Een noodlottige dag

Episode 1

Hallo allemaal! Ik ben Sakura en in dit dagboek ga ik jullie vertellen wat mij is overkomen. En dat ga je gewoon niet geloven.
Het begon allemaal gisterennacht. Ik had toen een hele rare droom. Ik zag de Tokyo Tower, een boek, duizenden vliegende kaarten en een raar zwevend beestje.
Op school vroeg Madison of ze me mocht filmen voor haar schooltaak, een documentaire over het leven van een meisje uit groep 6. Nou ja, mij best, maar mijn gedachten waren ook meer bij die rare droom. Ik kon me dan ook tijdens de les niet goed concentreren. Tijdens de drillteam repetitie liet ik daardoor zelfs mijn baton vallen (wèh..)
Toen ik thuis kwam, hoorde ik opeens een raar geluid uit de kelder. Omdat ik bang ben voor spoken ben ik gewapend met m'n baton naar beneden gegaan. (waar zat ik met m'n gedachten....veel te eng!) Daar zag ik een boek dat wel heel erg leek op dat boek uit mijn droom. Toen ik het open deed zag ik dat er allemaal kaarten in zaten. De naam van de kaarten stond er in het engels op. Dus probeerde ik de eerste naam op te lezen: "Windy".
Ineens stond ik in een soort cirkel en begon het heel hard te waaien. Alle kaarten waaiden weg. Van schrik liet ik het boek vallen. Uit het boek kwam dat gele beestje uit mijn droom tevoorschijn. Hij stelde zich voor als Kerberus, het Guardianbeast van het slot van het Clowboek, Ik mag hem Kero noemen. Hij was echter niet zo blij toen hij er achter kwam dat de kaarten weg waren.
Na het eten ging ik naar boven waar Kero mij vroeg om hem te helpen. Hij liet de sleutel verschijnen, die ik vervolgens moest pakken. Schijnbaar was ik nu een Cardcaptor met magische krachten.
Opeens vloog er een soort vogel voorbij. Kero zei dat dat een Clowcard was. Nou heb ik veel kaarten gezien, maar dit leek mij toch meer een vogel dan een kaart.
Maar goed, ik dus in mijn pyjama naar buiten. Ik liet de sleutel in een toverstaf veranderen en gebruikte de Windy kaart om de Fly kaart te vangen. Viel nog niet mee zeg. Nadat de Flykaart z'n oorspronkelijke vorm weer had besloten we de kaart te gebruiken en een eindje te vliegen. Wow!

Gevangen Kaarten


Windy

Fly