Problemen in Twin Bells

Episode 5

Toen ik vanochtend op weg was naar school kwam ik langs een winkeltje dat vandaag zou openen. Ik zag dat de juffrouw van die winkel een doos liet vallen, dus besloot ik haar even te helpen met opruimen. Het waren allemaal knuffels.
Op school had ik het met Chelsea over het winkeltje "Twin Bells". We besloten om na school met z'n allen naar de opening te gaan. De winkel bleek alleen nog niet open te zijn. De winkeljuffrouw was nog niet helemaal klaar met inruimen, dus besloten we haar een handje te helpen. Als dank kregen we thee met koekjes.
Chelsea kwam een knuffel tegen die ze wel leuk vond en kocht deze ook. Ik vond het net een voetbal. Ze zei dat ze thuis nog veel meer knuffels had. Als we wilden, konden we mee naar huis om ze te bekijken.
Op Chelsea's was het een grote puinhoop en was één van haar knuffels kwijt. Chelsea dacht meteen dat het een inbreker zou kunnen zijn geweest.
De volgende dag ging ik samen met Madisson naar het winkeltje. Daar zagen we bovenop een berg knuffels de pandaknuffel van Chelsea liggen. Toen we dat tegen de winkeljuffrouw zeiden, vertelde ze dat dit eerder was gebeurt. Dat er bij een vorig winkeltje ook spullen die ze verkocht had terugkwamen. En dat de inbreker nooit gepakt was. Ze begon te huilen en zei dat ze dan maar misschien moest stoppen met dingen verkopen.
Thuis vertelden we het rare verhaal aan Kero, met eigenlijk de vraag of er geen Clowcard zou kunnen zijn die dit zou kunnen hebben gedaan. Om zeker te zijn moesten we die avond maar naar de Twin Bells toe. Madisson zou de winkeljuffrouw afleiden door met haar te praten zodat Kero en ik op onderzoek uit konden gaan.
Toen we dachten het speelgoedbeest met de Clowkracht te hebben gevonden was het alweer overgesprongen op een ander. Na alle knuffelbeesten te hebben doorzocht hadden we eindelijk de juiste te pakken. Maar hij sprong de winkel uit samen met alle andere knuffels. Samen met Kero rende ik de Jumpcard achterna. Uiteindelijk wist ik hem vast te grijpen. Alleen sprong hij ineens heel hoog de lucht in. Ik schrok zo van de hoogte dat ik hem liet ontsnappen en viel dus naar beneden. Snel pakte ik de sleutel van Clow erbij en riep de Flycard op.
Ik vloog toen snel de Jumpcard achterna. Om de Jumpcard te vangen gebruikte ik de Woodcard. Dat lukte heel even, maar de kaart ontsnapte weer. Door alle knuffelbeesten te combineren stond er ineens een reus van een Jumcard in het park. Hij was alleen zo groot dat hij zijn evenwicht verloor. Ik greep mijn kans en ving de Clowcard. Het enige wat we nog moesten doen was de knuffels terugbrengen naar de winkel.
De volgende dag was de grote opening van Twin Bells. Daar stootte ik ineens een kaartenstandaard om. Zou de pech van de jumpcard zijn overgeslagen op mij?

Gevangen Kaarten


Jump