De eindeloze marathon

Episode 21

Ieder jaar houdt mijn school een marathon voor alle leerlingen. Dus daarvoor waren we heel hard aan het oefenen. Madison kon niet mee doen, maar dat vond ze niet zo erg. (kon ze mij weer filmen...) Shaoran en Meilin waren ook hard aan het oefenen. Maar Meilin, ging veel te snel van start, waardoor ze (als laatste) uitgeput bij de finish aankwam.
Op de dag van de marathon kwam Meilin heel zelfverzekerd naar school toe. Ze zei dat ze les had gehad van een priv?�-leraar. Ik denk dat Wei haar gewoon wat instructies heeft gegeven.
De start van de marathon ging goed. Meilin, Shaoran en ik liepen voorop. Op de helft van de kersenboomstraat stond Madison met haar videocamera om mij en de anderen te filmen. Maar na een tijdje kwamen we haar weer tegen. Het viel me op dat we al een hele tijd niemand anders voorbij hadden zien komen. Meilin zei dat ze gewoon te traag waren, maar ik vond van niet. Er was iets raars aan de hand.
Opeens verstuikte Meilin haar enkel. Dat moest volgens mij goed pijn doen, maar ze hield zich flink. Toen bleek ineens dat we weer vlakbij Madison waren. Ze vertelde dat zij het ook vreemd vond dat we nu al voor de zoveelste keer voorbij kwamen. Shaoran en ik dachten hetzelfde: dit moest werk zijn van een Clowcard. Kero zei dat het Loop zou moeten zijn. Het was nu zoeken naar de plaats waar het ene stuk straat overging in het andere. Toen ik opeens struikelde wist ik dat ik hem had gevonden. Snel dus de sleutel gepakt en de toverstaf opgeroepen. Vervolgens was het een makkie om Loop te vangen.
Nu was het nog de vraag hoe we Meilin terug konden brengen naar school. Shaoran bood aan om haar op zijn rug naar school te dragen. En zo kwamen we toch nog met zijn drie?�n over de Finish heen.

Gevangen Kaarten


Loop