... ze hebben welverchillende achternamen!!

nou doei dodei (K)(K) ^-^

sanjay 15 februari 2005 20:46

sorry mijn computer deet vreemd en darom deet het dubbel

en warom geven ze aleen op zaterdag ?

Anne 15 februari 2005 18:15

hey,
dit is echt een geweldige website!!
Echt leuk dat je met deze website bent begonnen!!! verder nog veel succes!! maar heb wel een vraag: denk je dat yorin alle seizoenen gaan uitzenden van ccs. of alleen als je maar door blijft zeuren bij hun.

groetjes Anne

Wouter van Gestel 13 februari 2005 23:13

Tja, als ik dat ga verraden Stick out Tongue.....

Nog even geduld. Het loopt allemaal goed af!

arco 13 februari 2005 15:47

wouter zit die eli sakura te testen of ze een goede meester kan zijn voor de kaarten of wil hij van sakura af komen groetjes arco

Wouter van Gestel 13 februari 2005 13:57

Over die episodes waar dingen uit worden geknipt. Dat klopt. Er zijn naar mijn weten drie verschillende versies.

<b>1. Cardcaptor Sakura</b>
<i>Het Japanse Origineel</i>

<b>2. Cardcaptors</b>
<i>Een Amerikaanse versie, waar ontzettend in is geknipt. Ik heb zelf daar alleen het intro van gezien, maar naar wat ik heb begrepen, moet deze versie echt verschrikkelijk zijn.</i>

<b>3. Cardcaptor Sakura</b>
<i>Ik meen dat dit ook door Amerika is uitgebracht. Dit is de versie die wij in Nederland krijgen te zien. Hier zijn een aantal dingen uitgeknipt. Meestal slaan die op relaties. Zonde, maar altijd nog beter dan Cardcaptors.</i>

Dus de discussie klopt! Er is geknipt in de episodes. Er is een tijdje een site online geweest waar precies op stond wat er uit was geknipt.

Verder is de enige Japanse Link (Mon Petit Loup) op mijn site naar een pagina van iemand die uitzoekt welke serie er in welk land wordt uitgezonden.

@sanjay:
Nog meer info over die bijna-ruzie en het wordt een roddelrubriek hier, en daar heb ik totaal geen zin in. Zand erover!

sanjay 13 februari 2005 12:51

laat maar hoe hebben jullie ruzie gekregen?

en ze laten toch alles zien ik bedoel afleveringen van card captor sakura

Wouter van Gestel 12 februari 2005 16:48

@sanjay

Er was bijna ruzie ontstaan doordat er door beiden dingen waren gepost op een dusdanige manier dat de ander dacht dat het vervelend bedoeld was. Maar dat is ondertussen opgelost.

En ja, waarom Eli zo gemeen doet... Blijven kijken! De ontknoping komt eraan. Ik ga dus nog ff niks verraden.

sanjay 12 februari 2005 15:28

laaat maar hoe kom dat jullie ruzie hebben

en warom doet Eli zo gemeen tegen syaoran hij heeft ook een soort staf maat aleen met een zon eraan

sanjay 12 februari 2005 15:22

laat maar hoe hebben jullie ruzie gekregen

ik vind wel raar dat Eli raare dingen doet maar warom ik weet dat hij slecht is

yin_501 12 februari 2005 13:28

srry Stick out Tongue ik wist dat het zo werd opgevat maar uhmm ,,,,wat bedoel je hey sanya

sanjay 12 februari 2005 13:12

ik vind leuk die aflevering van dat shyaoran en sakura zamen in de lift zit en ze knuvelde!

en waneer geefen jullie mijn antword

warom hebben ze ruzie?

en ik heb een vraag!
hoe kom als er iets met shaoran en sakura iets leuk geburt en het verpest ik weet het maar ik ben het vergeten

sanjay 11 februari 2005 22:07

warom hebben ze ruzie?

en ik heb een vraag!
hoe kom als er iets met shaoran en sakura iets leuk geburt en het verpest ik weet het maar ik ben het vergeten

arco 11 februari 2005 21:55

ik ben weer aardig belooft

Wouter van Gestel 11 februari 2005 19:59

@arco en @Yin_501,

Ik heb een aantal posts even weggehaald omdat ik het idee had dat er een ruzie werd uitgelokt die van beide kanten niet bedoeld was.

Verzoek: wees weer aardig tegen elkaar.

Wouter van Gestel 10 februari 2005 21:13

De Nederlandse versie is een vertaling van een engelse vertaling. En die engelse vertaling, daar is in geknipt. Ik weet ook niet waarom ze dat hebben gedaan, want het is idd nergens voor nodig.

sanjay 10 februari 2005 19:57

ik vind het ook stom :@ ik heb een vraag warom hebben ze een stukje weg knip? ik vind het stom ik heb de japanse gedownload en er zijn stukjes inderdaad weg geknip

yin_501 10 februari 2005 10:28

ja echt dat is wel zo ik vindt het ook veeeeeeet leuk al ze iets van sakura en shaouran samen laten zien maar ik vindt het echt k*t dat ze der stukjes vanaf knippen dat haat ik echt :@
-XxX- Yin

sanjay 09 februari 2005 14:07

ik vind ze alle maal wel leuk.
vooral als er iets met shaoran en sakura iets leuk gebuurt met hun zamen

Yin_501 09 februari 2005 11:43

konishiwa vertel eens wat is je mooiste aflevering van card captor sakura^-
groetjes
Yin

Yin_501 09 februari 2005 11:30

ikwist niet dat touya een angel is hoekomt dat dan
.....spinner draait door was echt grappig ^o^

sanjay 08 februari 2005 15:55

wat is eigelijk je vraag?
en niemand geef antword op mijn vraag hoe kom dat toya en mens is en een angel?

arco 08 februari 2005 14:47

hoi ik heb nog geen bericht gehad op mijn vraag groetjes arco

arco 08 februari 2005 14:46

hoi ik heb nog geen bericht gehad op mijn vraag groetjes arco

?????????????? 07 februari 2005 19:35

vind niemand raar dat toya een angel is en een normale mens is?

arco 05 februari 2005 09:39

je bent vergeten de little en big kaart roze te make groetjes arco

arco 01 februari 2005 18:19

hoi ik heb een vraag komt meilin weer een keer terug groetjes arco

arco 31 januari 2005 19:42

oke ik vindt sakura heel leuk de website is ook mooi ik vindt alles leuk van uw website groetjes arco

Wouter van Gestel 31 januari 2005 19:37

@arco:
Ja, dat komt nog. Maar het is een beetje zoals Sakura's zomerhuiswerk: het is nog niet af!

arco 30 januari 2005 19:27

jou site is zo cool ik ben eenb fan maar schrijv je wel ff de kracht op van de kaart groetjes arco

sibel 29 januari 2005 10:09

ok doei

Sakura-chan 28 januari 2005 17:30

Dankje,ik voeg je toe

sibel 27 januari 2005 17:54

hallo

ik heb het van kaza lite ik schrijf tokyo mew mew en dan staat er 1 2 3 4 5 6 enz dat betekend de afleveringen ik heb er paar als je mij toevoegd zal ik je sturen mijn msn SIBEL_MAI_ISHIZU@HOTMAIL.COM

groetjes sibel

Sakura-chan 27 januari 2005 13:59

Heej,

mooie site,
ik vind ccs ook kei leuk Smile
Sibel ik heb een vraagje,hoe kom jij aan tokyo mew mew spul,mag ik misschien je msn of e-mail,want ik vind tokyo mew mew ook wel lolz

mzzl

ps: wie vind jij het leukste ik zakuro

Yin_501 23 januari 2005 12:10

jaaah ^o^....!!! maar het ws wel saai vindt het jammer dat ze het opnieuw hebben laten beginnenStick out Tongue (wat een nederlands) maarja denken jullie dat ze de films van s moon laten zien ???T-T neej he jamme rtl II van duitsland deed het wel met kerst
tja ....maar sakura wordt telkens doper en doper jaaaaaah woehoe !!!^o^

sibel 22 januari 2005 10:16

hebben jullie naar sailor moon gekeken en cardcaptor sakura ik heb het gezien!!!!!

sibel 21 januari 2005 17:12

morgen begint sailor moon. en een vraag komt er ook nieuwe diengen op je site zoals gallery of games enz.

groetjes sibel

Joyce 21 januari 2005 16:54

Hoi

IK vindt deze film en website heeeeeeeel leuk echt super ik kijk er altijd naar

amy 20 januari 2005 18:21

hey,
het blijft nog altijd een super leuke website! maaruh mijn link staat bij jou bij nederlandse anime links maar ik heb eigenlijk een nederlandse cardcaptorsakura site. maar dat geeft niet. verder nog veel succes met je website!

groetjes Amy

sibel 20 januari 2005 17:15

sailor moon is bij het tweede deel als jullie kijken.

sibel 20 januari 2005 17:12

sailor moon begind s morgens bij yorin zaterdag en dan begint een andere japanse film volgens mij en dan begint card captor sakura maar sailor moon begint heelemaal opnieuw

Wouter van Gestel 17 januari 2005 13:54

@Tomoyo:

Ik denk (helaas) niet dat we de Japanse versie ooit op de Nederlandse TV te zien krijgen.

Ten eerste vanwege de taal. Want men is nog steeds van mening bij de Nederlandse TV dat tekenfilms automatisch als doelgroep kinderen hebben. En als dat niet is, is het niet interessant.
Kinderen kunnen volgens hun namelijk geen ondertitels lezen.

Ten tweede vanwege de licentie
(die is anders dan het origineel).

Ten derde omdat ze al een Nederlandse vertaling hebben gemaakt.

Ik kijk zelf ook liever de Japanse, maar de enige manier om die te kunnen kijken is door ze op DVD te kopen.

sakura+shaoran 4-ever 17 januari 2005 11:26

aaaaahh ohio friens^o^ alles goed met jullie en sibel arigatou voor het melden van smoon maar kan iemand mij de verschil vertellen van de nederlandse series en japanse series van ccs T-T
-XxX- yin

syaoran and sakura 16 januari 2005 16:23

ohayo maties van me vooral sakura+syaoran en natuurlijk wouter van gestel. ik wou ff zegge tnx wouter V.G. voor deze dope site. dat meisje of jongen die wat over sailermoon zei, bij welke aflevering is ie nu????.

osoyo iedereen.

p.s wie van jullie heeft la de films van sakura gezien???????????.

^0^ sakura+shaoran 4 ever 16 januari 2005 02:58

Ohio allemaal ik wist niet eens dat de japanse zo verschilde van de nederlandse ka iemand mij dit uileggen T-T oi echt erg .Maar ja vet leuk dat er zo veel fans van ccs is en oja LANG LEVE WOUTER VAN GESTEL!
^o^ trouwens sibel waar heb jij sailormoon gezien please mail me of antwoord !! maarja lang leve deze site en sakura en shaoran en nog veel meer Stick out Tongue

Tomoyo 15 januari 2005 16:15

Hallo!
Ik wou vragen of je kon regelen of we de japanse versie krijgen, anders missen we een heel lief stuk met Li en Sakura...

sibel 15 januari 2005 11:50

hoi

ik heb sailor moon vandaag gezien hij begint weer

Demi 13 januari 2005 19:28

Ik vind cardcaptor sakura errug leuk...
soms mis ik een paar afleveringen,
weet jij een manier om het tog nog te zien??/
groetjes demi

sibel 04 januari 2005 16:10

heey

ik kijk naar anime films (japanse)dat zijn zo leuke films en tokyo mew mew heb ik op mijn com die ook leuk.
en ik heb gehoord dat sailor moon weer gat beginnen ik weet het niwt zeker maar wel gehoord.
zaterdag om 8 uur s'morgens.
zeggen ze

Kakashi 03 januari 2005 19:20

yo ik heb bijna alle anime op me comp maar nergens Card Captors vinden en da vin ik zwaar poop.Stick out Tongue

Angel 02 januari 2005 01:41

Leuke site.
Ik kijk HEEL VEEL anime... uh... ik doe bijna niks anders Smile".De Japanse versie van CCS vind ik wel een stuk leuker. (Ik heb alle afleveringen van de japanse versie op me PC staan... EN de twee films).Jammer dat ik te lui ben om de nederlandse versie s'ochtens vrog te kijken.
Maaruh ik ga Sayonora!!
~Angel~

willeke 31 december 2004 15:10

dit is stom!

Wouter van Gestel 30 december 2004 14:46

Dank je wel allemaal weer voor de reacties. Alleen wel even een verzoekje: gebruik liever niet van die heeeeeeeel laaaaaang gemaaaaaaaaakte wooooooooorden. Vooral de laatste 'Sakura' had het nogal overdreven, waardoor de layout zelfs helemaal op schoof. Heb ik dus ook even aangepast.

Verder wil ik ook even zeggen dat ik bepaalde mensen die hebben gemailt, heb geprobeert terug te mailen. Maar doordat soms het opgegeven mailadres niet klopte, werden deze berichten automatisch terug gestuurd. Als je mij mailt met een vraag en je hebt na een week nog niks gehoord, mail dan nog een keer. De kans is groot dat ik je niet heb kunnen bereiken.

sakura 30 december 2004 13:09

ikvindtcardcaptor sakura de aller leukste film van de hele wereld planeet heelal

sibel 29 december 2004 13:41

heey sakura

komt tokyo mew mew een keer op t.v.
sailor moon,love hina,sister princes,manga.

groetjes
sibel

michelle 25 december 2004 12:02

sakura is echt heel leuk maar ik mis soms wel een aflevering

tomoyo 24 december 2004 10:53

hey,
leuke website!
ik ben ook dol op ccs!
ga zo door!

groetjes Tomoyo

morayema 22 december 2004 20:35

hey leuke site echt mooi Smile
ccs is ook leuk Smile ik kijk het iedere zaterdag Wink
doeii

Kaira-Isa 21 december 2004 14:40

Hallootjes!!!
Ik ben een meisje van 15 jaar en vind CCS ( cardcaptor Sakura ) erg leuk. Ik kijk ook altijd, en neem het op. Ik vroeg me af of jullie kunnen regelen om hier de films te laten verkopen, dvd. Ik zelf heb op internet ook een paar gewone filmpjes gedownload, maar de film kon ik nergens krijgen. Ik zelf vind de japanse versie van CCS nog het leukst. De engelse versie vind ik nog het slechts, de stemmen passen helemaal niet bij de characters. Nederlands is na de de japanse het leukst. Ik hoop dat ik ooit een patroon van madisons ( tomoyo in het japans ) ontwerp kan krijgen...
Ik zelf denk dat madison ook magische krachten heeft.. maar zeker ben ik er niet van. Ik zelf denk dat die jongen Eli ( spreekt het uit als ielij ) kwade bedoelingen heeft, maar daar weet ik ook niet veel van.
Mail mij alsjeblieft terug
~me~

selma 19 december 2004 18:20

hoi iedereen ik heb een webpagina over sakura willen jullie die zien?doe dan eerst www.technika10amsterdam.nl doe dan webpaginas druk dan op assediq ga dan naar selma zo kunnen jullie alles vragen wat jullie willen over sakura,winxclub en nicky larson te weten stel maar gerust jullie vragen die beantwoord ik graag

xxxx selma karim xxxxxx

mustafa 19 december 2004 18:16

beste sakura!

ik vind jou heel erg lief.je bent cool en is ook cool blijf zo door gaan!

mustafa karim.(kiss)

sakura 18 december 2004 14:12

hallo sakura ik weet dat je niet bestaat maar ik vindt je een lieve meid
ik heet ook sakura maar ik ben geen cardcaptor ik vindt jou mooi en madison ook
dooeei

sakura 18 december 2004 14:09

ik vindt cardcaptor heel erg lueke film
ik kijk er elke zarerdag na sakura is het aller beste leukste mooiste film

sibel 10 december 2004 15:22

hoi sakura
ik vind je echt tof
maar gaan ze ook sailor moon uitzenden.
dat wou ik vragen maar jij moet dan niet stoppen.
groetjes sibel

meike 09 december 2004 16:05

hey!
dit is echt een geweldige website!
ga zo door en veel suc6!
het is leuk dat er steeds meer dingen bij komen! Big Grin

groetjes Meike

sibel 09 december 2004 15:41

lieve sakura
ikwil een wepsite maken maar hoe doe je dat en is het ook met geld

groeten sibel

sibel 08 december 2004 16:19

oja en mijn msn is sibel_mai_ishizu@hotmail.com
en ik heb er nog een maar die gebruik ik niet sibel_mkids@hotmailcom
en mijn zusje vinden het heel erg leuk.
ze kunnen geen aflevering missen.
groeten sibel

sibel 08 december 2004 16:15

heey sakura
hoe is het met je.
ik vind het heeeeeeeeeeeeeeeeeel erg leuk naar je tekenfilm te kijken.
ga zo door en stop niet.
en als je stopt wil naar sailor moon kijken mijn favorite tekenfilm.
en die joune ook natuurlijk.
nou doeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei liefe sakura. groeten sibel

amy 05 december 2004 09:12

hey,
het is al heel leuk geworden!!!
ga zo door!!
Ze zenden nu de nieuwe delen van sakura uit! dat is echt heel leuk!! Hopelijk gaan ze dat ook met sailormoon doen.

groetjes Amy

Phoebe 28 november 2004 14:39

hey!
dit is echt een geweldige website!!
ga zoo door!!
en de nieuwe afleveringen van ccs zijn leuwk!!!!!!
kom ook naar mijn website, die is helemaal veranderd.

groetjes phoebe

evander 28 november 2004 11:08

dit is een goeie site maar ik geloof dat ik een paar clowkaarten mis volgens mij die van Lee

patricia 27 november 2004 13:24

hey....dit is egt een fette site....ik kom hier heel vaak en het leukste vindik de songs....ik neem sakura elke zaterdag op als het lukt en het mooiste liedje vind ik van madison en de sondcard....wil je me vertellen hoe ik zo'n site kan maken?
en wilt er iemand lid worden van mijn site? liefs patricia -XxX- patjuhh -XxX-

Elwing 21 november 2004 00:42

Hoi!
Wat een geluk! Ze zenden nieuwe afleveringen van Cardcaptor Sakura uit Wink
Verder nog succes met je site!
Groetjes!

dennis 20 november 2004 20:14

weet jij hoe ik mijn eigen website kan maken als je het weet zeg het dan alsjeblieft

dennis 20 november 2004 20:12

is sailormoon van de zelvde regiseur gemaakt ach wat ik las net in een mail dat iemand alke dag sakura kijkt maar bij ons komt het alleen op zaterdag als dat alke dag komt mail me dan hoe laat

Anime&Manga*freak 12 november 2004 14:58

Heeey,
leuke website!ik vind cardcaptor sakura helemaal te gek! ik heb mijn website veranderd in een sailormoon style ik zou het leuk vinden als jullie er heen gaan en in het g-boekje schrijven wat jullie er van vinden!

Veel sucses verder met je website! het word steeds beter! webbie van

mij www.freewebs.com/ccsonline

Met Vriendelijke Groeten Dijana 12 jaar

Layla 07 november 2004 15:21

heey...

wat moet ik zeggen behalve dat de site vet is.. Smile Wel f-bom dat ik nie de manga's kan krijgen in het kleine tegelen...

selma 04 november 2004 19:21

hoi leuke berichtjes heeft u naar me gestuurd!SELMA

sasuke_lover 04 november 2004 12:08

o ja mijn msn is cooljezzz@hotmail.com -Smile-

groetjes jessica

sasuke_lover 04 november 2004 12:06

heyzzzzz allemaal
dit is egt een geweldige site nee beter: hij is "helemaal geweldig super gaaf!!!'' zo die moest ter ff uit.haha
k ben ook helemaal gek op al die manga dingen zoals: NARUTO!!!, SAILOR MOON, LOVE HINA, BEYBLaDe, en ook natuurlijk sakura the ardcaptor! en nog veel en veel meer!!
-bij naruto vin k sasuke erg leuk (he is hot!)
- bij sailor moon is bunny erg cool maar vin k sailor venus het leukst.
- bij love hina vin k naru erg leuk (eigenlijk allemaal)
- en bij beyblade vin k ray en kai leuk!

zo nou dat was het wel zo'n beetjuh

joyce 29 oktober 2004 16:37

Hoi

ik kijk elke dag naar de film ik vindt ze erg leuk

Groetjes van joyce

Sasuke 20 oktober 2004 20:05

hehe ik heb een tijdje geleden gekeken of de site al klaar was en eindelijk ik kan mijn intresses met andere mensen delen en voor de gene die me beter willen leren kenne mijn msn adres is manga_phantom@hotmail.com

selma 19 oktober 2004 17:57

lieve sakura 19104

IK KIJK ELKE DAG NAAR JOU VOLGENS MIJ VIND LY JE LEUK JE SITE IS GEWELDIG IK WIST ER NET PAS OVER LET NIET OP MIJN BROERTJE MUSTAFA IK VIND JE GEWELDIG!!!

Smile GROETJES SELMA

mustafa 19 oktober 2004 17:49

lieve sakura


ik vind tory de leukste soms speel ik met me zus sakura mijn zus zegt altijd dat ze je de leukste bent


groetjes mustafa

phaitje 18 oktober 2004 19:30

hoi!!! echt leuk! eens een website van cardcaptor sakura in het nederlands!Smile en het is mooi! echt knap is dat om een website te maken!Smile groetjes!!

FrozenNight 15 oktober 2004 09:19

Deze layout is veel mooier dan die oude! Wink Het ziet er mooi en rust gevend uit als je meer wilt weten over Sailor Moon ga dan naar mij site.

keiko 12 oktober 2004 17:00

hey coole site zegeindelijk een stoere website over card captor sakuratof van je

Wouter van Gestel 08 oktober 2004 13:14

Hoi allemaal,

Dank jullie wel voor alle leuke reacties. Ik ben blij dat jullie mijn site mooi en informatief vinden.

@patricia : Mijn site gaat echt alleen over cardcaptor sakura, dus voor Sailormoonvragen moet je toch echt uitwijken naar een andere site. Misschien kom je via ÈÈn van mijn links of via het SDV anime forum wel verder.

adriana 05 oktober 2004 16:47

adriana en haar beste vriendin kiran. wij kijken elke zaterdag naar cardcaptor sakura en wij vinden het heel leuk. en Tori zegt altijd kleintje tegen Sakura.groetjes Adriana en kiran

jasmine 04 oktober 2004 16:46

heey
weet je hoe leuke site jij hebt kei cool joh had k maar zo'n site ik leer heel veel van jouw site hoor heel leuk heel leuk okeey k stop sgatje

byebyebeye
(K)(K)(K)(K)
-x-x-x-x-

Thelma 27 september 2004 17:57

Dit is de eerste site die ik ooit heb leuk gevonden.Ik weet zeker dat je site een grote succes zal worden, zelfs mijn kleine zusje vind het leuk.Ik vind het tof deze site en is het alleen op zaterdag om 9:00 te zienop Yorin of kun je het op andere kanalen zien?Toch leuk deze site.

Phoebe 26 september 2004 20:01

hey dit is echt de aller beste cardcaptorsakura website!!!!!!!verder nog veeeeeeeel succes met je website.groetjes Phoebe

adriana 25 september 2004 17:19

hoi ik ben adriana ntim en ik kijk elke Zaterdag naar sakura het is een leuk tekenfilm en ik heb vandaag gekeken het was leuk en ik ben dol op sakura het is wel jammer dat mellensen stem weg was

sarah 25 september 2004 15:45

Mijn Manga site komt nog!

karin 22 september 2004 19:33

te gekke site
ga zo door!Wink
groetjes Karin

Anique 17 september 2004 23:05

eindelijk wat meer anime fans(*_^)Ga zo door Wouter(Smile)Groetjes Niekje-chan

bombie 15 september 2004 16:54

dit is wel cool maar ik zoek wat meer informatie over manga

Nicole 11 september 2004 20:00

Kunnen zij dan ook nederlands? wow wat een vrienden!!! Big Grin

debby 11 september 2004 09:58

deze site is echt hardstikke leuk ik heb hem ook al doorgemailt aan mijn vrienden over de hele wereld en ik krijg steeds berichtjes van hen en ze zeggen allemaal precies hetzelfde.Cardcaptos Sakura is hardstikke leuk en ze hopen dat het ook komt in de landen waar zij wonen

Elsa 09 september 2004 15:33

Hey jouw site is echt top ! idd eindelijk een Nlse site over CCS Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grinalles is mooi eraan , greetz ,CCS fan Elsa

Nicole 09 september 2004 13:15

hey echt een toffe Sakura site hoor!Ik ben zelf bezig leren HTML en CSS Maar ik vindt het nog altijd moelijk Stick out Tongue
Binnenkort maak ik ook mijn eigen Card Captor Sakura site Smile wil niet slijmen hoor maar ik heb nog nooit zo'n mooie Sakura site gezien!Greetz Nicole

cardcaptor en sailormoonfan 08 september 2004 19:30

Eindelijk een cooooooooooooooole nederlandse cardcaptorsite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

patricia 01 september 2004 11:08

Hey...weeet je mayby nog meer sakurasites?heb al op google gekeke maar daar is niet zo veel op te zien en kheb al bijna alles gedaan...weet je misschien ook nog wat van sailormoon?
Na doei...mail me maar anders..

margot 26 augustus 2004 18:32

conichiwa echt een hele mooie site en ook erg handig als een keer een aflevering mist dat je het terug kunt lezen in het dagboek
groetjes

sailorfan 25 augustus 2004 15:01

dit is een heel leuk site
ook een coole!

Joannes v. Kelroodt 22 augustus 2004 22:36

hey,Dit is supercool site!!!Ik heb geen site.Doeii.
Gr. van Joannes

patricia 20 augustus 2004 12:00

hey...!
je site is egt geweldig!weet toevallig iemand of je nog meer van dese soort site kan vinde over sakura en sailormoon?najahh alvast bedankt en als je het weet laat dan een bericht agter op mijn site!

sailorsaturn2 20 augustus 2004 12:00

this is ''a cool site and verry funny

Wouter van Gestel 20 augustus 2004 12:00

Hoi dames,
Dank jullie wel voor de posts in mijn gastenboek.

@Alicia: Ik hoop inderdaad snel met het dagboek verder te kunnen.gaan, maar het zal wel een tijdje duren voor ik alles er in heb staan.

@Kim: Iedere link naar mijn pagina is natuurlijk welkom. Ik heb trouwens je foutje in de laatste zin ff aangepast. De 'relatie' tussen Tomoyo en Sakura is niet zichtbaar in de serie. Die tussen Li en Yukito is als je goed oplet er niet helemaal uitgehaald, maar helemaal op de voorgrond is ie nou ook weer niet.

Samantha 20 augustus 2004 12:00

ik ben overal een fan van dus ook hier ben ik een van ban

Cleopatra 20 augustus 2004 12:00

Dit is een suuuuuuppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeercool site

Caroline 20 augustus 2004 12:00

Ik ben een fan Sakura(al voor deze site) Ik ging kijken of het bestond. ik dacht van niet. Ik ging toch effe checken. Leuke site is dit .

Kim 20 augustus 2004 12:00

Hey! Leuke site!
Ik heb je op mijn site gezet voor:leuke siteAls je dat niet goed vind moet je me een email turen oke?
Alleen ik vind het jammer dat Tomoyo Sakura leuk vind en dat Li Julian leuk vind.Krijgen we dat ook te zien in Nederland?Als je dat niet goed vind moet je me een email sturen oke?
xxx Kim

Alicia 20 augustus 2004 12:00

Leuke site alleen een beetje langzaam met laden.Verder wou ik vragen of je nog snel aan sakura's dagboek gaat werken het is namelijk heel leuk om te lezen.Ik hoop van wel.

Amy 20 augustus 2004 12:00

hey!
echt een hele leuke site!en trouwens je nieuwe layout is echt geweldig! en heel erg mooi!
groetjes Amy

Wouter van Gestel 20 augustus 2004 12:00

Gastenboek is online