Stella 18 juli 2018 16:22

Jammer dat je de opgenomen afleveringen niet wil delen! Wat bedoel je met 'Als ik ze deel kan ik de website wel opdoeken'? Als je ze op je website zet en zo upload dat je ze alleen met de directe youtube link kan bekijken (zodat ze niet in de youtube zoekresultaten verschijnen) krijg je toch juist extra verkeer op je website?

Kelly 14 maart 2018 22:26

Hello! This is my first time seeing your website, and I love it! Smile If you have time and would like to, please take a look at mine. Smile Long live Cardcaptor Sakura!

Wouter van Gestel 26 april 2015 19:11

Extra nadeel is dat ik zelf de site nu ook minder vaak check op reacties, dus had je reactie nog niet eerder gelezen. Fijn om te lezen dat er weer meer merchandise op de markt is.

Macron One 26 januari 2015 08:47

[quote="Wouter van Gestel"]Dat is een beetje het nadeel nu aan de serie. Hoe superleuk Cardcaptor Sakura ook is, de serie heeft oorspronkelijk van mei 1996 tot juni 2000 gelopen en is dus best oud. En hoe ouder een serie is, hoe moeilijker het wordt om nog goede merchandise te vinden. Het is zeker niet onmogelijk, maar moeilijk of duur.[/quote]

Het is opmerkelijk hoezeer deze situatie in slechts een jaar tijd veranderd is. Er is momenteel een ware lawine aan nieuwe Cardcaptor Sakura merchandise, en met de 20th anniversary van de manga in het vooruitzicht voor volgend jaar kan dit nog wel even doorgaan.

Wat betreft de oudere merchandise: je kunt altijd nog via een proxy site (Rinkya, Shopping Malll Japan, Celga etc..) bieden op Yahoo Japan auctions. Daar is de grootste selectie aan originele merchandise te vinden en dankzij de huidige gunstige wisselkoers is dit een goed moment om op deze wijze uit Japan te importeren. Ik heb recent zelf ook eens wat Cardcaptor Sakura stuff aangeschaft.

dagmar 08 januari 2014 20:14

hoi Wouter .

Ik ben echt gek op de serie ik kijk het al sins 2011 en ik kijk het nu nog, Cardcaptor Sakura is echt cool ik vind het wel jamer dat het niet meer word uitgezonden word :-(

Ik heb wel een vraag wat vind jij er van dat het niet meer word gemaakt en word uitgezonden en kun je een hele boe linfo geven over Cardcaptor Sakura dat zauw echt heel vein zein

Wouter van Gestel 06 januari 2014 20:00

Hoi Karine,

Leuk om te lezen dat je nog steeds naar de serie kijkt. Om eerlijk te zijn is het voor mij weer even geleden dat ik de serie voor het laatst heb gezien. Maar hoeveel anime series ik ook kijk, Cardcaptor Sakura blijft een van m'n favorieten ^.^

Er zijn 2 boeken met kaarten beschikbaar: de Clow Cards en de Sakura Cards. Want zoals je in de serie wel hebt kunnen zien veranderd Sakura vanaf episode 46 de Clow Cards in Sakura Cards. Op dit moment kun je de boeken naar mijn weten alleen nog via eBay vinden. De Clow Cards is als boek nog wel redelijk betaalbaar te vinden, maar de Sakura Cards wordt lastiger. De kaarten zijn daar wel te vinden, maar als je ze in een boek wilt hebben...dat is duur. Ik heb er zelf dan ook voor gekozen om voor de sakura cards enkel voor de kaarten zelf te gaan.

Dat is een beetje het nadeel nu aan de serie. Hoe superleuk Cardcaptor Sakura ook is, de serie heeft oorspronkelijk van mei 1996 tot juni 2000 gelopen en is dus best oud. En hoe ouder een serie is, hoe moeilijker het wordt om nog goede merchandise te vinden. Het is zeker niet onmogelijk, maar moeilijk of duur.

Dus, succes met het vangen van jouw kaarten Stick out Tongue.

Karine 27 december 2013 17:29

Ik kijk elke dag wel Cardcaptor Sakura.
Ik ben echt heel groot fan van !
Ik kijk het in het Japans en het is Chinees ondertitelt.
Dus lees ik Chinees.
Ik kan geen Japans verstaan.
En ik zag op internet dat er een Cardcaptor Sakura Set is.
Van een boek met kaarten.
Die wil ik zo graag hebben.
Maar waar koop je die eigelijk ?

Wouter van Gestel 27 januari 2013 21:59

Ik heb de episodes toen ze werden uitgezonden opgenomen op VHS, maarja als ik die hier ga delen dan kan ik m'n site wel opdoeken. Online ben ik ze nog niet tegengekomen verder.
De verrassing moet ik helaas van afzien. Ik had een heel uitgebreid idee voor de website, om er een soort van spel element erin te verweken. Iets te hoog gegrepen achteraf gezien en zeker nu ik gewoon ondertussen een bedrijf te runnen heb, zou dat nog veel te lang duren voor dat klaar zou zijn, dus ik ben daar niet meer mee doorgegaan. Misschien dat ik t nog ooit eens bouw, maar op dit moment ligt dat gewoon stil omdat ik er geen tijd meer voor heb.

Brownie 07 januari 2013 14:48

Wel grappig dat de berichten hieronder voornamelijk van jongens zijn Big Grin. Maar even tussendoor, ik heb de Clowcards en de Box sets en de Manga"s, dus ik zit gebakken en werd net op tijd fan. Smile

Alwin 05 januari 2013 01:36

Wow mooie site is dit geworden zeg. Weet je mis of er nog ergens nederlandse afleveringen te vinden zijn van Cardcaptor Sakura? En je was bezig met een verassing is die ook klaar binnekort?

AnimeFan 17 december 2012 12:38

Heeft er iemand geen Nederlandse afleveringen ik zou ze zo graag opnieuw willen zien? Groetjes

Wouter van Gestel 14 september 2012 01:41

@Mike, sorry geen idee. Ik ben later nog eens terug gegaan en heb het winkeltje niet meer kunnen vinden. Het was ergens een zijstraat net wat ten noorden van het Louvre. Maar al zou je het vinden, ik verwacht niet dat je daar de Clowcards nog kunt vinden omdat de serie ondertussen al zo oud is. Denk dat t sowieso vrij lastig is om ze te vinden nu (misschien eBay, maar daar zijn veel fakes)

Mike 01 september 2012 08:38

@webmaster WAAR IS DAT MANGA WINKELTJE!?! ik moet clowcards hebben

Yoruichi 07 maart 2012 10:01

Ik vroeg me af of jullie wouden linken met ons animeforum en eventueel er ook op praten? Smile Jouw linkje komt in een link topic vanaf je toestemt Smile

De url naar de site is: http://animeisland.be

Groetjes Yoruichi

HelezZ 24 februari 2012 23:03

Ik heb op e-bay wat voor 37 euro gevonden Big Grin (inclusief verzendkosten) dat valt dus best wel mee. Of ze Engels of Japans zijn weet ik nog niet.
Ik weet alleen niet of ik het hier in Nederland kan afspelen. Bijv. dvd's die je in de v.s. koopt kun je hier niet afspelen. Deze komen uit MaleisiÃ...
Wat bedoel je eigenlijk met regio 1?

Bedankt trouwens voor het beantwoorden van al m'n vragenWink
en sorry voor de late reactie...