In het licht van de volle maan

Episode 34

Vandaag werd er een wedstrijd gehouden in Riddington. Omdat je jezelf alleen kon opgeven als koppel wilde ik Madison vragen of zij misschien mee wilde doen. Maar net toen ik het wilde vragen vroeg Julian aan me of ik met hem wilde meedoen. Dat wilde ik wel en Madisson ging toch liever filmen.
Het eerste raadsel was een raadsel waarbij je een ster, gemaakt met lucifers, moest omvormen in een andere ster.Omdat Julian goed in alles is, wist hij dat de lucifers konden worden gevormd in het Japanse woord voor ster.
Mooi! Op naar de volgende. Het laatste raadsel werd gehouden bij het kraampje van Juf Mackenzie. Nadat ik het raadsel had opgelost, waarschuwde Juf Mackenzie me dat het vannacht volle maan zou zijn en ik voorzichtig moest zijn.
Toen Julian en ik het stukje houtsnijwerk moesten zoeken (dat was het laatste onderdeel van de wedstrijd) keek ik naar de maan en voelde me vreemd. Ik kreeg diezelfde droom weer net als eerst. Zonder dat ik er erg in had viel ik in een ravijn. Gelukkig wist Julian mijn val te breken door zichzelf op te offeren. Hij hield er een grote schaafwond aan over.
Moeizaam zijn we toen toch nog naar de finish gelopen. Als prijs kregen we allebei dezelfde balpen.
Thuisgekomen moest ik Kero troosten omdat hij alweer voor de laatste keer Kero's Corner moest presenteren.

Gevangen Kaarten