Geen tijd om te slapen

Episode 22

Mijn vader heeft het de laatste tijd erg druk met zijn werk. Daarom proberen Tori en ik hem zo veel mogelijk te helpen door al het werk in huis te doen. Madison en ik besloten om hem eens op te gaan zoeken op de universiteit. Daar kwamen we zijn assistenten tegen. Zij helpen hem met zijn onderzoek.
Natuurlijk worden ze van dat vele werk erg moe, dus om ze te helpen haalden Madison en ik wat koffie voor ze. Maar toen ontdekte ik dat er een Clowcard in de buurt was die iedereen in slaap probeerde te krijgen. Kero zei dat het Sleep was. Met behulp van Windy wist ik de kaart te vangen in de werkkamer van mijn vader. Ik was zo druk bezig met het vangen van de kaart dat ik niet door had dat ik op een stapel boeken op de werktafel stond. Vervolgens viel ik, waarbij ik de computer van mijn vader kapot had gemaakt.
Mijn vader zei dat het niet zo erg was, omdat hij alles nog wist te herinneren. Ik vond het zelf alleen heel erg vervelend. Maar mijn vader zei dat hij wel een goede assistente kon gebruiken. Dus ik heb hem daarna heel hard geholpen om zijn werk af te krijgen.

Gevangen Kaarten


Sleep